posmatraci Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 (edited) Konacno, od danas pa do petka migracija sa Shadowa koji je bukvalno pretrpan i raspada se. Na Drak'Thul prelaze naj-jace guilde Aliance. Edited January 9, 2006 by posmatraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 byebye shadowmoon Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZ-JumpeR Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ummmmm.... a sta onda radi ovi silni srbi u allys na chromaggusu? Quote JumpeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 off topic ju kakvi se to sve nickovi registruju na rur O_o On topic Sta se desi kad svi predju na taj nov server, ostanu samo newbies na shadowmoon-u ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 pa zar nisu sve najbolje guilde sa tog servera otishle proshlom migracijom ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 pff ja otvorio topic sa istom tematikom da vidim sta ko misli jel vredi preci da nov server kad ono niko nista svi iskulirali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 i najace horde guilde su vec na drak'thulu a sa njima i ja :p .... bye shadow moon :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 lag na smoonu je zlo...mada...ja, koji ne igram na istom i gde mi je char guildless sad da prelazim na drugi server...ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 pa prvom migracijom svi otisli na magtheridon , a sada ostatak prelazi na drak ode sm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 pa zar nisu sve najbolje guilde sa tog servera otishle proshlom migracijom ? ← Ne. U prosloj migraciji samo jedan deo, a sada i ostatak. Pa Blizz. nije ni sanjao da ce toliki broj ljudi preci na Drak, tako da su stopirali i umesto 4 dana, mislim da danas u 3 zatvaraju migraciju sa Shadowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 (edited) lag na smoonu je zlo...mada...ja, koji ne igram na istom i gde mi je char guildless sad da prelazim na drugi server...ne znam... ← Sta se bre dvoumis. Bolje predji, jer na Draku su sada presle sve "zlo" dobre guilde koje se poigravaju sa ONY i Ragnarosom. Edited January 10, 2006 by posmatraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ja ostajem, i laga vishe nema btw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Ne. U prosloj migraciji samo jedan deo, a sada i ostatak. Pa Blizz. nije ni sanjao da ce toliki broj ljudi preci na Drak, tako da su stopirali i umesto 4 dana, mislim da danas u 3 zatvaraju migraciju sa Shadowa. ← u prvoj migraciji je otislo sve sto valja ostalo je milion ceha i to je to ... i poneki zalutali ... gild u alijansi koji je bio tipa 15ti je jedino ostao i sad je najbolji tamo ... motion se zovu valjda ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 u prvoj migraciji je otislo sve sto valja ostalo je milion ceha i to je to ... i poneki zalutali ... gild u alijansi koji je bio tipa 15ti je jedino ostao i sad je najbolji tamo ... motion se zovu valjda ... ← Motion, Immortal Red Armyi jos par su presli na Drak i to je to. Sa hordine strane nemam pojma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ostajem na shadow moonu ... zato sto je uvek bolje ostati ... oni koji predju posle shvate koliko su se zajebali :) ... uostalom sada svaku ab pobedjujemo hordu ;D jer su sve one baje iz pvp horde preshle na novi server a ovi nashi ostali ... hail me ! Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 u prvoj migraciji je otislo sve sto valja ostalo je milion ceha i to je to ... i poneki zalutali ... gild u alijansi koji je bio tipa 15ti je jedino ostao i sad je najbolji tamo ... motion se zovu valjda Da, da, otisli su Salvation Army, Recipe for Hate i Sigil. Za prva dva pouzdano znam da su im 90% clanova retardi, a to sto farmaju Nefariana ne znaci ama bas nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 zaboravljas disbelivers of faith ... northrenderse ... solis rise su sad ne znam kako su se pre zvali ... pa cak i pogani dune ... i jos mnogo drugih Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 (edited) u prvoj migraciji je otislo sve sto valja ostalo je milion ceha i to je to ... i poneki zalutali ... gild u alijansi koji je bio tipa 15ti je jedino ostao i sad je najbolji tamo ... motion se zovu valjda ... ← Motion sad i nije losa guilda jel i ono sto je ostalo na sm posle prve migracije je preslo tamo ... mada da se razumemo, alijansa nikad nije imala na sm dobar pvp, mada DoF su (na celu sa Genjurem) i SA kao nesto umeli ;) Jedino sto su dobijali je horde pickup ... u dogovorenim AV/AB/WSG igrama se posle 20 pobede horde vise nije brojalo ... Sa horde strane su sad presli na Drak'Thul: Zdechliny, Black Division, MYTH, TheCasuals, CoNT, Mor Do Kuli atd ... Edited January 13, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ok ovo je vrhunac idiotizma.Znaci kontaktirao sam GM-a da mi prebaci lika na novi realm jer nisam stigao na vreme da migriram a njegov odgovor je: zao nam je ali migracije su zavrsene ali ako zelis da igras na novom serveru uvek mozes napraviti novog lika LOL.Znaci imam warriora 60 lvl i da rerolujem zbog retardiranog blizzarda DEBILI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 jel' tebi dobro? pa kad bi svakome prebacivali charove kako mu se digne, nashta bi to lichilo .. migracija je bila otvorena 2 dana, tvoj je problem shto nisi stigao... blizzard daleko od toga da je savrshen, al' u ovom slucaju ti si kriv.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ostao sam ja ... to je vishe nego dovoljno da svrsta sm medju bolje servere ;) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ma samo mi je retardirano da mi kazu e mozes da napravis novog lika na novom serveru.Pa ne bi ih ni pitao da mi prebacuju lika da sam hteo da rerolujem ,debilizam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool_ Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Nama se isplatio prelazak .. barem nema vise laga, i cekanja po pola sata na char list, i jos toliko na loading screenu .. zahvaljujuci tome nas prvi pokusaj u bwlu na novom serveru je bio uspjesan, poslije mjesec dana smo ubili razorgora, i odma sledeci dan, to jest sinoc smo ubili i vaela poslije 5 sati wipovanja :D i 2 wipa na 1% i jednom na 2% vecaras idemo na broodlorda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 ^ da te chisto obavestim, sada nema queque, laga i char screen buga ni na shadowmoonu :) upgradeovali su server, i rasteretio se posle migracije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 istina, sada vece probleme imam sa retrievingom chara na haumu nego kad idem na SMoon da aktiviram salt shaker svaka 3 dana =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts