MiGsa Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 ehhh vidite... retki su ljudi koji ce pomoci devojci u nevolji... da skratim pricu... *posle nekoliko bzveznih zurki, tipa neka na senjaku, na baniovom brdu u onom in loco il kako se vec zove klkub, i fensi hotelu jugi, i + par ostalih bzvznih mesta odlucismo se da se zaputimo ka istocnoj strani bg`a (ispod brankovog mosta ) ... tj ka brankovom mostu ... kako smo ishli putem starog sajmishta, ispred nas su se iscrtale dve prilike na sred puta... jedna je lezala nesvesno na podu tresuci se... a druga ju je drzala i panicila.... zustavili smo se ( bilo nas je troje u kolima, jedan drugar (78dishte) i onaj drugar (cobra) koji mi je pomogao da upalim auto posle incidenta koji se desio posle pb`a, znaju ga veshtica, grin, kovach i ivan... a i kali:) ) elem... stadosmo i u tom trenutku su se iscrtale ispred nas dve osobe jedna devojka i jedan lik... devojka se tresla na podu dok ju je lik drzao... sad devojka nije izgledala ko da zna sha se deshava pala je u neki shok trans ... mozda je previshe gudre... + meshanje sa alkoholom il ko zna sha... elem... brza intervencija, i reshismo da je strpamo u kola kod tog lika koji ju je zbunjeno i uspaniceno drzao... dok smo je uguravali u auto... njene stvari su bile rasute po podu, mobilni fotoaparat, tashna, kljucevi od kola etc etc... e sad vratismo se u kola ja i cobra, a ovaj drugar je ostao u drugim kolima d anavodi mladica ka urgentnom, i tak okrenusmo mi ka urgentnom tu su se izdeshavale razne stvari na putu mladic zamalo da se sudari sa nekim par puta jer nije mogao da prati nashu voznju do tamo... al na kraju stigosmo zivi i zdravi do urgentnog... devojku su odvezli gore odradjani su neki testovi ... skeniranja i neka sranja (jer je slucajno lik ispustio tu devojku i omna je malo cuknula glavom po betonu) elem... na kraju se ispostavilo da je imala epilepticni napad... :/ elem poshto se sve lepo zavrshilo.... ona je trazila od tog starijeg drugara broj moba... i dobro on kao dobri samarcanin (il kako se vec kaze) joj ga je dao:) ( a taj lik koji je pomogao da devojka bude dovezena je kibnuo odma, jer se ispostavilo da dok je vozio ona je ispala odnekud ispred njegovih kola pa se zaustavio da pomogne) (pre svega ovog su se razne interesantne stvari desile.... ) elem... posle ima secana koja se desila zvala ortaka ta devojka videli smo se bla bla bla... poenta price je ushao sam u novu dinu sa dobrim delom iza sebe :))) aj fill najs:) sha ste vi lepo i dobro uradili! :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Izgubio sam tok posle druge rečenice. Aj ukratko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 procitao sam ceo tvoj post... :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Pomogao sam ortaku oko trazenja kutije Nes-a u Sejntovoj kuhinji ,jedva prezivesmo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 gj man... dobro sam uradio , sto sam juce pocastio samog sebe pivom , posle mesec i po dana pauze salim se , cekam reprizu .. pa ako bude necega zanimljivog , bacam Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 bravo migsha ;) nisam nista dobro uradio ,pre bih rekao da je lose,ali nije bas za pricu... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 imala epilepticni napad..ovo sam skontao posle prvih simptoma koje si opisao, sledeci put je okreni na stranu i pazi da se ne ugushi jezikom, ali to ej laichko mishljenje.siguran sam da chika kole ima kompelnu recepturu. u svakom sluchaju: way to go migsha:)) 0/ Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Nosio sam gajbu do sedmog sprata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 obratjao pazhnju samo na sebe... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 svaka chast migsa, nego... ja sam .. verovatno uradio neshto dobro... ehmm.. da Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 obratjao pazhnju samo na sebe... ← Onda se nemoj chuditi zashto ti je warn 50% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Vozio mnogo tereta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Pomirio sam ortaka i ortakinju . Bash sam srecan. Nego, ako lik nije mogao da prati vashu voznju, kapiram da je cobra vozio? I da, bravo Migsho dobrochinitelju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Nasao taxi da nas odveze do grada... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 nishta te nisam skontao migsa, al' kapiram da si uradio neshto dobro =* ja sam vatrometom PROMASHIO zgradu Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Svaka chast, lepo lepo Daj da i ja pochnem dobrim delom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 usrecio 2 napacene devojke i sebe jos napacenijeg. dosta Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 ju! vozio ljude kućama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Uf... Mrzi me o5 da pishem, ali ewo ukratko... Ulazimo u zgradu,sa prwog sprata dewojka pada isred nas, Masha zowe hitnu i izlazi da ih sacheka, ja ostajem sa dewojkom, ne dam joj da se pomeri, chistim krw i ranu, pricham, ne dam joj da zaspi ili padne u neswest, dolazi hitna, izgleda da je swe ok, potres mozga i slichno, pomozamo im da je prebace na nosila, njena sestra odlazi na Klinichki sa njom... I da... Prwo shto sam uradila kad sam se probudila, pozwala sam Dushicu, sestra, da widim kako je Ana... Zaista je swe u redu... Ima par kopchi na chelu i potres mozga... Sutra cu otici da je posetim u bolnici... Stwarno je lep osecaj kad Nowu zapochnesh dobrim delom... i onaj drugar (cobra) koji mi je pomogao da upalim auto posle incidenta koji se desio posle pb`a, znaju ga veshtica, grin, kovach i ivan... ( )... ← Au bre, taj twoj drugar kao Witez Koja :o))))) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 :O srecna nova godina! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
smorrior Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 eto vidis, i ja sam lepim gestom poceo novu godinu... vodio sam ortaka kuci jer mu nije bilo dobro.... Quote know what ya know and not what ya hear! smorrioR @ Last.fm | smorrioR @ deviantART I see through beheaded faith the other side… Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears __________________ Feed your soul and mind And disya spiritual wickedness we override ... The power of mind! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 bravo migsa, bar neko pouzdan ovde :> ja josh nishta nisam uradio, ni dobro, ni loshe! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Migsha the spasitelj :)) Ja sam pomogao ortaku da sredi TOTALNO rasturenu gajbu posle zurke Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Ja sam bacio peglu direktno u WC solju, nisam pored majkemi... Dobro delo... za cistacice! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 shutnuo sam najboljeg ortaka nogom u glavu :( srecom nije mi uzeo za zlo jer sam bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts