Doolio Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ovaj, zakasnio sam da se obnovim na pravnom, a kolko kontam ne bi ni mogo da se obnovim, posto bi mi bio treci put, pa me zanima jel mogu da se prebacim sada na neki drugi faks/skolu, tj da li postoje neki prelazni rokovi osim prijemnog i ako da, koje skole bi me primile? cisto mi treba zbog askare, znaci boli me paja koja je skolica... znam, degen sam...:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 koliko znam mozesh da obnavljash godine do smrti samo shto posle prvog puta gubish status redovnog studenta, jebem li ga probaj na nekoj vishoj, mada teshko. marsh u vojsku;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Na Megatrendu sve mozes. U principu bilo koji privatni. Samo slobodno reci da ti je frka za V, njima je bitno samo da im kesiras. ;) E moj Dule.... :) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Takodje sam chuo da se moze obnavljati godina dok se ne odustane (ili upishe sledeca) ;) A shto se tiche prelaska, malo si zakasnio, ali sigurno cesh moci da nadjesh neku vishu koja ce te rado prihvatiti kao svog novog samofinansirajuceg studenta... Edited January 15, 2006 by _Silent_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Na Megatrendu sve mozes. U principu bilo koji privatni. Samo slobodno reci da ti je frka za V, njima je bitno samo da im kesiras. ;) E moj Dule.... :) ← mislim da mu se ne placa 50k dinara samo da bi izbegao vojsku :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Pa zovi ih i pitaj, jebo ga ti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 ma nije meni frka zbog same vojske, frka mi je sto bi me bas smorilo da odem sada (u martu bese je rok), sjebale bi mi se razne koncepcije...kad razmislim mozda sam trebo u septembru da odem... a kako stoje stvari sa civilnim? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Realno ja bih radije ishao u vojsku nego radio civilno. U sustini isti ti je kurac da li te izrabljuju tamo ili ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 meni nije jer mi je bitno da budem ovde i da imam vremena za druge tripove, jednostavno bi se sjebo sad kad bi otiso u askaru...mislim, nije pitanje mene, nego trenutka:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 meni nije jer mi je bitno da budem ovde i da imam vremena za druge tripove, jednostavno bi se sjebo sad kad bi otiso u askaru...mislim, nije pitanje mene, nego trenutka:) ← pa zar ne mozesh, uvek, i nevezano za status na faksu da trazish i dobijesh civilno sluzenje vojske na osnovu "prigovora savesti" ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 pa to sam i pitao, mislim, raspitacu se u svakom slucaju, ali ako neko ovde vec zna nek kaze...jel treba da se porodim da bi dobio civilno (u smislu da zaista pokazem da imam prigovor savesti pred sajkolozima) ili je to sad normalizovano, posto je smanjena potraznja za civilnim? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 posto je smanjena potraznja za civilnim?ovo je bio sarkazam, jel da? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 pa zar nije? mislim, otkad je civilno dva puta duze i smanjen broj tripova tako da postoji vise sansi da dobijes neku grozotu, dosta likova se odlucilo za askaru...ono sto me zanima je da li dobijas civilno automacki ako trazis ili moras da se jebavas. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 mislm da nisi u pravu, geldao sam skoro nekog vojaka na tv-u koji je izneo potpuno suprotne informacije od onih koje ti kazesh. koliko znam, a ne znam, ne bi trebalo tu nishta da se cimash samo kazesh da necesh da pucash balbla i to je to.mada sad se neshto kontaju da ako vec necesh da nosish pushku(shto inache navode kao glavni razlog za civilno sluzenje) uvek mozesh da radish neshto po kasarni, anravno ne da okopavash ruze;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 требало би и жене да пусте у војску, ионако стално траже неку једнакост, да служе као одмор правим мушкарцима, а и мало да припомогну овима са немирном савешћу око кромпирића, намештања спаваоница... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Jes, pa da krenu da kače zavesice u bojama koje se sla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 па ко је рекао да ће оне да буду наредници... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ^ so true. btw nadji "nekog" doktora koji ce da ti napise za malu materijalnu nadoknadu da si nesto sjeban i to je to nema vosjke :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts