Jump to content

prebacivanje na faksove

Recommended Posts

ovaj, zakasnio sam da se obnovim na pravnom, a kolko kontam ne bi ni mogo da se obnovim, posto bi mi bio treci put, pa me zanima jel mogu da se prebacim sada na neki drugi faks/skolu, tj da li postoje neki prelazni rokovi osim prijemnog i ako da, koje skole bi me primile? cisto mi treba zbog askare, znaci boli me paja koja je skolica...

znam, degen sam...:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

koliko znam mozesh da obnavljash godine do smrti samo shto posle prvog puta gubish status redovnog studenta, jebem li ga probaj na nekoj vishoj, mada teshko.

marsh u vojsku;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Takodje sam chuo da se moze obnavljati godina dok se ne odustane (ili upishe sledeca) ;)

A shto se tiche prelaska, malo si zakasnio, ali sigurno cesh moci da nadjesh neku vishu koja ce te rado prihvatiti kao svog novog samofinansirajuceg studenta...

Edited by _Silent_

Na Megatrendu sve mozes. U principu bilo koji privatni. Samo slobodno reci da ti je frka za V, njima je bitno samo da im kesiras. ;)

E moj Dule.... :)

mislim da mu se ne placa 50k dinara samo da bi izbegao vojsku :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ma nije meni frka zbog same vojske, frka mi je sto bi me bas smorilo da odem sada (u martu bese je rok), sjebale bi mi se razne koncepcije...kad razmislim mozda sam trebo u septembru da odem...

a kako stoje stvari sa civilnim?

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

meni nije jer mi je bitno da budem ovde i da imam vremena za druge tripove, jednostavno bi se sjebo sad kad bi otiso u askaru...mislim, nije pitanje mene, nego trenutka:)

meni nije jer mi je bitno da budem ovde i da imam vremena za druge tripove, jednostavno bi se sjebo sad kad bi otiso u askaru...mislim, nije pitanje mene, nego trenutka:)

pa zar ne mozesh, uvek, i nevezano za status na faksu da trazish i dobijesh civilno sluzenje vojske na osnovu "prigovora savesti" ?

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

pa to sam i pitao, mislim, raspitacu se u svakom slucaju, ali ako neko ovde vec zna nek kaze...jel treba da se porodim da bi dobio civilno (u smislu da zaista pokazem da imam prigovor savesti pred sajkolozima) ili je to sad normalizovano, posto je smanjena potraznja za civilnim?

pa zar nije? mislim, otkad je civilno dva puta duze i smanjen broj tripova tako da postoji vise sansi da dobijes neku grozotu, dosta likova se odlucilo za askaru...ono sto me zanima je da li dobijas civilno automacki ako trazis ili moras da se jebavas.

mislm da nisi u pravu, geldao sam skoro nekog vojaka na tv-u koji je izneo potpuno suprotne informacije od onih koje ti kazesh. koliko znam, a ne znam, ne bi trebalo tu nishta da se cimash samo kazesh da necesh da pucash balbla i to je to.mada sad se neshto kontaju da ako vec necesh da nosish pushku(shto inache navode kao glavni razlog za civilno sluzenje) uvek mozesh da radish neshto po kasarni, anravno ne da okopavash ruze;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

требало би и жене да пусте у војску, ионако стално траже неку једнакост, да служе као одмор правим мушкарцима, а и мало да припомогну овима са немирном савешћу око кромпирића, намештања спаваоница... [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.