Debeli Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 чекај бре Зеки... који мој су Каубоји дошли у вукојебину у централној Азији? да чувају које своје интересе и притом опросте од живота преко 100.000 цивила??? слободни свет и осовина зла... па јел' живимо у Ред Алерту??? у филму??? у ком су бре они балону?!?!?!? дошли да тенковима газе босоног народ, који је "претња" једној Америци, само зато што имају нафту, а држе на власти диктатора. па једну диктатуру замене другом... могао бих овако до прекосутра, али нема поенте. ваљда ћеш ме разумети. што се тиче Талибана и осталих Муџахедина... о њима немам шта да причам... дивљаци. бар ми Срби знамо ко су Муџије 200x боље него ови сератори. али факат да се овде они боре против окупатора. а рат у Босни и на КиМ? па тим истим Америма су Алија и Тачи били браћа рођена кад су требали нас да газе. овај први са Клинтоном и Туђманом се смејуљи на травњаку испред Беле куће док Насер Орић коље по околини Сребрнице, а по Сарајеву Талибани машу зеленим заставама, а овај други изувен седи у турском седу са Холбруком расправља како да што ефикасније тамане Србе, заједно са НАТО-ом. у оваквој ситуацији можеш да навијаш за једне или за друге, или да навијаш да се међусобно што више изнабадају, па да буде 1.000.000:0 за нас. иста говна, буразеру, само различито смрде, радо бих видео крај и једнима и другима... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotzkann Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 au, al' ih je otkinuo/sazuo... rokaj-snimaj, bas kao u "Do koske"... jedan roka, drugi snima dobro, makar imali su brzu smrt. I, kao sto rece Shermann, "War is hell" (ako sam dobro zapamtio is "Scorched Earth"...) "Ali, sta kaze Rus?!... Rus je jaci od Amerikanca!!!" (Sava Glisin, "Bratski ples") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 чекај бре Зеки... који мој су Каубоји дошли у вукојебину у централној Азији? да чувају које своје интересе и притом опросте од живота преко 100.000 цивила??? слободни свет и осовина зла... па јел' живимо у Ред Алерту??? у филму??? у ком су бре они балону?!?!?!? дошли да тенковима газе босоног народ, који је "претња" једној Америци, само зато што имају нафту, а држе на власти диктатора. па једну диктатуру замене другом... могао бих овако до прекосутра, али нема поенте. ваљда ћеш ме разумети. што се тиче Талибана и осталих Муџахедина... о њима немам шта да причам... дивљаци. бар ми Срби знамо ко су Муџије 200x боље него ови сератори. али факат да се овде они боре против окупатора. а рат у Босни и на КиМ? па тим истим Америма су Алија и Тачи били браћа рођена кад су требали нас да газе. овај први са Клинтоном и Туђманом се смејуљи на травњаку испред Беле куће док Насер Орић коље по околини Сребрнице, а по Сарајеву Талибани машу зеленим заставама, а овај други изувен седи у турском седу са Холбруком расправља како да што ефикасније тамане Србе, заједно са НАТО-ом. у оваквој ситуацији можеш да навијаш за једне или за друге, или да навијаш да се међусобно што више изнабадају, па да буде 1.000.000:0 за нас. иста говна, буразеру, само различито смрде, радо бих видео крај и једнима и другима... ← Drale, naravno niti sam ja rekao da treba neko da navija za nekog. Niti sam rekao da ja kontam amere to sto rade. Ali uopste su mi glupavi ovakvi topici i komentari tipa ma da ko ih jebe nek ih sve poubija, a taj ko ih ubija je isti onaj iz UCK koji je moje drugare gadjao. Jebi ga ja nisam takav niti cu ikad biti da mogu da kazem e bas mi je drago sto su sjebali WTC u NY 9\11 kad ti ljudi koji su bili u tim zgrada, mozda ne svi ali za mene dovoljno jedan od njih 3500 iljade da je nevin. Da ga boli kurac dal amerika ide u Irak, da ima mozak da zna sam da razmislja itd. E takvih ljudi mi je zao pa makar bio i Muslidza i amer. Uostalom jebe mi se vise za politku. TOtalno izlazim iz cele price... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Drale, naravno niti sam ja rekao da treba neko da navija za nekog. Niti sam rekao da ja kontam amere to sto rade. Ali uopste su mi glupavi ovakvi topici i komentari tipa ma da ko ih jebe nek ih sve poubija, a taj ko ih ubija je isti onaj iz UCK koji je moje drugare gadjao. Jebi ga ja nisam takav niti cu ikad biti da mogu da kazem e bas mi je drago sto su sjebali WTC u NY 9\11 kad ti ljudi koji su bili u tim zgrada, mozda ne svi ali za mene dovoljno jedan od njih 3500 iljade da je nevin. Da ga boli kurac dal amerika ide u Irak, da ima mozak da zna sam da razmislja itd. E takvih ljudi mi je zao pa makar bio i Muslidza i amer. Uostalom jebe mi se vise za politku. TOtalno izlazim iz cele price... ← ма све је то ок, шефе. нема ту политике. невини су невини, ма које расе или вере, и они не треба да страдају. никад и ни од кога. али постоји разлика између ОВК и Ирачана. ови су се побунили против државе у којој су живели, а ови други се боре против окупатора. то им ипак даје неко минимално морално право. а то што убијају сопствени невини народ говори само за себе. јасно ми је чак и да шипци сматрају нас окупаторима, а то није тако. оно што им је сличност је да су звери и једни и други. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 zeki, izvini, ali ne seri... hriscani su prvi krenuli u rat protiv muslimana pre skoro 1.000 godina pod izgovorom da se bore za veru, a u stvari borbe su se vodile iz istog razloga kao i danas - bogatstva. moj brat je bio ono sto je danas 63. padobranska (ako mi ne verujes i mislis da kenjam pitaj kojota, on nas poznaje obojcu licno) i dok je bio u bosni i hrvatskoj, moj extra drug je '98 sluzio vojsku u Peci, a ja sam bio u CG '99-2000.ali niko od nas ne mrzi sve amerikance ili sve muslimane. u banskom prosle godine kada smo kojot i ja isli na zimovanje upoznao sam bordera iz amerike. decko je sasvim normalan i zgotivili smo se, cak mi je i rekao da se cudi da su srbi takvi jer je o njima slusao samo preko tv-a, uglavnom lose stvari. a sto se muslimana tice, vecno cu biti zahvalan Dautovic Fehmiji koji me je odusevio kao osoba koja mi je jedina pomogla onda kada mi je pomoc bila najpotrebnija. iz tog razloga ne mogu mrzeti sve muslimane i amerikance jer sam licno uveren da i medju njima ima jako dobrih ljudi (koji su na zalost, kao i svuda, u manjini). ali mrzim americke pilote koji su leteli nad tadasnjom SR Jugoslavijom. to je bilo u dokumentarnom filmu na diskaveriju, pilot je pricao kako su molili da lete u borbenim misijama: "samo da osete TO"... nadam se da se lepo osecao dok je, sto je marxus naveo, pogadjao voz pun civila, bolnicu na Savskom vencu, hotel na Kopaoniku, RTS, (itd, itd, itd...) i da ce se secati tih divnih momenata dokle god je ziv. shvatam iracane zasto su besni na njih kao sto shvatam i srbe koji su besni na amerikance, hrvate, bosanske muslimane... svako od tih ljudi je ostavio nekog bliznjeg svog i oni su ti ljudi koji treba da odluce da li treba nekome oprostiti. ja imam tu srecu da ne moram nikoga da prastam i nadam se da nikad necu morati. zelim da dodam jos ovo: mislim da je coveku koga ubiju svejedno da li je neko snimio njegovo grcenje lica kada ga je metak pogodio ili ga je video kao siluetu iz daljine kako je samo klonuo i pao na zemlju, on je u oba slucaja mrtav. u tom trenutku, njemu je zaista sve jedno. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Ne razumem. Sta si sad ti meni nasao da objasnjavas istoriju covecanstva. Izvini ti ali ti si ovde jedini koji seres. Da li vidis da sam ja rekao u jednoj recenici, jednoj reci da podrzavam amere ili ih gotivim. Isto to i za muslimane. Ne razumem te stvarno. Drugo, odqd ti znas da ja nisam izgubio nekog u ratu a ? Ja sam rekao i stojim iza toga i uvek cu takav stav imati, a to je da s u svi ratovi pocinjali zbog necijeg interesa. I ne zelim vise da se rapsravljam i da polemisem oko gluposti. Necu da se okupiram takvim stvarima. Imam jedan zivot i hocu najbolje od njega. poz ;))) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 category : extreme-crazy-owned. Idiotluk Samo da se ne pomire pa da ne krenu na nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 јасно ми је чак и да шипци сматрају нас окупаторима, а то није тако. оно што им је сличност је да су звери и једни и други. ← Iz tvoje perspektive oni su okupirali kosovo. Iz njihove perspektive mi smo okupirali kosovo. A svedjanin nam se iz svoje perspektive smeje jer smo divljaci i surfuje na 2 mb-nom netu za 10 eura, putuje, i povremeno gleda ovakve klipove i misli da su montaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Imam jedan zivot i hocu najbolje od njega. ← tu se u potpunosti slazem Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts