Jump to content

Meni zapravo treba usluzhna informacija...

Kole

Recommended Posts

...gde mogu da se kupe farmerke Replay, model regular/901, naravno lazhnjaci ili neka prodavac tvrdi da su prave, znamo da su lazhne jer se zvanichno vishe ne proizvode za kompaiju replay...no mene ne interesuje etiketa nego kroj & model pa me interesuje dal' neko ima predstavu gde bi mogle iste da se nadju

ako vash odgovor bude sadrzhao koordinate bilo koje od zvanichnih replay prodavnica kao one u knezu ili srpskih vladara oma da znate da u njima imaju samo nove = fensi = low cut modele sa gomilom aplikacja, shlokica & whatnot = gay

dakle trazhim one less known spots gde neko iz novog pazara i dlaje valja dobre stare Regular modele, hFalavi na pomotji unapred

k

Malo sam imao problem da provalim sta hoces, ali mislim da imam pravu stvar za tebe. Radnja se pre zvala "Suzi" a sad je nesto isto na cetiri slova al' pojma nemam tacno ("esbi" mozda), nije ni vazno, tek ... ulica je Jovana Rajića, a to ti je ona ulica koja ide od bulevara Kralja Aleksandra pa skoro do Ju

za te starije modele kao shto reche lale probaj: bazar (imash ih par komada al koliko se secam onaj u zemunu je najsnabdeveniji bio, a i blizu su 2 komada tako da mozesh u jednom cugu da ih overish), depo i buvljak [:D]

@ stija

[roflmao]

koji horor .. zato vec 10 godina kupujem crne501 taj model nisu menjali od kako je nastao [:D]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

• Create New...