Vladica Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 e ovako da ja kazem nesto kao prvo ja sam bio na mojo turniru treci ako se dobro secam a ne duke kao drugo ja i rista smo podelili prva 2 mesta u bljeljini kao i ja i yurica na deusu tako da je 1/2 a ne ja drugi u svakoj opciji mozda jesam dolazio iz losera ali siguran sam da bi bar yuricu nasrao na turu u deusu moj glas ide yurici posto se decko stvarno trudio vise nego svi i zasluzuje bar 1 glas :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Debeli glasao sam za tebe , al prestani da igrash onu dotu kad ne znash ffs ^^ i nemoj da pravish triple posting Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 30, 2005 Author Report Share Posted December 30, 2005 e ovako da ja kazem nesto kao prvo ja sam bio na mojo turniru treci ako se dobro secam a ne duke kao drugo ja i rista smo podelili prva 2 mesta u bljeljini kao i ja i yurica na deusu tako da je 1/2 a ne ja drugi u svakoj opciji mozda jesam dolazio iz losera ali siguran sam da bi bar yuricu nasrao na turu u deusu moj glas ide yurici posto se decko stvarno trudio vise nego svi i zasluzuje bar 1 glas :) ← u biljejini te je rista nasevao, nemoj da lazesh po obichaju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Boze mili oko cega se vi svadjete,zar je stvarno bitno???Pazi tek ovog mileta sto se nalozio u 50e bi da odmah igra :),ljudi vi niste normalni .... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 30, 2005 Author Report Share Posted December 30, 2005 reche chovek koji je znao da napishe kilometarski post o tome kako je elf imba, naravno uz sochne psovke Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 mile 50e go ?:) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 e ovako da ja kazem nesto kao prvo ja sam bio na mojo turniru treci ako se dobro secam a ne duke kao drugo ja i rista smo podelili prva 2 mesta u bljeljini kao i ja i yurica na deusu tako da je 1/2 a ne ja drugi u svakoj opciji mozda jesam dolazio iz losera ali siguran sam da bi bar yuricu nasrao na turu u deusu moj glas ide yurici posto se decko stvarno trudio vise nego svi i zasluzuje bar 1 glas :) ← tada si u deusu malo popusio u winnerima :) btw ja sam bio sam vladicom kada je postovao ovo :) i laze nije glasao za mene, vec za sebe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 Highl1 says: ali ladno si na topicu glasao za sebe Stefan says: nije Highl1 says: koji si indus Stefan says: ja sam Stefan says: za njega Stefan says: ^^ Highl1 says: jeste on za sebe Stefan says: kako znas ? Highl1 says: mogu da vidim ko je glasao za koga Stefan says: LOL Stefan says: koji kralj エルフェンリート Владица Стојић says: L(hehehe エルフェンリート Владица Стојић says: hehe Highl1 says: vladice kako te nije sramota da glasash za sebe? エルフェンリート Владица Стојић says: pa realan sam mislim da sam najbolji sta ? da kazem Highl1 says: ahaha Stefan says: a to sto te duke NAGUZI i tu si realan ? Highl1 says: ne mogu da verujem koji sam jebeni kralj Highl1 says: ladno sam ga izblefirao da mogu da vidim ko je za koga glasao Stefan says: zajebavas me ? Highl1 says: da Stefan says: LOL LOL placem Stefan says: ^^ Highl1 says: ne mogu da vidim to :) エルフェンリート Владица Стојић says: AAAAAAAAAAAAAAA エルフェンリート Владица Стојић says: kako nemozes エルフェンリート Владица Стојић says: da vidis ? Highl1 says: da mogu, vec bih napisao ko je za koga glasao na topicu Stefan says: debilko ^^ Highl1 says: i isprozivao one koji su glasali za sebe : ) Stefan says: lol Stefan says: ovo mora da ide na forum エルフェンリート Владица Стојић says: hehehe エルフェンリート Владица Стојић says: lol エルフェンリート Владица Стојић says: neee エルフェンリート Владица Стојић says: uvek me sjebu エルフェンリート Владица Стојић says: znaci uvek エルフェンリート Владица Стојић says: neverujem Highl1 says: haha Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 owned :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 mamicu ti :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 LOLCHINA BIG LOLCHINA,AHAHAHAHAAH AHAHAHAH,kakav KRALJ OVAJ VLADICA ahaha,lolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :))))) ahah svaka cast HIGHL1 BRATE!!xaxaxaxaxa!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 エルフェンリート Владица Стојић says: hehe Highl1 says: vladice kako te nije sramota da glasash za sebe? エルフェンリート Владица Стојић says: pa realan sam mislim da sam najbolji sta ? da kazem Highl1 says: ahaha ← : ) hehe znaci boli njega patka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 bah , a ja taman pomislio da je vladica napravio pomak u odrastanju, priznajem, zajebao si me Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 to uopste ne lici na njega :) a ti glupi frimane ja sam rekao da cu da igram u 50e vs onog ko tvrdi da je on najbolji , posto sam uveren da kod nas nema najboljeg igraca , i ne kazem da mozda necu izgubiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 mmm 50 jura, kolko je to paklica viceroja, 100, 200? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 to brojis da znas kolko bi izgubio ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Vladice ovo je za kramp....strashno Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Highl1 says: ali ladno si na topicu glasao za sebe Stefan says: nije Highl1 says: koji si indus Stefan says: ja sam Stefan says: za njega Stefan says: ^^ Highl1 says: jeste on za sebe Stefan says: kako znas ? Highl1 says: mogu da vidim ko je glasao za koga Stefan says: LOL Stefan says: koji kralj エルフェンリート Владица Стојић says: L(hehehe エルフェンリート Владица Стојић says: hehe Highl1 says: vladice kako te nije sramota da glasash za sebe? エルフェンリート Владица Стојић says: pa realan sam mislim da sam najbolji sta ? da kazem Highl1 says: ahaha Stefan says: a to sto te duke NAGUZI i tu si realan ? Highl1 says: ne mogu da verujem koji sam jebeni kralj Highl1 says: ladno sam ga izblefirao da mogu da vidim ko je za koga glasao Stefan says: zajebavas me ? Highl1 says: da Stefan says: LOL LOL placem Stefan says: ^^ Highl1 says: ne mogu da vidim to :) エルフェンリート Владица Стојић says: AAAAAAAAAAAAAAA エルフェンリート Владица Стојић says: kako nemozes エルフェンリート Владица Стојић says: da vidis ? Highl1 says: da mogu, vec bih napisao ko je za koga glasao na topicu Stefan says: debilko ^^ Highl1 says: i isprozivao one koji su glasali za sebe : ) Stefan says: lol Stefan says: ovo mora da ide na forum エルフェンリート Владица Стојић says: hehehe エルフェンリート Владица Стојић says: lol エルフェンリート Владица Стојић says: neee エルフェンリート Владица Стојић says: uvek me sjebu エルフェンリート Владица Стојић says: znaci uvek エルフェンリート Владица Стојић says: neverujem Highl1 says: haha ← GG ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 hahahaa Vladice koji si car castim te za ovo ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Glasao sam za Duke-a :) UD FTW! :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 to uopste ne lici na njega :) a ti glupi frimane ja sam rekao da cu da igram u 50e vs onog ko tvrdi da je on najbolji , posto sam uveren da kod nas nema najboljeg igraca , i ne kazem da mozda necu izgubiti. ← Brate ti u tvom postu nisi tako napisao....rekao si mozesh vs bilo koga u 50e tako si rekao,a ja sam isto rekao da najbolji igrac kod nas ne postoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Brate ti u tvom postu nisi tako napisao....rekao si mozesh vs bilo koga u 50e tako si rekao,a ja sam isto rekao da najbolji igrac kod nas ne postoji. ← ali frimene, ti ne razumesh, da on hotje da se kurci kako moze da baci 50 jura Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 evo mile ko sto vidis ja tvrdim da sam najbolji i na crtu sa tobom bo3 kad god oces :) samo odvoji jedan dan za to posto ce trajati ceo :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 mamicu ti :) ← Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 prihvatam , rekao sam dogovor oko mapa, izbaci ti 1 ja izbacujem 1 , a oko prve mape cemo da bacamo novcic ili nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts