Jump to content

Apprentice

Recommended Posts

Da li neko gleda ovu realnu seriju?

Dakle, biraju se najboljih 20(ja mislim!) ljudi koji ce ako pobede voditi jednu od Trumpovih kompanija.

Krenuo je i drugi ciklus.

Ovim putem bih pitao one koji su gledali poslednju epizodu proslog ciklusa, ko je pobedio? na zalost, sam propustio poslednju.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

znachi Harvard-ovac je izgubio... da znam da je ovaj bio na nekom golf turniru a Kwami je trebalo da odradi koncert Ashley Simpson ili koga vec...

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

premijera: Petak 21:40h

repriza: Subota 15:50h

meni je serija totalno dobra... zao mi je onog lika Bretforda koji je ispao proslu bezveze.

Znachi ekipa koja pobedi, njen vodja ima pravo na izuzece ako izgube sledecu, medjutim ovaj Bretford kada je njegova ekipa izgubila on se odrekao izuzeca. On je bio najbolji u oba zadatka, medjutim zato shto se odrekao izuzeca, Trump ga je opusteno otpustio.

Edited by Formica

premijera: Petak 21:40h

repriza: Subota 15:50h

meni je serija totalno dobra... zao mi je onog lika Bretforda koji je ispao proslu bezveze.

Znachi ekipa koja pobedi, njen vodja ima pravo na izuzece ako izgube sledecu, medjutim ovaj Bretford kada je njegova ekipa izgubila on se odrekao izuzeca. On je bio najbolji u oba zadatka, medjutim zato shto se odrekao izuzeca, Trump ga je opusteno otpustio.

Hahahaha lik je profesionalno ispu

Meni totalan crap.... prefurani bogatun sa loshom perikom koji

se nasladjuje patnjom svojih potencijalnih rukija u biznisu...

Mada korisno je, tu vidis sve lepo kada one najgore ljudske osobine

isplivaju na povrshinu, tj. shvatis koliko nisko ljudi mogu da padnu

kada je u pitanju ebena lova...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

nije losh aprintist, makar kad sam ga gledao u ameriki... bila je jedna epizoda gde se jedna devojka skidala da bi prodala neki proizvod na sred ulice u njujorku ( naravno ne gola vec do donjeg vesha... ) :)))

mada su mi najjachi kad udju u kancelariju, ebem ti ko da su u osnovnoj shkoli [:D]

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

vidi ove moraliste... :) da vam neko ponudi da cete imati 20k mesecno platu ako ucinite nesto, radili biste i gore stvari... :))