Jump to content

Najnize ljudsko ponasanje koje sam video do sad

mohican

Recommended Posts

brate smejte se vi ali pola vas bi dalo bulju da ima ono sto mlohi ima. ja ne bih jer imam druge stvari osim wow-a no ne bitno.

gledajte na to ovako kao da je svaki gild ekipa a server repka :) mohijevci oce da budu najbolji sto im zamerati.

mohi vratite im ako nastave da smaraju.

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96

brate smejte se vi ali pola vas bi dalo bulju da ima ono sto mlohi ima. ja ne bih jer imam druge stvari osim wow-a no ne bitno.

gledajte na to ovako kao da je svaki gild ekipa a server repka :) mohijevci oce da budu najbolji sto im zamerati.

shta bre ima ??? lik je smejuria kako zine! :D

Posto su odredjeni realmovi down posle sinocnog maintenance-a a izmedju ostalih i jedan od vodecih za otvaranje aq kapije nemacki azshara momci sa tog servera su odlucili da dodju na nas server i da skupljaju peacebloom kako bi usporili nas napredak u otvaraju kapije posto smo im mi direktni konkurent jel smo 3ci u evropi a pritom su i zagusili login server tako da sad na magtheridon ne moze da se uloguje.

Najnize sto sam ikad video u wowu ... zavist ? kompleksi ? i jos ne znam koje sve lose osobine ... koji su to u stvari retardi ... ja nemam reci

[:p]

ma ovaj mohicanac se stalno neshto zali... oce ovo oce ono... decko... stvarno si smorio !!! idi i idi negde... ono znash kao wow nije to .... postoji neshto vece od wow\a zbog cega se nervirash decko oko takvih stvari... ono em shto ne znash da hilujesh i onaj tvoj rank 1 hilig je sranje... znaci kako ocekujesh da jedan goli troll bude hilovan od toga to je strashno... ja bi ti stvarno zabranio da igrash wow jer nemash pojma kako se skinuje.... stvarno ne kontam zbog cega zelish da ispadnesh najdruid na forumu... kao imam neki epik set ovoono... a sad ocesh i ono jadno cvece...ono iskuliraj decko... pojeshce te neshto... !

just bulzshit! :)

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

dobro onda oni sa tog servera sto je prvi sakupe sve resurse i otvore kapiju?

a mi na ostalim serverima da ladimo jaja. pa valjda kad i mi ostali prikupimo resurse otvara nam se kapija. ispravite me ako gresim......

A sto se tice ove nagradne igre na Dunemaul serveru....malo je pojasni....

Vidim da je prva nagrada 1000g celokupan loot u MC i Nefijeva glava

a sta treba da se uradi..... kakvo je to takmicenje

Slabo mi ide engleski.... a i ovo sto znam mi je previse

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

sta bi svi da imamo ........ rogove, ja ne [:p]

ne salim se, Mohi je stvarno opremljen, alli kad uzmes u oblir kolko igra, zapitas se ;)

dobro onda oni sa tog servera sto je prvi sakupe sve resurse i otvore kapiju?

a mi na ostalim serverima da ladimo jaja. pa valjda kad i mi ostali prikupimo resurse otvara nam se kapija. ispravite me ako gresim......

A sto se tice ove nagradne igre na Dunemaul serveru....malo je pojasni....

Vidim da je prva nagrada 1000g celokupan loot u MC i Nefijeva glava

a sta treba da se uradi..... kakvo je to takmicenje

Slabo mi ide engleski.... a i ovo sto znam mi je previse

samo umesto da ti predajes saljes stvari njima da oni predaju, btw znam nekoliko likova iz te gilde i mislim da nece da podmecu, nego im je stvarno dojadio bwl, pa oce sto pre da otvore kapiju [|)]

mohi you need one brand new brain ... rofl ... znachi bash tako ne zna se ko je gori ... lol

evo kiligor ima jedan brain ... lol ... ahahahha rofl

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

lol, mohi ovo su ti konkurenti teshki, pokrali svu travu :D

sad ce cvecaru da opeljese, jos ako kupuju sa AH sve.. juuuu :DD

azshara mafia doshla da hara :D

nego sam neshto razmishljao, poshto je sad _16a_ faza migracije sa nekih servera, na nove servere, ti novi serveri sad moraju da otvaraju svoju kapiju iz pochetka, koje sranje :PP