Jump to content

System Of a Down-Hypotize

SavKe

Recommended Posts

ona se udala za arkana kad je vec bila uveliko poznata, a ako je ceca losa pevacica, sta za tebe znaci dobra pevacica?

Ali brate, jel si ti čuo kako Ceca zvuči zadnjih 4-5 godina? Kao najgora kafanska profuknjača kojoj u plućima teče dim umesto vazduha... ajde oni rani radovi tipa "ja jo

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest kli[c]a

@ gibanica : prvo ja nikada do sada nisam pljuvao po soad-u ali je cista cinjenica da ne sviraju kao na tape-u .I sam si ti rekao da se javljaju neke greske a to mene uzasno nervira zato sto jednostavno neznaju da ih prekriju nego kao e mi smo pogresilii i boli nas ku..

Veruj mi neznas sta pricas uzgred to je tvoja stvar

DA,ja znam shta pricham,a to shto ti ne kapirash...tvoja stvar.btw "ne znash" se pishe odvojeno. :)))

EDIT:omfg,u shta se pretvori ovaj topic,pa ljudi prichate u ceci pobogu,a onda otvorim onaj o koncertu helloweena a tamo o karleushi...

Edited by SavKe

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

DA,ja znam shta pricham,a to shto ti ne kapirash...tvoja stvar.btw "ne znash" se pishe odvojeno. :)))

EDIT:omfg,u shta se pretvori ovaj topic,pa ljudi prichate u ceci pobogu,a onda otvorim onaj o koncertu helloweena a tamo o karleushi...

Opet se vracamo na to da svako ima svoj ukus a ja i ti se neslazemo jer ti mislis da se metal prevazilazi pa se slusha soad dok ja mislim obrnuto [:)]

Toliko od mene [:)]

DefraG

@ atlantis

ma dobro bre to za srednju skolu je bila zajebancija recenica nebitno...

a za industriju 91 si sasvim u pravu,ja i jesam rekao da je tada situacija bila drugacija, ali je opet mtv bio nesto nalik danasnjem mtv-u sto mnogi ljudi tada (kao i danas) nisu mogli svariti..pushtao se neki truli disko..a onda se pojavila nirvana i podvucena je crta..jeste mtv jurio, ali nirvana konkretno neverujem da je bila jurena..ona je jednostavno pala,doshla..i za taj trenutak bila toliko dobra da se cela muzichka industrija odjednom zaokrenula ..to je ono shto sam poqshao da ti kazem malopre...Suvishe dobre stvari moraju postati komercijala..jer su jednostavno-suvishe dobre (u slucaju nirvane Kultne)i treba svi da chuju za njih...nije to nishta strashno..inace ni ja nevolim licno nirvanu preterano..ali huge respect za ono shto su uradili...

a za soad evo reci cu poslednji put - nishta specijalno ali skroz ok, solidne pesme, i to je to...

a ceca...pa i ceca je imala svojih trenutaka :D

qkawicaaaaaaaaaaaa:)

savke tvoj avatar me dovodi do nekog cudnog stanja u kome do sad nikam bio . .

sujeta,ljubomora...???

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -