milanD Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 pomazite neznam shta je od ova dva bolje za CS , i uopste za download...!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 ne znam u kom to gradu ima cable 1:1 mozda 128/64 a za igranje ti je sigurno (za sad bolji) cable ja imam 256/128 i leti Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 cable ja imam 256/128 i leti ← koji provajder? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Za download ti je bolja opcija koja ima veci download :) Logicno Za igranje (tj ping) ti je, paradoksalno, bolji cable nego ADSL, bez obzira na propusnu moc. Tj bolje ce ti raditi sa 128/64 cable nego sa 256/64 ADSL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 (edited) corey sbb powah :D , 2000 mesecno Edited January 22, 2006 by < x3m > stepa Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Skupo bre brate 2000 dindze mesecno :( Kad pogledas ti za nekoliko meseca das jednu solidnu graficku... Dok globalno ne bude pala cena ne vredi se uzimati, sam ako se ne koristi u profesionalne svrhe (za igranje je mnogo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 (edited) Ma sve su to lopine ti u nekoj drugoj drzavi mozes za 2000(25jevreja) da imas konekciju da se useres a mi 2006g je i josh kuburimo sa netom. Edited January 22, 2006 by raazek Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Skupo bre brate 2000 dindze mesecno :( Kad pogledas ti za nekoliko meseca das jednu solidnu graficku... Dok globalno ne bude pala cena ne vredi se uzimati, sam ako se ne koristi u profesionalne svrhe (za igranje je mnogo). ← imash 128k za 1500din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 dobro ti uzmi onda dial up i plati 300 a telefon ti dodje 1500 i opet je krsina :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Skupo bre brate 2000 dindze mesecno :( Kad pogledas ti za nekoliko meseca das jednu solidnu graficku... Dok globalno ne bude pala cena ne vredi se uzimati, sam ako se ne koristi u profesionalne svrhe (za igranje je mnogo). ← Pa to je diskutabilno shta je nekome mnogo a nekome malo....eto vidish stepa burzhuj uzima 256/128 Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Covek hoce da kaze da je skup net uopste a nema kvaliteta itd,jbg ima da se nacekamo postenog neta. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Hocu da kazem da deru nasi provajderi, debelo neko stavlja pare u dzep. Em sto raazek rece za te pare nekoliko mbps (ne kb) protoka u drugim zemljama ti zagarantovan. Nego, bice bolje nekada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Ostaje nam samo da se nadamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 nije da branim domace provajdere posto svi koje znam jesu bezobrazni, ali to "ima u drugim zemljama" je bezveze prica... nemamo ni pribliznu infrastrukturu ni broj korisnika koliko oni da bi raditi po takvim cenama bilo ekonomicno :( Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Pa bosna i hrvatska mozda imaju jacu infrastrukturu al i imaju jaci i kvalitetniji net,nadam se da ce i kod nas brzo doci do toga al ostaje nam samo da cekamo cekamo cekamo :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 imaju jachi i bolji net i zato za pare za koje mi imamo 512k flat oni imaju 1mbit sa limitom od 8gb :) tolko ja skinem za dva dana... pingove necu ni da komentarishem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 pa ne znam za pigove mislim da su im ok,al za dva dana 8 gb :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ma lol, to bih i hr net da su jaci... to zaboravi pitanje je i slovenacki net, iskreno, njihovi pingovi ka evropi su djubre ja isto imam 256/128 sbb i downloadujem po 90 GB mesecno.... sta mi vredi limit od 8gb ? Oo Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanD Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 ja isto imam 256/128 sbb i downloadujem po 90 GB mesecno.... ZJU brate,preterujesh!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 (edited) ja isto imam 256/128 sbb i downloadujem po 90 GB mesecno.... ZJU brate,preterujesh!!!!!!!!!! Edited January 24, 2006 by juicer. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toperssen Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 visit us @ nshub.homelinux.net ^^ 90 giga mesechno no problem , samo ne znam baxuze shta ti skidash toliko ^^ ← I da imas sta da skida nemoze toliko da skine za mesec dana sa 256. Quote MUHAHHAHHaLOOOOOOOOOOOOOOOL:D:)AHhah HAHAHHaaaa:Dhhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 kapiram da je taj hub u lokalu, tako da imaju znatno veci protok od 256k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ne vidim uopste sto se cudite sto lik skine mesecno 90gb .... lokal je cudo... zato je sbb 5+,samo zbog lokala, u kome je dl 60kb/s i ti ladno mozes da skines za mesec dana 90gb-a ne vidim problem..... ko ne zna sta je lokal i torrent njega razumem sto se cudi za 90gb-a :) Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 koji provajder? ← a sto je to tako :D ???pojasni mi oooo veliki per tu amore :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts