Jump to content

Koji je ovo film...

Swiper

Recommended Posts

Gledao sam odavno jedna film sa Richard Gereom i nikako ne mogu da se setim radnje i naziva filma samo se secam da mi se film dopao. Jedino chega se secamje da se na kraju filma on vozi u svom mercedesu kupeu i udara u neki auto, gine.. Jel zna neko slucajno o kome je filmu rec? Voleo bih da ga pogledam ponovo. Hvala unapred :)

eeh.. taj film sam i ja gledao... kada na kraju zastoj na putu... a on bajomir ih sve ispromashuje svojom shumi vozhnjom i skuca se pa zagine... prety woman je film chini mi se :D:D:D:D

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

• 10 years later...

Da li neko zna ovaj film, mislim da se radi o Bloody Mary, kao jedna devojka u svojoj sobi prica telefonom sa nekom zenom sto je u kolima i ova u sobi se sali sa njom i stane ispred ogledala i kaze "Bloody Mary" 3 puta i napravi scenu kao da umire a ustvari se sali da uplasi ovu u kolima. I desava se da ova vidi u ogledalu sebe, ali to je Bloody Mary uzela njen lik i one nesto pricaju i na kraju ovoj krece krv iz ociju i umire valjda. E sad ima jos jedno desavanje, nisam sigurna ali mislim da je u sklopu ovog filma, kao covek ode negde u neku prostoriju (mislim da je tavan) punu ogledala da spasi prijatelja i na kraju ga spasava i razbija sva ogledala i iz jednog izadje valjda Bloody Mary sta li je vec, ima telo i hod kao Golum iz Gospodara Prstenova i dalje se nesecam sta je bilo znam da ih je pratila i da su bezali.....Ako je iko shvatio sta sam rekla ili cak zna film, bila bih mu zahvalna.

Da li neko zna koji je film, radnja se desava u skoli, neki profesor je valjda oborio ucenika nije mu dao da prodje godinu i ucenik se ubije....

(FRANCUSKI je film) i tokom cijelog filma se javljao i proganjao profesora sa rijecima , professore,sore professore....???