darijan Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ode ja u qrac nisam procitao To kill the mocking bird by Harper Lee ceo dan sam chatovo sa dzumarom... ffs ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Evo me mene o5... Ovih par dana nisam imala vremena ni da ukljuchim komp, a kamoli bilo shta drugo da uradim... U petak i subotu mi je bio Vlada, tako da mi nishta nije padalo na pamet... Uf... :o)))) Juche sam se ceo dan smarala sa diktatorkom... Ustvari, kad malo bolje razmislim, moja draga mama i ja smo prestale da se svadjamo... Hm? Ima neshto trulo u drzavi Danskoj... :o))) Inache, posle 3 dana "dzabalebarenja" evo me o5 na poslu... Chila i orna za nove radne pobede.... :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 HOOOOCUUUU VIIIIIIKEEEEEEEND OOOOOOPEEEEEEEETTTTTTTT!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Mrzim ogavni ponedeljak. A u sredu se ne ide u skolu:):) Sreca, sreca, radost... Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Evo vratio se iz Tasha ,bilo je extra . ← Imaju dobro kuvano vino.Navuko sam se kod njih :D Ustao,malo učio,doručkovao sad idem malo da pikam q4 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Mrtav sam, juche sam se selio 2 put za 2,5 godine. Hvala Bogu, ovaj put sam bio pametniji pa sam uzeo nekoliko nosacha :) Chovek da ne poveruje koliko ima stvari dok ne krene da se pakuje za selidbu - u subotu smo pakovali stvari od 10 ujutru do 11 uveche... Danas sam prvi put seo za komp posle dva dana, kod kuce za sada nemam komp (koji je negde u kutiji ispod gomile drugih kutija) ni televizor, poshto nisam josh sproveo antenu do svoje sobe. Danas trebaju da mi dovezu orman gde cu da roknem sve stvari, pa cu posle natenane da stavim komp, home theatre i adsl net+adsl tv... Do tada zanimacija su samo radio i ipod. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 @topic pa ne zajebava se Shkodra sada toliko kao prvih metar dana .. nauchio je to na tezi nachin kad se razboleo naravno da nemam nameru da se gojim .. a kad bih hteo izgledao bih samo kao da sam trudan ← ma samo nek on bude dobro.Trebaju nam on i njegove priche, a i zabavno je ga slusati kako se nervira na doti. Nisam se pohvalio, ali Draskova faca na nekom posteru na jednom urbanistickom projektu, koji smo slali preko faksa na neko takmicenje u Roterdamu, mi je donela 4. nagradu, sto znachi nista po pitanju novchanih nagrada, ali je ipak nesto, barem za CV. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 suuugaaaaaviiii sneeeeeg u beogradu oooopeeet smara bas bas ocu prolece i suuuncee : ((( I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 danas veliko umrezhavanje kompova sa ortacima.. nas 6torica kod mene kutjama u velikoj sobi i rokanje 7 dana... dota... starkraft... diablo... neverwinter i ostale ludorije :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 probudih se u 6, procitao newsweek... iseckao ananas... i pojeo ga... uz silno mucenje pa onda do teretanice... pa do net. kafe\a... lep dan... pa cu gajbi da ucim... :// ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Aj probaj. Ionako bleja do jutra... ← sva sreća pa nisam mrtav umoran zab'o u pola 12 :) Joj shto joj nisam uzeo telefon :((( ← možda da si popio sedam piva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Dakle doruckovao sam kacamak sa melkom od 1.6% mlecne masti Reci koji sam helt-fooder :) Inace izcimao sam preko fon-a vojni odsek i nije htela kucka nista da mi kaze preko fon-a nego kao doji vamo ili ces biti sudski gonjen bla bla truc bla truc, obrusio joj i spustio slusalicu :) Sada spremam sobu/usisavam/brisem prasinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Tri dana sam bio sam na gajbi, komp, tv, klopica, tush, fon, knjiga, fotelja, mjuza, vezbe za telo... Mnogo mi je trebalo i mnogo mi je dobro danas. Pouchen iskustvom preporuchujem svima bar jedan dan nedeljno "me, myself and I"... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 osetjam se nekako...lucidno..../// brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 dechko izadji na vazduh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 opet na faxu...jebeni sneg smara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 bio na faxu....ispalo neko sranje oko overe semestra ali sve ce biti ql.....cekam ortaka da odveze auto kom majstora....konacno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Bili sinoc u Tashu rambo i ja sa nekim ortakinjama i ortacima, djuskali, pili, zezali se & guess na koga smo naleteli? Na mega-sega-giga-macana alena! :))))) Dakle, sledeci topic - Kako fjuzovci piju & djuskaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ebote... vi samo pijete djuskate i veselite se... cime se vi bavite?! ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) Ja dzuskam ti pijesh a alen dzuska i pije :) Edited February 13, 2006 by Tiger21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Omg, jel to cuveno rnb vece u "tash klubu"? Horor. ← hah, definitivno je bolje tvoje zezanje uz narodnjake u raspalom autobusu. Ajd' odmori. Poenta je dobro zezanje sa prijateljima, meni lichno se jebe gde se nalazim i da li je to "rnb" veche ili "rejv" party... a juche sam prvi put bio tamo, i malo guzhvanja u guzhvi mi je sasvim dobro doshlo s'obzirom da sam u zadnjih pola godine a i vishe bio samo na kulturishka mestima gde sluzhe kafu posle 22pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Kazi slobodno da si zaboravio da trazish broj telefona ;) ← Joj shto joj nisam uzeo telefon :((( ← hmmmmm.... :) inace...bio u skoli,posle blejao sa nekim drugaricama iz druge smene ( )... sutra imam blok informatike (3 casa) i jos neke bzvz casove a u sredu se ne ide u skolu...milina sacu da jeem nesto...i tako... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ebote... vi samo pijete djuskate i veselite se... cime se vi bavite?! ( )... ← SAm si naveo 3 osh josh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 SAm si naveo 3 osh josh ? ← eeeek ko vas sponzorishe?! ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Plavushe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Plavushe... ← hmmm... e smem i ja da se pridruzim? ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts