SavKe Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 OMG tek sad sam video ovaj topic...a toliko toga imam reci :).Prvo da odgovorim na naslov topica.Stvar sa kojom se ubedljivo najvishe poistovecujem jeste "put beznadja" od ritma nereda,ali veliki broj drugih stvari od pomenute grupe,bash kao i sve stvari Bob Marleaya.Ako neko ume da me oraspolozi i da mi da znachenje zivotu,kad je ono vec odavno izgubljeno da su RT i Marli... Drugo vidim(ili mi se ucinilo),da neko ovde od tvrdjih metalaca proziva Tomu Zdrvakovica.Mislim ko kaze neshto loshe za njega taj o muzici pojma nema.Covek je veliki muzichki majstor... Isto tako za ovog dMana mogu da kazem da se izlupao za sva vremena... Dalje da vam razjasnim :),Slayer spada u speed tresh metal... Takodje najvishe i najlepshe molim tvrdokorne seljdze,kako medju "metalcima"(takozvane metalizovane seljake) tako i medju fenserajom,da NIKAKO ne meshaju pojmove narodno i starogradsko sa Turbo-folkom,jer vidim da ste tu u velikoj zabludi... Mrzi me vishe da pishem :)),a zao mi je shto pre nisam video ovaj topic,jer bash sam zeleo jednu diskusiju ovakve vrste... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Brate idi lechi se. Hoce li ljudi ikada nauchiti razliku izmedju sektasha i sataniste??Kakve bre veze ima metal sa sektama????Postoje satanistichke sekte ali nije svaka sekta satanistichke. Ja da se lecim?Ok ali ides i ti samonom na ispitivanje moze? E da, Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Ali najjaci su mi ovi hardkor metalci,kao seka ogavna drolja... A vi ste mi lepi u picku materinu!Kao smetalo bi vam da je setate.Ma daj! I tacno,nisu svi metalci sektasi i satanisti,tako nemojte ni sve ljude koji slusaju narodnjake nazivati seljacima i shabanima.Jer ima izuzetaka i to dosta... Evo npr moja gimn,polovina su metalaci,polovina su fenseri.Naravno to sam odredio onako,ne deli se bas tako,metlaci i fenseri,ali posto se vodi takva diskusija onda ajde nek bude.Retki su slucaji satanista i klasicnih shabana,tj u manjini su iako ih ima. Tako da nemoj bezveze osudjivati ljude na osnovu muzike koju slusaju i nazivati ih seljacima ili satanistima jer je neko tako odredio da bude...Glupo je. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 (edited) I tacno,nisu svi metalci sektasi i satanisti,tako nemojte ni sve ljude koji slusaju narodnjake nazivati seljacima i shabanima.Jer ima izuzetaka i to dosta... Naravno da ima izuzetaka ali ti nisi medju njima. Da ja sam sektas koliko si i ti metalac... Edited January 17, 2006 by SATAN Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 zahuktalo se... nemam shta da dodam, sve se vetj zna, tako da me mrzi da pishem, svaka chast muzicharima,za one koji se razumeju i za one koji slushaju metal zato shto im se ta muzika svidja i nalaze neki smisao u njoj, svaka chast, a ostali kojima je to ql i slushaju je zato shto su ljuti na svet i sl. pichke m. , zhele pazhnju i sl. mogu da gore u paklu, narodnjaci su mjuza za veseljenje, a tachno je da ne treba meshati ovo novo sranje od turbo folk-a sa onim starijim pesmama, sa drushtvom mozhe da prodje chak i narodna, ne uzhivam, ali kada se one toliko vesele, shto ne bi mogao i ja s njima? Sledetji put ih ja odvedem na neq svirkq i svima je ok, u chemu je problem, svuda ima degena, samo ih isqlirash ili istuchesh i nema problema Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Naravno da ima izuzetaka ali ti nisi medju njima. ←Da nisam medju njima ne bih napisao onakav post,nego bih rekao ajd idi operi kosu... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Da nisam medju njima ne bih napisao onakav post,nego bih rekao ajd idi operi kosu... E reto ja imam kratku kosu.A ti bih mogao da izvadis iz cd-roma Azizov cd... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 vudu, meni su džez i klasika ok, napušavaj me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 (edited) Kako bre sve pokrenula, kad su Anthrax i Slayer počeli sa radom u isto vreme? Hoće Edited January 17, 2006 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Ne nisam to hteo reci, a delujesh mi bash kao momak koji pokushava da dokazhe da je najpametniji, najiskusniji, najnaslushaniji...itd. i kada prichash o momcima koji se mrshte na svirkama i prde po parku ja na tebe pomislim... Taman posla, niti se tako pona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 vudu, meni su d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 (edited) Ali najjaci su mi ovi hardkor metalci,kao seka ogavna drolja... A vi ste mi lepi u picku materinu!Kao smetalo bi vam da je setate.Ma daj! Ja nisam drvdokorni metalac,shta vishe po nekim kriterijumima,nisam chak ni metalac,a Seku ne bih shetao ni na lancu,a kamoli pod ruku... Fazon, sve "od Zdravka pa čak do OK benda Ne znam shta si mislio ovime,ali za svakisluchaj da napomenem,da su neke njegove starije pesme i vishe nego dobre stvari...mada je ovo nove manje,vishe govnarija... I tacno,nisu svi metalci sektasi i satanisti,tako nemojte ni sve ljude koji slusaju narodnjake nazivati seljacima i shabanima.Jer ima izuzetaka i to dosta... Tacno je da nisu svi uslovno recheno "Metalci" u tom tripu,ali su zato svi koji slushaju turbo-folk(josh jednom napominjem da se nemeshaju pojam narodno/turbo-folk),a da pritom nisu na nekoj,zurci/svadbi/slavi/bilo kom drugom veselju mrtvi pijani,i da svesno,trezni uzivaju u tome su i te kako veliki shabani... U suhtini sve metalce,folirante koji slushaju metal,i tripuju se samo zato shto je kao to fazon,i za njih je svaki drugi vid muzike govno i kao gade se toga,mrzim ih isto toliko koliko i one shabane najgoreg reda ala ne_propushtam_ni_jedan_grand_show,a karleusha je pichka i po(ko ovo misli,taj je degenerisan)... Edited January 18, 2006 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 A Stoju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Ne diraj stoju, stoja je van konkurencije !!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 reamon - super girl pesma nije narcisoidna, sta vise... ← uf kad se setim. nisam je dugo slusao. mogao bih malo opet. bas sad ;>. ako me kapiras. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 E reto ja imam kratku kosu.A ti bih mogao da izvadis iz cd-roma Azizov cd... ←Ok,evo izbacio sam.Sad cu da ubacim Stoju! I ajd odjebi sad... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Ja da se lecim?Ok ali ides i ti samonom na ispitivanje moze? ← Brate chitaj malo.Pogledaj koga sam quoteovao. U suhtini sve metalce,folirante koji slushaju metal,i tripuju se samo zato shto je kao to fazon,i za njih je svaki drugi vid muzike govno i kao gade se toga,mrzim ih isto toliko koliko i one shabane najgoreg reda ala ne_propushtam_ni_jedan_grand_show,a karleusha je pichka i po(ko ovo misli,taj je degenerisan)... Takodje, mrzim mozda i vishe.Debili istripovani.Ovo moje ''selo'' je puno takvih.Blam me kad me ubacuju u isti kosh sa njima. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Taman posla, niti se tako pona Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Jel pratiš ti priču? ← ne, samo bacam kestenje u vatru :)) btw gde si ti upoznao lika koji sluša sve a omiljena pevačica mu je stoja? promeni društvo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 btw gde si ti upoznao lika koji slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 U suhtini sve metalce,folirante koji slushaju metal,i tripuju se samo zato shto je kao to fazon,i za njih je svaki drugi vid muzike govno i kao gade se toga,mrzim ih isto toliko koliko i one shabane najgoreg reda ala ne_propushtam_ni_jedan_grand_show,a karleusha je pichka i po(ko ovo misli,taj je degenerisan)... Pazi sto se toga tice upravu si.Ja imam gomilu ortaka koji ne da nemaju veze sa metalom nego raspad.Elem ja likove koji su ultrakore-shabani ne mrzim.Ja ih sazaljevam... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 mislim da nema choveka koji moze da se ne poistoveti sa ovom pesmom bar jednom u zivotu Beogradski Sindikat - Duga Je Ulica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Daj stavi lyricse, da vidimo o čemu pesma govori... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 ko shto rekohh rpe na mricu... ono trenutno pesma koja me je nekako inspirisala... White Snake - Here i go again odlicna stvar... An Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedA Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Dobro nije pesma, ali melodija sa kojom mogu da se definisem je definitivno ona iz reklame za Noblice. Savrsena reklama, melodija, metafora za trud, to sam ja. Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts