Jump to content

ingame cash

charuga

Recommended Posts

Ja bih da prodam gold, alijansa - chromaguss, /w me for details.

But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life

And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right

Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight

For no king I will die - For my thoughts I will live

Ono sto je poenta bila svega toga, tj ponude je upravo itemi, znaci mogao si kupiti neki BOE item od liste ponudjenih za odredjeni real life cash a onda su ljudi poceli traziti gold pa kao ajde sto da im ne ponudimo.

Cak imaju i "turisticke agencije" koje, za odredjenu sumu vas vode kroz ceo MC i da mozete uzeti sve dropove i kojekakva ostala cuda. Onoliko koliko znam je da drmnete luciferona i uzmete ceo drop vas kosta nekih 50eur pa ko voli nek izvoli :)

Jedino ako ces da se smaras po 5 sati da juris materijale koji ti trebaju da bi napravio nesto sto ce se mozda prodati, odnosno ako nemas u profesijama neke item koji mozes da napravis ili neki enchant koji je jelte malo teze dostupan nema leba.

Mozes ti da prodajes +3dmg/+4dmg na 1h/2h al ako nemas crusader i/ili +15agi/+22int nema price o zaradi.

Jedino ako ces da se smaras po 5 sati da juris materijale koji ti trebaju da bi napravio nesto sto ce se mozda prodati, odnosno ako nemas u profesijama neke item koji mozes da napravis ili neki enchant koji je jelte malo teze dostupan nema leba.

Mozes ti da prodajes +3dmg/+4dmg na 1h/2h al ako nemas crusader i/ili +15agi/+22int nema price o zaradi.

o boze...

tri sata branja cveca po aszhari i winterspringu=50g

uradis dve instance (npr DM, 5 man Scholo/Strat), onda DE par itema koje tamo dobijes=30g

koristeci herb/enchanting(i to samo DE) sam zaradio 300g za nedelju dana, i da nisam izbrisao lika sad bih vec kupio epic mounta.

O boze... [part two]

tri sata bacenog protracenog vremena smarajuci se = fun?

uradis dve instance, jos 3 sata, DE itema [pod uslovom da dobijes nesto]

Ne znam kako ti gledas na ovu igricu, al meni je bio prioritet da wow bude zabava,

pored wow-a imam nesto sto se zove RL [nisam ga download-ovao :) ] tako da tih

6 sati kolko cu drmnuti cisto eto 'nako je i vise nego vredno ovde u RL.

Ne govorim ja o brzom kesu nego ides lepo drmas one mobchice u Tyr-u, Hearthglenu

ili gde vec, nekako zanimljivo, mozda neki item ispadne zezas se... To je poenta valjda

igranja da ti uz play bude i zabavno, zanimljivo.

to te neko gadno slagao...ja sam sa enc manjim od 250 poceo da radim i zaradio pare za epix mounta... Istina bilo je tu farmovanja water essenca u fellwoodu i nekih user dropova tipa hanzo sworda\ koji je otishao nekoj wooni za 70g ali dobro...shta je tu je

[^]

Arbeit macht Frei.

O boze... [part two]

Ne znam kako ti gledas na ovu igricu, al meni je bio prioritet da wow bude zabava,

Ne govorim ja o brzom kesu nego ides lepo drmas one mobchice u Tyr-u, Hearthglenu

ili gde vec, nekako zanimljivo, mozda neki item ispadne zezas se... To je poenta valjda

O Boze... [part III]

pa ako je tebi Tyrs hand zanimljiviji od instance i bleja sa ortacima onda ti nisi za ovu igru O.O

Arbeit macht Frei.

O boze... [part two]

svejedno, promasio si poentu posta. hteo sam da kazem da se i sa profesijama koje su dostupne svakome (bez nekih suludih recepata) moze dobro zaraditi.

a kad pricamo o svom tom gubljenju vremena. koliko ti zaradis para kada farmujes tyrs hand 6 sati? racunaj da tamo uvek neko farmuje i nikada nisi sam. neretko moras da cekas da se mobovi respawnuju.

a kad pricamo o zabavi, onda nemam reci na tvoj komentar. farmovanje je najdosadniji posao koji mozes da radis u wowu. i da meni jeste zanimljivije da odem u instancu nego da farmujem, ali opet ljudi su razliciti. zato sam ja sad rerolao na warra i imam 17 silvera :P

Znas kako :) vidi

Ti kad udjes u instancu sa grupom pozeljno je da ostanes do kraja, da ne pominjemo xxxx situacija u kome jedan more da ode, drugi bude diskonektovan ili umirete po 100 puta eto bzvz [still fun?], ovako mogu da se zavalim drmam sa drustvom mobove i uzivam, kad mi dosadi log out i cao cao nikom nista. A taj blej je mnogo zanimljiviji ovako in RL negde u kaficu uz dobru mjuzu nego sto moze biti skakajuci po IF-u/Og-u :P

@ cosmiC

Sve zavisi od kako kog servera, znam da na dragonmaw retko kad uspes da prodas neki enchant ako to nije neki redak koga nemaju svi.