fatboy Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Evo brze najave za cetvrtak u Smederevu, bice ovoga i onoga, techa, electra i house zvuka, i naravno puno raspolozenih nasmejanih ljudi, pa ako ste u blizini, skoknite... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 KO JE SPECIJALNI GOST?!?!?!/ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 uh dobar je ovaj Alibashic Alibaba, slusho sam ga, pusta trenc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 LOL TRENC Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 AliBaba...aghahahaa, nije me niko tako zvao od kad sam zavrsio srednju.... ..a i tamo me je samo profa matematike tako zvao :)) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 koliko je karta i koliko je bus to smedereva iz bg-a :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 AliBaba...aghahahaa, nije me niko tako zvao od kad sam zavrsio srednju.... ..a i tamo me je samo profa matematike tako zvao :)) ← Si mu reko shta pushstash ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 koliko je karta i koliko je bus to smedereva iz bg-a :D ← Ne znam koliko je iz beograda, Kruko nek ti kaze , a sto se tiche karte kontam da nece biti vise od 150 dinara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Pa jbg sam necu da idem :D ako skupim neko drushtvo(teshko al ajde) dolazim :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 zvanicno je potvrdjeno...c ya there...hohoho...nece biti toliko zanimljivo putovanje jer ne vozim ja,no nema veze...:)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 karta iz bg-a je nekih 230 dinara...barem je tako bilo kad sam poslednji put ishao...mada to je bilo davno:)...elem uzmite povratnu sta da vam kazem:)...btw miloshe ne verujem da cu ti dovesti neke drugarice, ili nisu tu, ili slusaju narodnjake:)...jebiga pusti acu pejovica;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Pu je kakve su ti to drugarice oka ti tvog :) nista, onda vidimo se bez drugarica keke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 e qratz ortakinji rodj vecheras..jbg Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) kada su drugarice chule da su pitanju rurovci, poplashile se:J. kojot, ivan_ i maud su se nadaleko prochuli pa mame zakljuchavaju tjerke misletji da su svi rurovci opasni:J ipak ovo je veliki korak za smederevo, danas nigger i exile, sutra boza podunavac:J Edited January 5, 2006 by KalElen_ Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 kada su drugarice chule da su pitanju rurovci, poplashile se:J. kojot, ivan_ i maud su se nadaleko prochuli pa mame zakljuchavaju tjerke misletji da su svi rurovci opasni:J ← al kako bio sam dobar poslednji put u smederevu chak se nisam ni napio zar se toliko glas shiri brzo ipak ovo je veliki korak za smederevo, danas nigger i exile, sutra boza podunavac:J Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 rofl...nemojte bozu da dirate:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 niste loshi momci, niste loshi:)...samo steta sto je enigma kao i obicno bila poluprazna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) e da steta,steta,mada ja ne znam da li je prazna zato sto je cetvrtak ili...ja sam se odusevio prostorom,ono skroz je superiska i krivo mi je sto u Pancevu nema neki taki :) klub,no dobro...stigli pred kraj Niggerovog(kojeg nazalost nisam zvanicno upoznao,ali nema veze,bice prilike) seta i moram da priznam bas mi se svidelo sta je pustao,htedoh da pitam Milosa za par stvari al reko' saznacu vec kad tad :))...Milos standardno dobar,dosli smo da cujemo Song 2 i Spiritual enlightement i culi smo,tako da smo otisli kuci srecni,mada Milos izgleda nije jebao nesto pre zurke pa je resio da jebe nas,mnogo dobrih stvari pustio nocas,siso,nisam ocekivao Set it off ,sve u svemu da ne nabrajam broj stvari koje su me odusevile...veliki + za Smederevo i neke pijane devojke koje smo sreli dok smo dolazili i mega + za pljeske od 60din,nisam mogao da verujem pa sam pojeo jednu pre a dve posle zurke,hahaha...:)))) Edited January 6, 2006 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Eto zavrshi se i taj party :) Realno bilo je mnogo vise nego prosli put kad smo radili negde u junu, tako da sam ja generalno zadovoljan :D Ekipa ok, bilo je i lepih cica, tako da sam imao sta da gledam :) Slike stizu cim okuntam malo Hvala gruji sto se iscimao da dodje cak do SM-a, a ti Dule siso sto se nisi javio bem te ? :) Josh te ja trazish svuda po klubu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 lepo lepo, ja penzos sedim u kutji imam upalu mishitja a vi mladi se zabavljate :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 za pljeske od 60din,nisam mogao da verujem pa sam pojeo jednu pre a dve posle zurke,hahaha...:)))) ← ahaha, niste valja kupovali pljeske kod bucka:) Eto zavrshi se i taj party :) Realno bilo je mnogo vise nego prosli put kad smo radili negde u junu, tako da sam ja generalno zadovoljan :D a ti Dule siso sto se nisi javio bem te ? :) ← ne secam se kad je enigma poslednjih put bila puna...uvek je ovako...a ti ne dizes pogled, pa rekoh necu da te smaram dok vrtis:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ahaha, niste valja kupovali pljeske kod bucka:) ← hahaha,mislim da jesmo,ma ukapirali smo mi odma kakva je situacija cim smo videli mrtve pijane likove,pevaju neke pesme,ali 60kinti je 60kinti :)))))... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Eo slichica :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ja ja majn erotišen propeler http://admin.verat.net/~coka/Enigma%205.1.2006.%20058.jpg - mama, vidi kolki šaban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts