urgh Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ako ode u junu mozde da mi pushi kurac.koji ce nam titula i kvalifikacije ako ne mozemo da udejmo u ligu.ako tad ode necu otici ni na jednu utakmicu do kraja zivota. btw.ja sam chuo istu izjavu,ali nikakav jun nije pomenut.chak je u zlatnoj zici bilo pitanje: sa kojim timom je zigic potpisao predugovor o prelasku, lik receh arsenal a riba kkao mkakav arsenal west hem, chudo kako ne znate to je veoma aktuelna informacija:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 arsenal je juche potpisao ugovor sa emanuelom adebajorom, napadachom Monaka, tako da zigic sigurno ne prelazi u London. Jedino ako potpishe za west hem Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ili carlton :) ili totenhem :) itd... realno adebajor ili ziga hmmm mislim da je venger izabro bolju opciju :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ili carlton :) ili totenhem :) itd... realno adebajor ili ziga hmmm mislim da je venger izabro bolju opciju :) ← apsolutno,Adebajor je apsolutno tehnicki jachi,covek je sam odveo Togo na SP :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 i tako se iznenada otvorila nova sansa za west ham :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 ^^^^sto tebe raduje :D A mozda je i bolje nego u Arsenal...ma da bih ja na njegovom mestu pre ostao u Zvezdi...zbog nekih sansi za Evropu... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 pffff...kakve crne sanse za evropu,boli ga kara bre,ima da se naigra lige sampiona i kupa uefa ...budi objektivan Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 19, 2006 Author Report Share Posted January 19, 2006 da adebajor ocigledno da je bio jeftiniji i da je monako bio otvoreniji za saradnju... sjajan igrac,21 godina, teamwork 100, glavom dobar...no videcemo..kako ce se snaci...ima vremena do juna..ipak deda bergkamp ide u penziju...ovo..ono..ostace tijeri i adebajor...van persiju ne vidim buducnost u arsi Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ipak nece ziga ni u west ham... juce su doveli dean ashton-a iz norwicha za rekordnih, po njih, 7milFunti (oko 11E). tu su se istrosili tako da ne verujem da mogu na leto da priuste zigica. samo da ne ode na istok, tamo neka rusija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Bogami,kolega chekitjaru transfer Ashtona je sjajan! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 jeste on dobar, ali vredi li toliko para??? nije se jos uvek razvio u pravog napadaca, vreme ce sve pokazati... ali kako su juce igrali prvo poluvreme.. najezio sam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 jeste on dobar, ali vredi li toliko para??? nije se jos uvek razvio u pravog napadaca, vreme ce sve pokazati... ali kako su juce igrali prvo poluvreme.. najezio sam se ← nije se razvio u pravog igraca ?????? wtf ??? nosi igru zvezde i reprezentacije !!! sutira obema nogama !!! sutira glavom !! dodaje pasove nogama !! spusta pasove glavom !!! mislim ono sta pricas ??? ne razumem sta mu jos treba ?!?!?! Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 a i malo je mator da se sad razvija :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Bojim se da je mislio na Ashtona ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 nije se razvio u pravog igraca ?????? wtf ??? nosi igru zvezde i reprezentacije !!! sutira obema nogama !!! sutira glavom !! dodaje pasove nogama !! spusta pasove glavom !!! mislim ono sta pricas ??? ne razumem sta mu jos treba ?!?!?! ← si ti pao s' marsa? @Manager Pazi,pre sezonu i po razbijao je u Kru,a Kru se raspada bukvalno od trenutka kad je on otisao...da ne pricam da Norvic umalo da se izvuce od ispadanja od trenutka kad je on dosao...mislim da je on extra igrac...videcemo sve u svemu,ipak je Harewood glavni ovde! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 nije se razvio u pravog igraca ?????? wtf ??? nosi igru zvezde i reprezentacije !!! sutira obema nogama !!! sutira glavom !! dodaje pasove nogama !! spusta pasove glavom !!! mislim ono sta pricas ??? ne razumem sta mu jos treba ?!?!?! ← prati malo na sta se odnose moji postovi... Bojim se da je mislio na Ashtona ;) ← upravo tako ;) si ti pao s' marsa? @Manager Pazi,pre sezonu i po razbijao je u Kru,a Kru se raspada bukvalno od trenutka kad je on otisao...da ne pricam da Norvic umalo da se izvuce od ispadanja od trenutka kad je on dosao...mislim da je on extra igrac...videcemo sve u svemu,ipak je Harewood glavni ovde! ← mislio je da pricam o zigicu?!?!??$%!_&%!& jeste on glavni, uz seringema, naravno, verujem da ce forsirati njih dvojicu, dok ce matori lisac ulaziti u poslednjih pola sata, ili ako nekome od njih dvojicce ne krene onda od starta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts