Demian Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Iskreno se nadam da mi negde u profilu pi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 da....// brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) E pa ja se ne smejem! Probudio se vrišteći pre nekih sat i po (oko 8 - znači neka 4 sati ranije nego obično), jer sam sanjao srBkinju i Ivana kako me gone po napuštenim školskim hodnicima... A najjači trip od svega je što sam sanjao Ivana, a nemam pojma kako lik izgleda. Evo i smajlića koji liči na moje izbezumljeno lice u ove rane sate [edit]Ladno sam zaboravio da sam postovao na "Vaša imena". To mi je bio prvi ili drugi post na ovom forumu. Sad mi je lakše...[/edit] Edited February 10, 2006 by Prist God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 @epic: Šta bre "i to", taj jedini valja sad :) Mada doduše čuo sam neki dan dobar fazon u Johnny Bravu, ulazi on u zamak Dr. Frankenštajna i dijalog ide otprilike ovako: "Ja sam doktor Frankenst... ovaj, Smith" "Slušajte doktore Frankenst... ovaj, Smith, imam ozbiljan problem. Kad jedem, odjednom mi nestane apetit i to traje satima. A uveče odjednom gubim svest i to traje čak do jutra" ← meni se dopada sto je johnny Bravo gistro shmeker a uvek ispushi i ispadne glup... bila jedna epizoda kada se on nekako nasao u vremenu sa Flintstonsima...i Fred mu spase zivot i kaze:"i saved your life,you must serve me five years.." Johnny:"FIVE YEARS!!!!!!!!!!!??? .............that's a lot,right?" @topic....a evo ustao,gledam neki snimak tekme Celzi-M utd dok je jos bekam igrao za njih...i tako...bleja... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandzha Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 kakav dan... ovo je ludnicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. hocu kuciiiiiii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Po specialnom yahtevu Tigra21 od sada "svoje" stripove stavljam u spojlere da ne bi narusavao nejgov humor koji je jelte esencija zivota. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Inace ustao pozavrsavao neke obaveze za jutros sada zovem malo komsiluk na kafu, bas bi mi prijala, a posle moram da se nesto opasno raspravim sa devojcicom.......$#%$#... Bah mogo bi u medjuvremenu i malo da pogledam testove za voznju, ono blam me vise da ih padam :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 spremio sam stvari za kop, idem sad na trening pa posle has i pakovanje.. i idemo :) [edit]Ladno sam zaboravio da sam postovao na "Vaša imena". To mi je bio prvi ili drugi post na ovom forumu. Sad mi je lakše...[/edit] ← ne pratim taj topik meni se dopada sto je johnny Bravo gistro shmeker a uvek ispushi i ispadne glup... ← » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← haha, nije loše, nije loše.. :) gl u raspravi, i slobodno je uceni :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Statore, nadam se da ove stripove ne pokazujesh devojci... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) ← Edited February 10, 2006 by ep1c Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 brate, ko smislja te gej izraze...mislim tesha jebote:) What is tesha exactly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 teretana.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 e sad sam jeo pogachice sa chvarcima i neku slaninu aka sapunjaru... nesto sam skroz veseo ovih dana... ne znam koi mi je... sacu palim do Mamuta da pokupim karte i posle u skolu... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ne pratim taj topik Onda kako? Jao znam! Zbog mail-a zar ne? @topic: još ćuka do škole, kontrolni iz istorije... God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Slusam ziku po ceo dan spremam se za skolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Vratio se iz škole,gadno se smorio.Na srpskom imali tumačenje Evgenija i podelili se u više grupa i svaka ima svoj zadatak.Naša je imala da detaljno analiziramo Tatjanu a igrom slučaja ja sam baš taj tekst skinuo sa neta i poneo u školu Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 celu noc vozio kolica. sad idem do ortaka na kafu. a tunajt. negde da malo zaliemo. ;pp. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 najeo se omleta sa pechenicom i sirom pa seo cheprikam neke stare slike i nadjoh jednu interesantnu, slikane sa bumper kamere mog tadashnjeg kawasakija =) take a look: =) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 carski Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 lepo vece, lepa noc...lep dan :) _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 brateee shpuuu ledzendo:))) svaku sliku koju postujesh il video me odushevi... rispekt:) elem.. vartih se sa faksa odradih dobro talijanski... lalalla umoran sam ko magare... probudih se u 3-4 da bi ucio talijanski:D sad malko overavam forum pa... najverovatnije teretana... pa ucenje i kunt:D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ruzno vece, ruzna noc...ruzan dan :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Dogofarao se sa zokijem oko večerašnje bleje,sad idem da se okupam pa za dobrih sat vremena da krenem :) sutra moram rano ujutru u Kolarac na neki koncert što vodi škola :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ovaj petak je zakon....doso iz skole igrao wow,svirao gitru,idem sad malo da izblejim,pa da spavam...onda da se odvalim od ucenja za subotu i pripremim za moj rodj. u nedelju:))) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Bio na trening pa u skolu pa sad na drugi trening do jaja ma zezam se umoran sam ko rumun sto kopa kanalizaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts