Swiper Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Gledao sam odavno jedna film sa Richard Gereom i nikako ne mogu da se setim radnje i naziva filma samo se secam da mi se film dopao. Jedino chega se secamje da se na kraju filma on vozi u svom mercedesu kupeu i udara u neki auto, gine.. Jel zna neko slucajno o kome je filmu rec? Voleo bih da ga pogledam ponovo. Hvala unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 eeh.. taj film sam i ja gledao... kada na kraju zastoj na putu... a on bajomir ih sve ispromashuje svojom shumi vozhnjom i skuca se pa zagine... prety woman je film chini mi se :D:D:D:D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Malo je tesko naci samo znajuci Richard Gere podatak i poslednju scenu Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Igra i Sharon Stone i neka glumica Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 (edited) http://www.imdb.com/title/tt0110146/ u tom filmu Richard Gere umire na kraju u tom filmu glumu Sharon Stone i Lolita Davidovich Edited February 8, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja4 Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Da li neko zna ovaj film, mislim da se radi o Bloody Mary, kao jedna devojka u svojoj sobi prica telefonom sa nekom zenom sto je u kolima i ova u sobi se sali sa njom i stane ispred ogledala i kaze "Bloody Mary" 3 puta i napravi scenu kao da umire a ustvari se sali da uplasi ovu u kolima. I desava se da ova vidi u ogledalu sebe, ali to je Bloody Mary uzela njen lik i one nesto pricaju i na kraju ovoj krece krv iz ociju i umire valjda. E sad ima jos jedno desavanje, nisam sigurna ali mislim da je u sklopu ovog filma, kao covek ode negde u neku prostoriju (mislim da je tavan) punu ogledala da spasi prijatelja i na kraju ga spasava i razbija sva ogledala i iz jednog izadje valjda Bloody Mary sta li je vec, ima telo i hod kao Golum iz Gospodara Prstenova i dalje se nesecam sta je bilo znam da ih je pratila i da su bezali.....Ako je iko shvatio sta sam rekla ili cak zna film, bila bih mu zahvalna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 maja... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 nacin na koji je opisan film me je podsetio na ovo: 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digi Don Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Da li neko zna koji je film, radnja se desava u skoli, neki profesor je valjda oborio ucenika nije mu dao da prodje godinu i ucenik se ubije.... (FRANCUSKI je film) i tokom cijelog filma se javljao i proganjao profesora sa rijecima , professore,sore professore....??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts