Sa1Nt Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 pikado razbijam... bilijar onako, stoni tenis - dobar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 e gde ima kuglanje kod nas? mogu da se zakunem da postoji takvo mesto, al' ne mogu da ga provalim :P ← Bilo je na adi u onom klubu jezero gd imaju automati. Najvishe volim stoni fudbal i odlichan sam u tome.Najvishe volim kad je rezulatat 2:2 ipa se svi kidaju da daju gol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 sve sem stonog tenisa Inace sam postao zavisnik od meksika ------------ko se karta znace------------------ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 e gde ima kuglanje kod nas? mogu da se zakunem da postoji takvo mesto, al' ne mogu da ga provalim :P ← Dzebiga, ja sam krenuo da se kuglam kada sam doshao u Moskvu - ovde ima svih perverzija od kuglana, chak sam jedno vreme razmishljao da kupim svoju vatrenu kuglu , ali sam odustao poshto ipak nisam takav manijak... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Nekada sam praktikovao bilijar ali sada ništa :) moraću da se vratim starim danima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 volim da igram pikado, nisam ga igrao mozda 2 meseca, i bolji je 301 od 501, zna da smori 501 traje duugo pa makar i sve 50 zabadao :D a bilijar igram svaki dan, i to na razlichitim mestima, od stolova u metrou pa do par klubova u kraju, igram po barem sat i po dnevno :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 e al ima negde ona igra sto ima na moru kao stoni hokej ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 stoni hokej imas u staklencu Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Pikado i bilijar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 volim da igram pikado, nisam ga igrao mozda 2 meseca, i bolji je 301 od 501, zna da smori 501 traje duugo pa makar i sve 50 zabadao :D ← ko je igrao pikado 5x mora znati da je najveci broj poena od jedne strelice 60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Bilijar ili stoni tenis,i to cisto zato shto mi je i jedno i drugo u blizini skole,pa ubijam vreme kad pobegnem iz skole...mada sam za bilijar uvek raspolozen. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Fliper Indiana i Frankestein (1vs1 u jafu) , pikado i bilijar prosek, ne secam se kad sam zadnji x igrao stoni tenis ... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ko je igrao pikado 5x mora znati da je najveci broj poena od jedne strelice 60 ←OWNED! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Pikado definitivno, imam kuci aparat poshto se buraz bash lozi na to, mislim bio je najbolji jedno vreme u drzavi koliko mi se cini 11 zaredom je osvajao turove. Posle je prestao zbog posla. Stoni tenis isto zabada, ima sam proslo leto kuci sto za njega ali je brat kreten zaboravio posle igranja da ga vrati u podrum. Pa se preko noci navatala rosa i sjebalo se drva :-<. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 prva godina gimnazije prvo polugodishte,ja i ortak otplatili jedan sto domu omladine:)bas ga dugo i cesto igram kapiram da nisam los,najbolji sam u drustvo:)ali da ga jebes nema sanse duze od sat ipo da igram.nikakve sanse,pre bi se ubio.ne pitaj meee jer ne ja ne znam zasto ali to je tako,drukcije nikako:) stoni sam prestao da igram,nemam sa kim a bas mi se nesto igra ovih dana. flipera sam fan,ako ste i vi a imate dobru konekciju - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=35767 stoni fudbal igram po celo leto na moru(mesec,dva).peglam ga vec sigurno deset godina mogu reci da sam maltene pro:)naviko sam da igram odbranu,jer dva ortaka sa kojima igram u paru savijaju napad.ali ni to elem ne mogu da igram duze od sat vremena jer se preznojim ko svinja:) imam ortaka koji sigurno ima najbolji napad ikada.znaci ne mozes mu nista kad primi trojkom,samo postavis odbranu i pomolis se.jedini bedak je sto mu natekne zglob posle 15 min,jbg,cena slave:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Cek cek cek, ovaj stani. Koliko kosta taj elektricni aparat za pikado? Bas nesto pokusavam da nadjem, mada se nisam pretrgao. Gde ima da se kupi? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2006 Author Report Share Posted January 23, 2006 ^ e i mene interesuju cene,cale se lozi da uzme fliper,a ja se lozim da uzmem bilo sta od ostalog :))) secam se da sam imao ponudu za 100DM da uzmem stonu fucu,ali onaj sto je bio groblje... a mali sto za bilijar moze da se nadje za nekih 300jevreja(mozda i manje),koliko bi onda kostao veliki??? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2006 Author Report Share Posted January 23, 2006 e sad sam malo svrljao i nasao sam broj Pionir kompanije sto pravi stolove za bilijar,a nasao sam jedan oglas,lik prodaje obican pikado za 30evra,a elektronski za 70,e sad,kakav je taj elektronski pitaj boga :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 imash u peshti za 300e nove pikado aparate, imash desetak "modova" , od tvistera do xx1 modova.Nije pro, al je predobar za vas amatere :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Ponekad igram bilijar ili stoni tenis. Quote Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 bilijar, solidno kapiram igru i umem da isplaniram potez, al me jebe tehnika jer preretko igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ko je igrao pikado 5x mora znati da je najveci broj poena od jedne strelice 60 ← 3x20, jbga kad kucash bash i ne mislish neshto mnogo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 e a koliko koshta fliper, polovnjak, iz buvare koja se raspala? odprilike? :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 mnogo.vise od 1000 eura sigurno. moj cale se davno nesto raspitivao(hteo da otvori fliperanu budala:))iz bugarse,polovni oko 2000 maraka Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Zavisi od naslova. Ja sam prodao 34 kom za Australiju po 1300$ kom. 1000e je glupost.Repariran,sredjen recimo, Indiana Jones izadje i do 800e. Lethal Weapon 3, 400-500e. Fliper Footbal, 150e.Get my point? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts