MaudDib Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 izlizano mi je to totalno sa bilbordom, a i mnogo kesha izadje (ne kazem ovo u smislu da ona ne vredi toliko nego moze se taj kesh konstruktivnije potroshiti) .. definitivno ova spuletova ideja (ili neka tako slichna) ce ostaviti vishe efekta jel si ti ukljuchen u celu prichu tj iscimao si se da joj priredish to .. dok si za bilbord samo otishao u agenciju i pljunuo pare .. a kako ja da se pomitim sa devojkom? ajde neki romanticni predlog :D ← lupi joj par shamara i reci "ili ce nam zivot biti cvece ili tebe biti nece" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Ne seri da si takva Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 A kakva je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Slazem se Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 pa bajo si luuuuud prvo navataj 20,30 hiljada dinara... minimum... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 ..da,uzasna sam, toliko da mi decko ne bi cestitao rodj ni na zidu wc-a u teretnom vozu [klonjara] Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Ne ne ne ne ja sam samo hteo da joj dam kompliment za njenu sliku Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 ..da,uzasna sam, toliko da mi decko ne bi cestitao rodj ni na zidu wc-a u teretnom vozu [klonjara] ← ne rise da je ishao vozom do shvabije =) btw niko ti nije skapirao sliku :P Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Koju sliku? ,ora da semo firefox ponovo iznabadao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 ne rise da je ishao vozom do shvabije =) btw niko ti nije skapirao sliku :P ← ma onim pilicarskim autobusom ... ma,vazno da sam je ja skapirala :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 ma onim pilicarskim autobusom ... ma,vazno da sam je ja skapirala :P ← a zato mi je precutao kad sam ga pitao shta misli o aerodromu =) naravno :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 ne mora da znachi da niko nije skapirao, ako nije prokomentarisano ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 E dobra fora keve mi! Koji si car keve mi! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 ne mora da znachi da niko nije skapirao, ako nije prokomentarisano ;p ← ljubi ga mama pametnog :* Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 ljubi ga mama pametnog :* ← barem mama... :/ :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 mame su skotovi ....;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 barem mama... :/ ← de de pa nije toliko strashno valjda ? ae rachunaj sreda - chetvrtak cirku neku ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 radim uveche :/ jedino preko dana ;) ili vikend? ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 mame su skotovi ....;) ← c c c... hvala na komplimentu :o) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 radim uveche :/ jedino preko dana ;) ili vikend? ;] ← koje ti je to vreme preko dana ? kako planirash onda cirke na posao =) ? za vikend akobogda nisam tu :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Evo mi smo upravo izasli u susret jednom takvom zahtevu i za 10k smo mu odradili pripremu i stajace 15 dana ma mestu koje je odabrao (Vrsac)...nije frka odradicu ti ja pripremu i poslati na stampanje samo ako zavrsis deal ;) ← Jel neki gimnazijski retard u pitanju ili...ili DA!!! Dobio sam zlu ideju! Muhuhuaahahaha... Zvacu te da mi kazes datum postavljanja ako nije tajna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 koje ti je to vreme preko dana ? kako planirash onda cirke na posao =) ? za vikend akobogda nisam tu :) ← jebga, aj' onda na kafu, a cirku odlozhimo za sometimes later ;]] radim od 19h uveche ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 romanticne duse,kako naci ruzine latice u nekoj vecoj kolicini,recimo,dovoljnoj da se prospe po krevetu? [:D] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Jel neki gimnazijski retard u pitanju ili...ili DA!!! Dobio sam zlu ideju! Muhuhuaahahaha... Zvacu te da mi kazes datum postavljanja ako nije tajna! ← Postavljen je preko od tritona u abrasevicevoj ;) pozuri bice tamo samo nekoliko dana...a sta si hteo da odes da cestitas rodjendan pre njega i kao eno ti moj poklon tamo i tamo :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts