GoxMM Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Sta mislite o tome da u Deusu organizujemo turnir u CS-u?Cisto radi zezanja.Napravimo jedno 4 ekipe.A buduci da niko ne igra CS,bice zabavno Verovatno Najgluplji topik do sada,ali bez ponizavajucih odgovora molim [AWM] http://www.cradleoffilth.com/cof/Live/bam004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 ja cu biti na turu,tako da 4gl.cs i 4gl.war3 united i nemozete nam nista... i ne znam da li sam ti rekao,glupa je ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoxMM Posted January 18, 2006 Author Report Share Posted January 18, 2006 Rekao si juce Nego,jel issta ekipa 4gl (Glorija,ako se ne varam) za CS i za W3? http://www.cradleoffilth.com/cof/Live/bam004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoxMM Posted January 18, 2006 Author Report Share Posted January 18, 2006 LoL! A jel ovo dobro ili lose? http://www.cradleoffilth.com/cof/Live/bam004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 sto bas je extra ideja,ako ne igra fica da vam pokazem moj leet skillz sa snajperom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 za 4gl ekipu igramo fitja rista ja i najbolji usp srbije (sharky) tl - prva srpska zhena progamer (mislim da je svaka sledeca rech suvishna) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 nije fer da igra Fica,onda mi mozemo da dovedemo 1 CS igraca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 ako taj igrach bude igrao 2on2 turnir, moze, u suprotnom ne 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoxMM Posted January 18, 2006 Author Report Share Posted January 18, 2006 Zerox , evo ja cu .Ja redovno igram CS,snajperom do jaja.A takodje dolazim i na 2vs2 WAR3.K? http://www.cradleoffilth.com/cof/Live/bam004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoxMM Posted January 18, 2006 Author Report Share Posted January 18, 2006 sto bas je extra ideja,ako ne igra fica da vam pokazem moj leet skillz sa snajperom :) ← Ko je FICA?Neki dobar lik? http://www.cradleoffilth.com/cof/Live/bam004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 evo, plato ekipa pocinje pripreme od sutra dzo/kika/fata/xzar i ghost Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Sta mislite o tome da u Deusu organizujemo turnir u CS-u?Cisto radi zezanja.Napravimo jedno 4 ekipe.A buduci da niko ne igra CS,bice zabavno Verovatno Najgluplji topik do sada,ali bez ponizavajucih odgovora molim [AWM] ← mada, jel iko pitao permutatora za ovo ? :D Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 jbg,gl beogradjani....da sam iz bg,pa da dodjem i napravim sa iglom 90 akjurasija:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Ih pa nemojte fatu da dovodite,on se ranije potpisivao fatal1ty,ima da vas sabije na keca! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoxMM Posted January 18, 2006 Author Report Share Posted January 18, 2006 evo, plato ekipa pocinje pripreme od sutra dzo/kika/fata/xzar i ghost ← Daj Ghoste organizuj ti ovo.Ti visis u Deusu.Dacu ti Ninja Scroll. http://www.cradleoffilth.com/cof/Live/bam004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Daj Ghoste organizuj ti ovo.Ti visis u Deusu.Dacu ti Ninja Scroll. ← paa.... ja davno nisam bio u deusu, a kolko vidim , ti nisi ni pitao igora ... ne znam sto bi pravio probleme u ovom fazonu, posle ce njega ljudi da smaraju ;p Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 ne verujem da me je hajli prodao za cs ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 da, ti si chuveni igrach cs-a nadaleko svima poznat, kako li sam tebe zaboravio 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
-PhObiA- Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 da, ti si chuveni igrach cs-a nadaleko svima poznat, kako li sam tebe zaboravio ← looooooooooool ... Kakav li je Ghost u Counteru ? "D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Ih pa nemojte fatu da dovodite,on se ranije potpisivao fatal1ty,ima da vas sabije na keca! ← khmmm....džo igra q? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 ja u coravi idemo bombu da postavimo uvek :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 haha :) samo sto u ovoj novoj verziji CS-a valjda kad postavis bombu opet krene da se broji vreme :) tako da nema abjuza :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Bio bi stvarno rad.. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 haha :) samo sto u ovoj novoj verziji CS-a valjda kad postavis bombu opet krene da se broji vreme :) tako da nema abjuza :) ← hmm tu ima vreme ?:) ma tjoravi snajperise ja se stekam :))i saljem bombe samo ko tenkice :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts