Jump to content

Audio codec, ili mozda neshto drugo ?!

Shale

Recommended Posts

e ovako, poshto mi je win otishao u qrac iz meni i svima oko mene ne poznatih razloga sve sa harda je otishlo u bestraga i pao je low-level format da bi se sistem digao opet na noge :P

sad, otishao sam do ortaka koji je gledao ovog novog harry pottera, skinnutog sa SBB sharinga i nabacio mi je film na 2 RWa.

Problem je u tome shto film nakon pushtanja i nekih 45 sekundi run tima skuca aplikaciju, odnosno plejer preko kojeg je pushten. Bulja sam za audio codece, jer sam ih uvek uzimao iz igraone (koje vishe nema :P) na cdovima, koji su u zemlju propali. Video codece uglavnom znam koje bi trebao da skinem, i skinuo sam ffdshow i MPEG4, sad za audio..... cu da pitam drugare sa rura :))

ajde ajde znam da znate ;)

linkz linkz linkz or i will kill >:D

verovatno je sjeb u filmu, pošto ffdshow ima sve potrebne audio kodeke..

nikako ti ne preporučujem da skidaš neki od onih all-in-one paketa, uvek nešto sjebu.. sve što ti treba je ffdshow, real i qt alternative i neki plejer.

eventualno probaj vlc player (udari search po forumu), njemu nikakvi kodeci ne trebaju.