charuga Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 zna li neko moze li se igde kupiti ingame gold preko visa electron kartice ili za suvarak treba mi 200golda hitnoooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 pa imash linkove za to na wow sajtovima...alakhazam,thottbot,worldofwar itd...ali to nije legalno...nadam se da znash to..ako te blizz provali ide ban Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 a koliko koshta 100g ? Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 www.offgamers.com ti je sajt upravo za to i mislim da postoji ta stvarchica za sve moguce igre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 o boze... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 zomg autore prso si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 lol bre ljudi sta vam je jos placate igru a platili biste i gold... imho - omfg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Upravo tako, a nece biti sigurno ni prvi niti poslednji koji je to uradio, btw nekih 100golda in game se krece oko 10-12 EUR :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Ja bih da prodam gold, alijansa - chromaguss, /w me for details. Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Ono sto je poenta bila svega toga, tj ponude je upravo itemi, znaci mogao si kupiti neki BOE item od liste ponudjenih za odredjeni real life cash a onda su ljudi poceli traziti gold pa kao ajde sto da im ne ponudimo. Cak imaju i "turisticke agencije" koje, za odredjenu sumu vas vode kroz ceo MC i da mozete uzeti sve dropove i kojekakva ostala cuda. Onoliko koliko znam je da drmnete luciferona i uzmete ceo drop vas kosta nekih 50eur pa ko voli nek izvoli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charuga Posted January 21, 2006 Author Report Share Posted January 21, 2006 ma stvar je u tome da mi treba gold za dobrog konja a nema sanse da skupim toliko na normalan nacin.....jbg ja sam healing priest pa ne izpadaju bas neki itemi..... i na silvani sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Kad sam bio priest jednostavno sam presao na shadow odradio farming, skupio kintu i kupio to sto mi je trebalo a onda se vrnuo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 shpekulacije na berzi(ah) chuda chine Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 to sto si holy proest nije nikakvo opravdanje, iako sam ja dugo kukao bas zbog toga. kada sam malo razmislio shvatio sam da farming para nije najefikasniji nacin da skupis za epic mounta. iskoristi profesije koje imas da zaradis pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Jedino ako ces da se smaras po 5 sati da juris materijale koji ti trebaju da bi napravio nesto sto ce se mozda prodati, odnosno ako nemas u profesijama neke item koji mozes da napravis ili neki enchant koji je jelte malo teze dostupan nema leba. Mozes ti da prodajes +3dmg/+4dmg na 1h/2h al ako nemas crusader i/ili +15agi/+22int nema price o zaradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 lol bre ljudi sta vam je jos placate igru a platili biste i gold... imho - omfg. ← imho lol zomg hahaha lol sa te bole uvo sta neko radi sa svojim parama imho lol ! Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 he he samo vi farmujte... mi mounta dobijamo besplatno Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Jedino ako ces da se smaras po 5 sati da juris materijale koji ti trebaju da bi napravio nesto sto ce se mozda prodati, odnosno ako nemas u profesijama neke item koji mozes da napravis ili neki enchant koji je jelte malo teze dostupan nema leba. Mozes ti da prodajes +3dmg/+4dmg na 1h/2h al ako nemas crusader i/ili +15agi/+22int nema price o zaradi. ← o boze... tri sata branja cveca po aszhari i winterspringu=50g uradis dve instance (npr DM, 5 man Scholo/Strat), onda DE par itema koje tamo dobijes=30g koristeci herb/enchanting(i to samo DE) sam zaradio 300g za nedelju dana, i da nisam izbrisao lika sad bih vec kupio epic mounta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 O boze... [part two] tri sata bacenog protracenog vremena smarajuci se = fun? uradis dve instance, jos 3 sata, DE itema [pod uslovom da dobijes nesto] Ne znam kako ti gledas na ovu igricu, al meni je bio prioritet da wow bude zabava, pored wow-a imam nesto sto se zove RL [nisam ga download-ovao :) ] tako da tih 6 sati kolko cu drmnuti cisto eto 'nako je i vise nego vredno ovde u RL. Ne govorim ja o brzom kesu nego ides lepo drmas one mobchice u Tyr-u, Hearthglenu ili gde vec, nekako zanimljivo, mozda neki item ispadne zezas se... To je poenta valjda igranja da ti uz play bude i zabavno, zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 ja sam mislio da je poenta igre da ti pruzi bolji zivot ako ti je ovaj dosadan... Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Mozes ti da prodajes +3dmg/+4dmg na 1h/2h al ako nemas crusader i/ili +15agi/+22int nema price o zaradi. ← to te neko gadno slagao...ja sam sa enc manjim od 250 poceo da radim i zaradio pare za epix mounta... Istina bilo je tu farmovanja water essenca u fellwoodu i nekih user dropova tipa hanzo sworda\ koji je otishao nekoj wooni za 70g ali dobro...shta je tu je Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 O boze... [part two] tri sata bacenog protracenog vremena smarajuci se = fun? uradis dve instance, jos 3 sata, DE itema [pod uslovom da dobijes nesto] Ne znam kako ti gledas na ovu igricu, al meni je bio prioritet da wow bude zabava, pored wow-a imam nesto sto se zove RL [nisam ga download-ovao :) ] tako da tih 6 sati kolko cu drmnuti cisto eto 'nako je i vise nego vredno ovde u RL. Ne govorim ja o brzom kesu nego ides lepo drmas one mobchice u Tyr-u, Hearthglenu ili gde vec, nekako zanimljivo, mozda neki item ispadne zezas se... To je poenta valjda igranja da ti uz play bude i zabavno, zanimljivo. ← O Boze... [part III] pa ako je tebi Tyrs hand zanimljiviji od instance i bleja sa ortacima onda ti nisi za ovu igru O.O Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 O boze... [part two] tri sata bacenog protracenog vremena smarajuci se = fun? uradis dve instance, jos 3 sata, DE itema [pod uslovom da dobijes nesto] Ne znam kako ti gledas na ovu igricu, al meni je bio prioritet da wow bude zabava, pored wow-a imam nesto sto se zove RL [nisam ga download-ovao :) ] tako da tih 6 sati kolko cu drmnuti cisto eto 'nako je i vise nego vredno ovde u RL. Ne govorim ja o brzom kesu nego ides lepo drmas one mobchice u Tyr-u, Hearthglenu ili gde vec, nekako zanimljivo, mozda neki item ispadne zezas se... To je poenta valjda igranja da ti uz play bude i zabavno, zanimljivo. ← svejedno, promasio si poentu posta. hteo sam da kazem da se i sa profesijama koje su dostupne svakome (bez nekih suludih recepata) moze dobro zaraditi. a kad pricamo o svom tom gubljenju vremena. koliko ti zaradis para kada farmujes tyrs hand 6 sati? racunaj da tamo uvek neko farmuje i nikada nisi sam. neretko moras da cekas da se mobovi respawnuju. a kad pricamo o zabavi, onda nemam reci na tvoj komentar. farmovanje je najdosadniji posao koji mozes da radis u wowu. i da meni jeste zanimljivije da odem u instancu nego da farmujem, ali opet ljudi su razliciti. zato sam ja sad rerolao na warra i imam 17 silvera :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Znas kako :) vidi Ti kad udjes u instancu sa grupom pozeljno je da ostanes do kraja, da ne pominjemo xxxx situacija u kome jedan more da ode, drugi bude diskonektovan ili umirete po 100 puta eto bzvz [still fun?], ovako mogu da se zavalim drmam sa drustvom mobove i uzivam, kad mi dosadi log out i cao cao nikom nista. A taj blej je mnogo zanimljiviji ovako in RL negde u kaficu uz dobru mjuzu nego sto moze biti skakajuci po IF-u/Og-u :P @ cosmiC Sve zavisi od kako kog servera, znam da na dragonmaw retko kad uspes da prodas neki enchant ako to nije neki redak koga nemaju svi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts