Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E pa ja se ne smejem!

Probudio se vrišteći pre nekih sat i po (oko 8 - znači neka 4 sati ranije nego obično),

jer sam sanjao srBkinju i Ivana kako me gone po napuštenim školskim hodnicima...

A najjači trip od svega je što sam sanjao Ivana, a nemam pojma kako lik izgleda.

Evo i smajlića koji liči na moje izbezumljeno lice u ove rane sate [:(]

[edit]Ladno sam zaboravio da sam postovao na "Vaša imena".

To mi je bio prvi ili drugi post na ovom forumu. Sad mi je lakše...[/edit]

Edited by Prist

God save Opera Mini.

Samo Klejbezable, ostalo su sitnice.

Rastaman still stand.

@epic: Šta bre "i to", taj jedini valja sad :)

Mada doduše čuo sam neki dan dobar fazon u Johnny Bravu, ulazi on u zamak Dr. Frankenštajna i dijalog ide otprilike ovako:

"Ja sam doktor Frankenst... ovaj, Smith"

"Slušajte doktore Frankenst... ovaj, Smith, imam ozbiljan problem. Kad jedem, odjednom mi nestane apetit i to traje satima. A uveče odjednom gubim svest i to traje čak do jutra"

[roflmao]

meni se dopada sto je johnny Bravo gistro shmeker a uvek ispushi i ispadne glup...

bila jedna epizoda kada se on nekako nasao u vremenu sa Flintstonsima...i Fred mu spase zivot i kaze:"i saved your life,you must serve me five years.." Johnny:"FIVE YEARS!!!!!!!!!!!??? .............that's a lot,right?"

@topic....a evo ustao,gledam neki snimak tekme Celzi-M utd dok je jos bekam igrao za njih...i tako...bleja...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Po specialnom yahtevu Tigra21 od sada "svoje" stripove stavljam u spojlere da ne bi narusavao nejgov humor koji je jelte esencija zivota.

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

xuf008810.gif

[roflmao]

Inace ustao pozavrsavao neke obaveze za jutros sada zovem malo komsiluk na kafu, bas bi mi prijala, a posle moram da se nesto opasno raspravim sa devojcicom.......$#%$#... Bah mogo bi u medjuvremenu i malo da pogledam testove za voznju, ono blam me vise da ih padam :))

spremio sam stvari za kop, idem sad na trening pa posle has i pakovanje.. i idemo :)

[edit]Ladno sam zaboravio da sam postovao na "Vaša imena".

To mi je bio prvi ili drugi post na ovom forumu. Sad mi je lakše...[/edit]

ne pratim taj topik

meni se dopada sto je johnny Bravo gistro shmeker a uvek ispushi i ispadne glup...

orly_therock.jpg

xuf008810.gif

[roflmao]

haha, nije loše, nije loše.. :)

gl u raspravi, i slobodno je uceni :P

Vratio se iz škole,gadno se smorio.Na srpskom imali tumačenje Evgenija i podelili se u više grupa i svaka ima svoj zadatak.Naša je imala da detaljno analiziramo Tatjanu a igrom slučaja ja sam baš taj tekst skinuo sa neta i poneo u školu [:D]

najeo se omleta sa pechenicom i sirom [:p] pa seo cheprikam neke stare slike i nadjoh jednu interesantnu, slikane sa bumper kamere mog tadashnjeg kawasakija =)

take a look: =)

bgd.jpg

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

brateee shpuuu ledzendo:)))

svaku sliku koju postujesh il video me odushevi... rispekt:)

elem.. vartih se sa faksa odradih dobro talijanski... lalalla

umoran sam ko magare... probudih se u 3-4 da bi ucio talijanski:D

sad malko overavam forum pa... najverovatnije teretana... pa ucenje i kunt:D

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...