Jump to content

konacan ishod turnira u Forumu

Krmak-CE

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Turnir bez replaya kao i da se nije desio sto se tice onih koji nisu dosli, i obicno se zavrsava prepucavanjem ucesnika preko foruma. Aj nek neko okaci repse pa da gledamo i kazemo svima GG, a finalisti da priznaju: "Jeo sam govna", bas tim recima, bez moljenja, "jeo sam govna radio sam to i to jer sam bio slep pored ociju!" ^^

Edited by LoveMajonez

Red^ said:
i ti seway restartovo si komp i hteo rematch :D

brate mnogo smaras za ovo bi trebao da dobijes barem warn ... ja tebe ne flamujem , ma u sustini boli me uvo sta pricas, ali nemoj bre bas toliko da lazes...

About WW.

Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not?

I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars

Priceless

kurshlus said:
Jedan mech 1/4 finala se igrao dva ipo sata...Kompovi su stalno pucali kao i mrezha tako da sama ta pricha o reboot-u ...

... uprovo komp je prsao ...

About WW.

Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not?

I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars

Priceless

Hiperion said:
Pa jel mogu samo repovi finala ili bilo koje runde takmicenja .

glupo pitanje...

naravno da...

NE!? [:D]

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Red^ said:
ja sam batalio dotu neko vreme samo trazim replays i trenutno igram war3

E skroz je gupo da se ovako svadjamo,ja sam planuo jel ne volim da me neko proziva,pogotovo sam iznerviran za nacin na koji smo izgubili to finale... vratio sam se u bazu sa 4000 golda...etc

Jebiga,ispali smo jajare,nismo napali nego stalno nesto cekamo...Likovi videli i sa dvojicom nam ruse midd lane (zajedno sa barakama)...tad sam popizdeo pa sam jos pod utiskom. Pogledacete odnos itema,i ceo mec u repu....

Gde sam stao...a da... LM Iztrtljao si se bzv,lupio par gluposti i sad iscooliraj...Niko ti "A" nece reci.

Pishkavac said:
hellione kako te nije sramota nisi postovao repleyeve

TO JE TVOJA SVETA MISIJA 

U ARE THE CHOSEN ONE

:D

sada svi koji su drkali na deus drkaju na vrbas

G_G

e ko je ovaj "Pickavac" a ? Ko uopste pusta ovakve ljude na forume...Ja bih sada nazvao forum "No Pickavacs" ili tako i dao bih ti ban...

Mnogo ti decko sebi umisljas...hehehehe :)))

I kad vec nisi doso na turnir,sta si uradio na ispitu

(ako si pao nemoj nista da napisis molim te [:D] )

DeuS.HellioN said:
e ko je ovaj "Pickavac" a ? Ko uopste pusta ovakve ljude na forume...Ja bih sada nazvao forum "No Pickavacs" ili tako i dao bih ti ban...

Mnogo ti decko sebi umisljas...hehehehe :)))

I kad vec nisi doso na turnir,sta si uradio na ispitu

(ako si pao nemoj nista da napisis molim te  [:D] )

mislish da bi bio na forumu da je prosao ispit ? [:D][:D]

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...