Trans-Lucky Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 chekaj a vi hocete u EU ;) ? Jebala ih Evropska unija.Sacu da krenem sa otkopavanjem lake artiljerije... [:(!] Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Hvala lepo :) Ne znam kako da ti kazem, ali ja to i nisam mislio bas u mnogo pozitivnom smislu :) poluofftopic: samo me interesuje gde, pored toliko drugih narodnosti sa kojima smo se klali kroz istoriju, nashi nacisti nadjoshe da mrze jevreje? ← Svi nacisti mrze jevreje. To je ono po default-u na "ON" :)) ma meni je uop Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Ako vetj ratujesh, ratuj... Sve je to sranje, da vam kazem. Mi smo okupirana zemlja, ne zaboravite to. ← matori snimi irak pa vidi shta znachi biti okupiran. mi smo slobodni ka' leptiri u odnosu na njih, ne treba dramiti :> ma meni je uop Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 I tu se opet vracamo na onu pricu, da li je bolje "dogovoriti" se sa nekim ko je neuporedivo jaci od tebe, pa dati samo neke ustupke, ili se odlucno suprotstavljati, pa popiti bombe i onda jos deset puta gore uslove? ← to je potpuno logicno, samo sto je cinjenica da nas narod nije sklon logici, jednostavno smo odgajani na uverenju da smo nebeski narod, najjaci narod i sva ta sranja, a samo pametniji medju nama su skontali koliko je to sranje. Ma koliko svet bio civilizovan, zakon jaceg vazi i vazice jos jako dugo, tako da mi moramo da uradimo neke stvari koje se traze od nas i da lizemo supak amerima i EU jer smo sitni i siromasni i ako hocemo da oni budu na nasoj strani onda moramo da ih slusamo, ko smo bre mi da postavljamo uslove? ako necemo da saradjujemo, onda.. tj videli smo sta bude onda Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 to je potpuno logicno, samo sto je cinjenica da nas narod nije sklon logici, jednostavno smo odgajani na uverenju da smo nebeski narod, najjaci narod i sva ta sranja, a samo pametniji medju nama su skontali koliko je to sranje. Ma koliko svet bio civilizovan, zakon jaceg vazi i vazice jos jako dugo, tako da mi moramo da uradimo neke stvari koje se traze od nas i da lizemo supak amerima i EU jer smo sitni i siromasni i ako hocemo da oni budu na nasoj strani onda moramo da ih slusamo, ko smo bre mi da postavljamo uslove? ako necemo da saradjujemo, onda.. tj videli smo sta bude onda ← kapiram ja shti ti pevash ali nije sve bash ni tako crno belo... da svi slabiji samo tjute i primaju ga mnoge stvari se ne bi nikada promenile ( a svedoci smo da se stvari menjaju i menjale su se)! mislim, nisam ja u fazonu "mi srbi, ovoono" jer me u najmanju ruku zabole, ali gledajutji sebe... radije bih svirao pjano u zabeli ili pevao sa ribama (dunavskim:) nego da lizhem nechije dupe i jedem nechija govna :> Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts