Feared Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) e jeste ti vala avatar brate,savke,ja se bojim samo caleta i tog avatara,bez zajebancije,cak se ni pandura ne boim T_T...a ti zeroxe nisi upoznat sa nekim stvarim...bosanci su srbi,a bosnjaci oni ruzni ljudi :D btw,i ja sam bosanac,al zivim in procitajte lokaciju :D :D :D sharky moze ladno 1x2...samo kad se dobro namasuje :) Edited January 20, 2006 by Feared Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 moj avatar i stoji tu zato shto je smejanje,a ti ucini mi uslugu i procitaj tag mog klana... ← jako si duhovit mozda te zaposle da prevodis "Darmu i Grega " na b92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 ali da podelimo pare ?:)) ← Vazhi. Preko koga mi shaljesh 250 kinti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Ajd sad mi recite zashto gnavite Zeroxa? Kad god je neko zajebavanje, uvek njega zajebavate... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoxMM Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Nemam 22!Imam 21.E BRE,I TO JE NESTO!Ma nisam znao ni sta pisem.Nisam 4 dana spavao,samo sam radio i zaebavao se na kompu.Ma neznam ni sto sam to napisao.Ma MANSON mi popio mozak.Eeeeeeeeeee,a nekad sam bio pametan.Moracu podhitno da se vratim u formu.Naucicu jos koji jezik sem ENGLESKOG,RUSKOG,NEMACKOG,SPANSKOG.Mozda grcki,ko zna. Quote http://www.cradleoffilth.com/cof/Live/bam004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 si cuo za onu pesmu , retardirana si al te volim ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Nemam 22!Imam 21.E BRE,I TO JE NESTO!Ma nisam znao ni sta pisem.Nisam 4 dana spavao,samo sam radio i zaebavao se na kompu.Ma neznam ni sto sam to napisao.Ma MANSON mi popio mozak.Eeeeeeeeeee,a nekad sam bio pametan.Moracu podhitno da se vratim u formu.Naucicu jos koji jezik sem ENGLESKOG,RUSKOG,NEMACKOG,SPANSKOG.Mozda grcki,ko zna. ← malaka & pustis ! kalinihta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) Ajd sad mi recite zashto gnavite Zeroxa? Kad god je neko zajebavanje, uvek njega zajebavate... ← Zato shto je idealan predmet za zajebanciju fizicki i mentalno :D Edited January 20, 2006 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 brate ovaj gox mi bruka nadimak jebote, koji retard.... gogo intervenisi!!! ^^ nisam bio dugo na rur-u ne znam trebali smo doci ja i duka ali duka nije nesto za 2x2 slabo mu ide.. al ajd dobro cisto da dodjemo da isprozivamo jocu, ghosta i mareta... ^^ poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 sharky,idemo 2 elf-a i mass hunt deal ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 jako si duhovit mozda te zaposle da prevodis "Darmu i Grega " na b92 ← Ne bih da ti uzimam hleb is usta. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Haha, zeroxe pazi kada te savke zajebava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 nije kao da te lozim zeroxe,ali savke te ownovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoxMM Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 malaka & pustis ! kalinihta ← yes,yes Quote http://www.cradleoffilth.com/cof/Live/bam004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) @Goga : Ako sam ja predmet za zajebavanje ne znam sta kako tebe da imenujem keve mi a i ne vidim u cemu me je SAvke zajebao...bila je fora tipa nisam ja ti si...ako ti nemas mozak za bolje Gogo kapiram sa obzirom da i ne mozes bolje jer si jos u osnovnoj,proci ce... Edited January 20, 2006 by ZeRoX- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Brate,ne slusam ja te retardirane k'o ti ← Uh mile ovo je bilo ozbiljno :P Koji bre nadimak?Opet se drogiras? ← Da on se drogira Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 sharky,idemo 2 elf-a i mass hunt deal ? ← Ma mozhe sve Opet se drogiras? ← Mozhda si ga pomeshao sa mnom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 btw... da dodam na temu, da li znate da je dota turnir u forumu 28-og..? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 si cuo za onu pesmu , retardirana si al te volim ne ? ← a ti za onu, nisi lepa, al si glupa? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gox Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) Opet gox_mm smara tt ! Dodje mi da promenim nick od sramote! Edited January 20, 2006 by Gox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 izgleda da nista od ovog jer dolaze kako vidim samo 3 -4 ekipe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Igore dolazimo ja i Kop (ako se secash lika ranije je dolazio u Deus ). cu.... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Jok, jos da ne igramo dotu cesto zajedno.... :0 I to nije KOP to je solmyr bulja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Ma mozhe sve Mozhda si ga pomeshao sa mnom? ← ti se hvalis time comane raspali cccccc:( Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 I to nije KOP to je solmyr bulja :) ← Aaaa da... bulja Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts