DeuS.HellioN Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Polazeci os toga da je ova ekipa osvojila proslogodisnji wcg i da je sada jedna od 3 najjace ekipe u SCG zamolio bih dobre igrace da se jave jel se stara ekipa (malkice) raspala sada nam treba jedab grac za naredne turnire i za wcg,kao stalni igrac Ako se takav nadje neka odgovori na post ili neka se javi na B-netu(/w DeuS.hellion) pa cemo odigrati par probnih igara...ako nam se dopadne kao igrac i kao "drugar" :))) odma ulazi u ekipu...Unapred zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 iskoristio bi ovo mesto da nepravim dupli topic copavci takodje traze 5 igraca usled raspada ekipe :D ko se takav nadje neka odgovori na post ili neka se javi na B-netu(/shishkvac) pa cemo odigrati par probnih igara...ako nam se dopadne kao igrac i kao "drugar" :))) odma ulazi u ekipu...Unapred zahvalan Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 cek objasni kako se to MALO raspao... Tesla Mare ti ( HellioN ) Kruti CHO? ?!!? evo ja cu da vam igram ... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Pick ME,pick ME Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 cek objasni kako se to MALO raspao... Tesla Mare ti ( HellioN ) Kruti CHO? ?!!? evo ja cu da vam igram ... ← Mare Hellion Intru Cho ... Bilo je glasanje i resheno je da tesla vise nece igrati za deus tim... posto se ponasa onako kako se i potpisuje (dete)... Ne slusa, previse farmuje (bez teleporta) dok oni pushuju i tako... U svakom slucaju trazi se 5ti igrac, ako ne ucimo kiflu da igra... :) (decko stvarno sabija s'obzirom da igra 3ci put dotu u zivotu, a sto je najvaznije slusa kad mu kazes nesto i zeli da mu kazes savet...) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ocu ja, ponuda za platu na msn Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooKAC Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 LOL LOL I kada bi usao u ekipu ne bi mogao da igram .... Znas ti gde je Deus jebote... U BG-u tako ??? Sve u svemu ako se nadjemo na netu odigracemo zajedno :) Pa videcemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Mali pizdeci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Polazeci os toga da je ova ekipa osvojila proslogodisnji wcg i da je sada jedna od 3 najjace ekipe u SCG zamolio bih dobre igrace da se jave jel se stara ekipa (malkice) raspala sada nam treba jedab grac za naredne turnire i za wcg,kao stalni igrac Ako se takav nadje neka odgovori na post ili neka se javi na B-netu(/w DeuS.hellion) pa cemo odigrati par probnih igara...ako nam se dopadne kao igrac i kao "drugar" :))) odma ulazi u ekipu...Unapred zahvalan ← LOL LOL I kada bi usao u ekipu ne bi mogao da igram .... Znas ti gde je Deus jebote... U BG-u tako ??? Sve u svemu ako se nadjemo na netu odigracemo zajedno :) Pa videcemo :) ← ... Hajli shaljivdzija Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Mali pizdeci! ← mali PIDOR!!1111onoenoenoene Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ... Hajli shaljivdzija ← ja sam bio mrtav ozbiljan, trebaju mi pare Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 cek objasni kako se to MALO raspao... Tesla Mare ti ( HellioN ) Kruti CHO? ?!!? evo ja cu da vam igram ... ← Nemoj Sasuke molim te...je znam da si ti preisqsan ali samo ti cooliraj...i nemoj da replajujesh na mojim postovima vise,ja sam cuo da si ti degen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Nemoj Sasuke molim te...je znam da si ti preisqsan ali samo ti cooliraj...i nemoj da replajujesh na mojim postovima vise,ja sam cuo da si ti degen... ← tebi je mozak velicine vaske... da , te vaske koja ti je na glavi... nemoj da ti otpadne ! ! Pa... KiFLa ima iskustva sa WoW-om tako da mu ovo dodje kao zajebancija... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Nemoj Sasuke molim te...je znam da si ti preisqsan ali samo ti cooliraj...i nemoj da replajujesh na mojim postovima vise,ja sam cuo da si ti degen... ← ROFL hellione sve vise i vise me podsecas na jednog micka iz ns :D Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooKAC Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 (edited) U pravu si ti ... Sasuke je nevidjeni smarac :) SAMO OSTUPENO Edited January 10, 2006 by VoodooKAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Nemoj Sasuke molim te...je znam da si ti preisqsan ali samo ti cooliraj...i nemoj da replajujesh na mojim postovima vise,ja sam cuo da si ti degen... ← ae tishina sleki, licish na Sindy Kroford od 100 kila, ae neko da ti odsece tu bradavicu sto imash pored usta Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
justSearchin` Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ;)) to neka prozivka !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo23 Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 tebi je mozak velicine vaske... da , te vaske koja ti je na glavi... nemoj da ti otpadne ! ! Pa... KiFLa ima iskustva sa WoW-om tako da mu ovo dodje kao zajebancija... ← Da sasuke,a ti nisi ukrao HellioNovu foru...e u pravu je...ti si stvarno degen...a za tebe je lik pa u najmanju ruku "mozak" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 ae tishina sleki, licish na Sindy Kroford od 100 kila, ae neko da ti odsece tu bradavicu sto imash pored usta ← Mmmm da...e nek neko zamisli ghosa sa ribom...brate prvo,ali prvo ja secem nokte,i redovno se kupam. Da ne pada kisa decko bi ubio ljude zadahom(speaking of breath of fire)...Warden+Ghost==GG ! A drugo,ne znam ko je tebe sta pitao,pacovi kao ti treba da gmizu po rupama...strasno ko sve ne ostavlja trag ovde...Molim te sledeci put kada mi se budes obratio reci "Gospodine slayer da li moja prljava mala glupava retardirana malenkost moze da vam se obrati" please :))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 Mali pizdeci! ← Vrati se Igica,sve ti je oprosteno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Mmmm da...e nek neko zamisli ghosa sa ribom...brate prvo,ali prvo ja secem nokte,i redovno se kupam. Da ne pada kisa decko bi ubio ljude zadahom(speaking of breath of fire)...Warden+Ghost==GG ! A drugo,ne znam ko je tebe sta pitao,pacovi kao ti treba da gmizu po rupama...strasno ko sve ne ostavlja trag ovde...Molim te sledeci put kada mi se budes obratio reci "Gospodine slayer da li moja prljava mala glupava retardirana malenkost moze da vam se obrati" please :))))))) ← reche chovek kome je putanja, teretana-deus-teretana-deus a riba duplo teza od njega ;))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Kao pro dota igrach prijavljujem se za konkurs, ali uslovi su sledeci: Da mareta i dalje smatrate najmladjim u ekipi. I da 40 % od turnira ide meni, a ostatak podelite kako hocete :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Kao pro dota igrach prijavljujem se za konkurs, ali uslovi su sledeci: Da mareta i dalje smatrate najmladjim u ekipi. I da 40 % od turnira ide meni, a ostatak podelite kako hocete :) ← gogo, mare je definicija zrelosti za tebe, tako da nemoj da mi pishesh postove na forumu u pola 12, nego u krevet! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Kao pro dota igrach prijavljujem se za konkurs, ali uslovi su sledeci: Da mareta i dalje smatrate najmladjim u ekipi. I da 40 % od turnira ide meni, a ostatak podelite kako hocete :) ← ti si neiskusan za dotu, tako da bolje bi ti bilo za dzabe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts