Razorman Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Pa sam mu ja jos posle kriv... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Pa sam mu ja jos posle kriv... ← kada vidish da gubi, a ti si u blizini, samo odalji ostre predmete od njega Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Ma tjutite dobro je,ja se neshto gadno istripovao da ce rista da izgubi,ali ocigledno da je to bio neki losh trip :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Pa sam mu ja jos posle kriv... ← naravno da si ti kriv :) nisam valjda ja :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName-CZ Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Ma tjutite dobro je,ja se neshto gadno istripovao da ce rista da izgubi,ali ocigledno da je to bio neki losh trip :) ← Cuti brate , kada sam video one Bondove smaracke castere , pade mi mrak na oci ... Ali Rista ga je ipak na kraju ownovao .... :D:D:D Quote Electro , House Music , Models and Vodka to own u all . :) Self made userbar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Cuti brate , kada sam video one Bondove smaracke castere , pade mi mrak na oci ... Ali Rista ga je ipak na kraju ownovao .... :D:D:D ← nisam gledao partiju, ali kao sto svi znamo rista sabija, tako da je verovatno vetjina ljudi ocekivala pobedu Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 bilo mi je simpaticno kako highly kao obs non stop hejtuje i komentarise bio je nervozan ono kao, on umesto da sprema ispite bleji 3 sata sa svojim klanom dok igraci se zezaju i boli ih kurac, i non stop pominje vladicu i krene fajt i rista juri AM po frontu, a highly vice "pusti AM, udri castere" :D mislim, sta je bolje - meni se cini da sa jakom vojskom koju orc moze da ima, bolje je ubijati vojsku, a heroje ostaviti za kraj.... nego juriti heroja, dok casteri "tope" gruntove i ostale... ?? Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 zavisi, ispostavilo se da je bolje udariti po heroju :D a to jebiga, bio sam nadrkan do jaja zbog nekih drugih stvari, nevezano za cw, josh je vladica nashao bio pravi trenutak da se majmunishe :) ... proshlo, ne ponovilo se. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 hihi ma dobro se svrsilo. Rista sabijach, jedino sto nisam gledao ostale dve al nema veze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 druge dve bond nije hteo obzove, smrad, tako da mozda rista ima partije, ne znam.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 pa vidim ja da onaj tvoj rep pack nije kompletan, bas se pitam gde su sweetove partije, vladicina druga i jos dve sa bondom i ristom? :D Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 vladicinu drugi nisam ni sejvovao, miletove mozda im on, to nisam obzovao, a za drugu 2on2 sam popio fatal error :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Finale : 4gl vs sCa(ko god da su oni , prvi put cujem TT) Ggogogogo Ghost and Sweet ftw!!! I da ovo moram da kazem, mozda dobijem warn: Imas li ti Highly nekog osim Vladoice aktivnog da ti igra ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 sCa=GaB=DU bivsi,nisu losi ali zgazice ih 4gl realno Aktivivan je Ghost i Mile valjda pored Vladice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 bogme videcemo, sCa je uzeo Freezera iz aoda, tu su josh dark,naz,corugnoll,dorim + bugari koji su extra u 2on2 (thunder i nightchild). Nece biti lagano. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 GL people,zgazite ih. ps.Kada igrate cw protiv sCa? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 vikend verovatno, u chetvrtak vs idle-a Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Ali plz, okachite replayove kad budete igrali Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName-CZ Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 GL za 4gl , i pogazite ih ... :D Okacite rep - ove btw ... :D Quote Electro , House Music , Models and Vodka to own u all . :) Self made userbar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 bogme videcemo, sCa je uzeo Freezera iz aoda, tu su josh dark,naz,corugnoll,dorim + bugari koji su extra u 2on2 (thunder i nightchild). Nece biti lagano. ← kad smo kod toga Wolf je dobio Freezera pre neki dan tako da moze i neko iz vase postave,znam jako dobro sve njihove igrace i kazem ti 99% dobijete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 gl, gl samo napred.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 kad smo kod toga Wolf je dobio Freezera pre neki dan tako da moze i neko iz vase postave,znam jako dobro sve njihove igrace i kazem ti 99% dobijete ← Ako Z tako kaze,sabijate siurno :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 nedelja 18h, zeroxe ako nas umalerishesh pimpovacu ti ja kola bejzbolkom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Ako Z tako kaze,sabijate siurno :) ← ofc :D nedelja 18h, zeroxe ako nas umalerishesh pimpovacu ti ja kola bejzbolkom ← sa ili bez west coast ekipe? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 doveshcu onog da ti stavi sokovnik, da barem za neshto posluzhe kola posle moje "prepravke" Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts