[BMF]Psycho Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Jel gledo neko? Nemam pojma jel su vec bili ovde ja ih gledo pre neki dan pa cisto da iznesem utiske. Spoon je film o zavisnicima od kristal meta (crystal meth). Nesto slicno kao speed, samo mnogo adiktivnije. Jednostavan je za pravljenje, i svi sastojci se mogu kupiti u prodavnici. Smesne, tuzne i bolesne scene karakterisu ovaj film, i sto je najbitnije veoma je realan. Od poznatijih glumi Miki Rurk i Britani Marfi mljac mljac. Kome se svideo Fear and loathing in Las Vegas i Requiem for a dream neka pogleda i ovo :) Acid House su tri kratke price spojene u film. Radnja se odvija u Skotskoj mislim, isto otkriva bolest ljudskog drustva koja se krije ispod povrsine. Malo bolesti, malo tripova od esida, malo smeha sve u svemu simpa film. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Spun je dosadan a Acid House mi se sviđa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 nije spoon nego spun, u pitanju je pridev koji znači otprilike ušmrkan.. inače, džanki filmovi smaraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 tema je bila .. davno al bila spun nije losh zbog ubachenih kartunolikih delova i ubrzane kamere .. al gluma mikija sux bigtime acid house je bezveze .. knjiga je 10x bolja Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Oba filma su ql Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 spun je smor od filma. neochekivano losh s obzirom na postavku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Spun nije los, a Acid House nisam gledao film ali uzivo...mislim da sam gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Spun nije los, a Acid House nisam gledao film ali uzivo...mislim da sam gledao. ← Iskrivljeni stakore dolazis li ti uopste iz tog NS-a? ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Spun je bzvz. Mozda bi i licio na nesto da nisu tako smorili na kraju... A AH boles.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts