Jump to content

Slike forumaša

Guest

Recommended Posts

Imam ja sta da kazem, ali to bih morao u lice, uz dodatak pesnice u glavu, cisto da bolje skapiras [8)]

Dajem ti i ja moju na zajam...ako ishta pomazhe...

ako se Lag unormali,njegov duh ce svejedno ostati medju nama njegovim sledbenicima,pa cu ja onda da pitam SOAD da li je jebo njen decko!

[:D] netjesh.....prvo morash da nastavish onaj sam u kom si "bio" [:D]

ozbiljno preterujesh lagisha..

Kruko hvala... [:X]

Super je to kada vas ima josh...

Mislim da nemate shta da trazhite po njenom intimnom zhivotu, tako da slobono ostavite devojq na miru...

Ne brini...Ne smeta mi neko ko u stvarnosti nema muda [:X]

taj rad, i verovatno se sa razlogom nije naljutila

jer se neko zapitao oko toga malo?

starbache, uroshe? ajde tate objasnite mi....

Nemam zashto da se ljutim...

A kad bi me u stvarnosti pitao to shto si pitao, a netjesh, mozhda bi i dobio odgovor... Ovako pishi shta hotjesh... Pravi se da si faca... A kad mi se stvarno obratish onda tju da postujem da jesi faca...Do tad uzhivaj... [:X]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hmm totalno nisam u fazonu viteza na belog konju kao sto je Therion i ne smeta mi realno nista od tvojih zajebancija premda mi nista od ovog ovde nije bas bilo smesno, ali koji moj pricas kao "e opusteno interna fora, poznajemo se blabla" ako si je video 2 puta u zivotu :\

mislim reci ono zabole me sta vi mislite, al ovako bzvz zvuci :P

hmm totalno nisam u fazonu viteza na belog konju kao sto je Therion i ne smeta mi realno nista od tvojih zajebancija premda mi nista od ovog ovde nije bas bilo smesno, ali koji moj pricas kao "e opusteno interna fora, poznajemo se blabla" ako si je video 2 puta u zivotu :\

mislim reci ono zabole me sta vi mislite, al ovako bzvz zvuci :P

kontao sam da shvata kao zajebanciju kako je i trebalo, mozhda zato shto mi je trazhila icq broj da prichamo

ali eto krivo joj je shto ne pricham s njom

shta da radim:(

Edited by LaG

neka osoba glupak hehe

suprotna smena ?

chekaj, zashto bih tachno ja tebi prilazio i upoznavao se?

i kakve to veze ima sa mudima?

Nemash muda da kazhesh ono shto si napisao u lice...Iskuliraj...

1129889717KHIjVu.jpg  [:D]

Ja sam ova levo [:D]

kontao sam da shvata kao zajebanciju kako je i trebalo, mozhda zato shto mi je trazhila icq broj da prichamo

ali eto krivo joj je shto ne pricham s njom

shta da radim:(

[:D] Icq? Mozhda da ne bih postovala protiv tebe...Nemam zashto da pricham sa tobom osim da se zajebavash negde drugde... Mada izgleda da je internet jedino mesto gde mozhesh da se pravish da si neko...

Josh neshto...netjesh porasti...

Uzhivaj [:X]

Nemash muda da kazhesh ono shto si napisao u lice...Iskuliraj...

Ja sam ova levo [:D]

[:D] Icq? Mozhda da ne bih postovala protiv tebe...Nemam zashto da pricham sa tobom osim da se zajebavash negde drugde... Mada izgleda da je internet jedino mesto gde mozhesh da se pravish da si neko...

Josh neshto...netjesh porasti...

Uzhivaj [:X]

poshalji mi na pm tvoj icq broj ,ja sam fin momak =)pritom veoma komunikativan i narcisoidan

Zahvalan unapred John [^]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...