Sweet Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 pustam te vlad , idi ti u nemacku ... meni je cim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 da krenemo ja i mile da vadimo vize :) hehe btw ghoste si sabio vizu? ← kreni, stizes taman do 13h za bus kad se polazi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 mislim da bi se do sad javio da je dobio vizu verovatno utapa tugu u nekoj birtiji blizu nemachke ambasade, pa ce debela baba shankerica da ga nosi kuci ← bolje kuci nego da ga iskoristi na noc :) ili on nju jebem li ga sad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Kao sto rekoh, ponistenje za pasosh josh uvek nije stiglo (vetj 2-3 nedelje), nashe ministarstvo inostranih poslova je stvarno prica za sebe :) Dobro je sto nemam vremena za depresiju ;P Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Kao sto rekoh, ponistenje za pasosh josh uvek nije stiglo (vetj 2-3 nedelje), nashe ministarstvo inostranih poslova je stvarno prica za sebe :) Dobro je sto nemam vremena za depresiju ;P ← Kakvo sranje. Jel ide neko umesto tebe ? Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Kakvo sranje. Jel ide neko umesto tebe ? ← da, ide zgoljavi staljin , pu, usercina ;P Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 kako sam se smorio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName-CZ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Au smorovi ... Jebo im ja keve ... Jebem ti drzavu pre svega , pa posle njih ... :( Electro , House Music , Models and Vodka to own u all . :) Self made userbar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 cek znaci srbija sad nema predstavnika u wc3-u na ecg-u e bedak:( Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) A bas sam polagao nade u ghosta! Edited March 7, 2006 by Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 sto meni niste ranije rekli :)da trcim ja da vadim :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 brate . gde tebe dapustimo da ih otreses sve ko magarce , batalili bi war svi od blama :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 brate . gde tebe dapustimo da ih otreses sve ko magarce , batalili bi war svi od blama :) ← ovogodisnji ecg ce biti produzen za 2 dana :) zbog tenkica :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts