Hide Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 predlozite mi neki dobar NE d&d based rpg (dok ne dodju oblivion i heroji naravno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Tetris ima razne odblike rpg-a u sebi ,cak ima i neka dnd pravila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Igraj KotOR kec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 igrao sam dvojku i nije losa, tako da kapiram da bi mi kec mozda bio bolji... thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 (edited) Ju ju, dal si normalan, dvojku pre keca?!? Nikako to nisi trebao, al ajde... obavezno dakle odigraj keca, dvojka jeste dobra, al ko nije igrao keca i nije mu se svideo, postoje dobre Edited January 3, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 jest starije ali je pod defaultu klasik sto se tice rpg igara, a nije dnd... fallout :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Igraj Arcanum ako vec nisi presao...Inace D&D je ZAKON!!Probaj Temple of elemental evil ili Icewind Dale 2 svidece ti se 100% Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Ma najbolje :) Bolje da igra NWN nego te smorove ;) Icewind uop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Toee nije losh za upoznavanje,arcanum je odlichan,FALLOUT 1/2 A MUST HAVE(ne shalim se) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 Ju ju, dal si normalan, dvojku pre keca?!?... EDIT: I da, ako si kojim slučajem vlasnik ATI grafike, obavezno najnovije drajvere i patch 1.03. Ako i dalje bude zezalo na nekim mestima, otvori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ^ nemoj da se zezas da ga samo probas vec ga odigraj do kraja... bar 3 puta :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 ok ok, samo gde da nabavim?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Dao bih ti ja imam keca i dvojku original ;) al mi uzeo ortak i ne vraca :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Dao bih ti ja imam keca i dvojku original ;) al mi uzeo ortak i ne vraca :D ← zajebi te smorrovinde, han-solo-e i sranja, uzmi Spellforce, vodish heroja koji treba da izgura svoj grad i vojsku na neki vishi polozaj, a sa tom konfiguracijom, netje ti seckati masovne bitke ala lotr Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 izvini, ne zove se smorrowind nego morroNwind... Ajde pokupicu od ortaka (ima original) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) ^^WTFOMGFFSBBQ da zajebe fallout...ghoushte....brate....spellforce je skroz ok igra...ali da zajebe fallout...oprostite mu ne zna shta govori :D I vidi sad ovoga...morowind je kewa :D Edited January 5, 2006 by Kovach_ Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 jeste, ali morao sam da mu dam neki nadimak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 pa pazite ipak fallout je mamara ali jako veliki broj "novih" igraca ce odbiti 1. njena "losa" grafika 2. Igranje na poteze dosta ljudi se jednostavno smore sa igrom i nikad ne skontaju kakvo je igra u stvari blago... jebga nabavi evil islands igra je skroz ok igra, super grafika, sam pravis predmete, magije bruka izgledaju samo sto su los balans uradili izmedju ostrva, na prvom ti mag ne znaci nista jerbo je govno tesko, na drugom ne mozes bez njega a na trecem... pa ne znam na trecem sam popizdeo jer je bila jedna mnogo zajebana misija :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 KOtor je zakon zato sto mozes da ga igras dva puta i da ti ne bude smor mislim na fora da jednom budes dark side (po meni bolji) a posle light side Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 a razlika izmedju dobrog i loseg je u 3 questa nekolicinu dijaloga i tvog izgleda, jel? istina fallout sada mozda deluje odbojno pogotovo za mladje narastaje ali ako nekog zanima nesto vise od grafike i upotrebe refleksa ipak pruza neponovljivo isustvo za ulozeno vreme na adaptaciju na sad vec ruznjikave sprajtove i poteznu borbu koja mislim da je jedna od meastralnije odradjenih u svim igrama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 18, 2006 Author Report Share Posted January 18, 2006 za grafiku se (nazalost) moram sloziti, ali ono, daleko od toga da je presudna... moras da me shvatis, ja nisam ni video amigu i commodre (yea yea keep on laughing )!! Zato potezna borba ROOLA!!! moram onda fallout da probam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 zajebi te smorrovinde, han-solo-e i sranja ← stekao si neprijatelja... ! :D elem... nemoj da je neko rekao enshto loshe za fo1 il 2 ... onaj brader hud of stil pljujte ako ocete.. al mog bozarka nemojte dirati... igra koja je iznad svih, recimo nivo bogova to je fo1 i 2 ... cela spika, izgled i ceo taj fazon... svaka cast bajama na savrshenoj igri... hodam tiho i nosim bozara sa sobom... il kako vec ide:) za sve gamere koji zele da igraju igrice... fallout je igra koja je obavezna... isto kao bukvar, il shta ja znam hrana koju jedeno... fallout je vishe od igre... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts