Kole Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ...gde mogu da se kupe farmerke Replay, model regular/901, naravno lazhnjaci ili neka prodavac tvrdi da su prave, znamo da su lazhne jer se zvanichno vishe ne proizvode za kompaiju replay...no mene ne interesuje etiketa nego kroj & model pa me interesuje dal' neko ima predstavu gde bi mogle iste da se nadju ako vash odgovor bude sadrzhao koordinate bilo koje od zvanichnih replay prodavnica kao one u knezu ili srpskih vladara oma da znate da u njima imaju samo nove = fensi = low cut modele sa gomilom aplikacja, shlokica & whatnot = gay dakle trazhim one less known spots gde neko iz novog pazara i dlaje valja dobre stare Regular modele, hFalavi na pomotji unapred k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Malo sam imao problem da provalim sta hoces, ali mislim da imam pravu stvar za tebe. Radnja se pre zvala "Suzi" a sad je nesto isto na cetiri slova al' pojma nemam tacno ("esbi" mozda), nije ni vazno, tek ... ulica je Jovana Rajića, a to ti je ona ulica koja ide od bulevara Kralja Aleksandra pa skoro do Ju Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 za te starije modele kao shto reche lale probaj: bazar (imash ih par komada al koliko se secam onaj u zemunu je najsnabdeveniji bio, a i blizu su 2 komada tako da mozesh u jednom cugu da ih overish), depo i buvljak @ stija koji horor .. zato vec 10 godina kupujem crne501 taj model nisu menjali od kako je nastao • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 @ stija koji horor .. zato vec 10 godina kupujem crne501 taj model nisu menjali od kako je nastao ← Nosish 10 godina iste farke ? Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ^^ losh ti penal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 a da porucis preko sajta nekog? kad vec znas tacno sta ti treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ^^ losh ti penal ← Koji penal ? Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Prestanite da spamujete topic glupostima, lepo je covek trazhio, ako imate neki info, pomozite mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts