Highl1 Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 ja sam glasao za glavnog macana;) alene love u:))) ← hvala bogu pa punz nema shvecu, oteo bi mi zeta :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 hahah :) pazi ja nisam trazio ni glasa, dovoljno mi je sto par vidjenijih su mi rekli sa strane da imam njihove glasove ali da zbog silne ljubomore nisu smeli :P skandal inace prenosi da je sve lazirano i da je kojot uplatio 10k eura na tudji racun nekog teglichara Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Ma ko jos veruje skandalu, sad je "press" u modi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 ZOLA uh... Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 dzaba vam aleni i ostali, za kojota i darijana ste se zajebavali, znaci da smo ja i steva u vrhu. stevo oces da podjemo? :* ko ce da bude prom queen od nas dvojice? ← smjeh druze smjeh Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 dzaba vam aleni i ostali, za kojota i darijana ste se zajebavali, znaci da smo ja i steva u vrhu. stevo oces da podjemo? :* ko ce da bude prom queen od nas dvojice? ← haha ;>. zipa. ni ja nisam trazio glasa. ;>. al evo. u moe i urosevo ime : hvala svima koi su glasali za nas, a i onima koi nisu, cini te nas jacim i lepsim, ja bih zeleo mir u svetu, a uros bi voleo da svi gladni dobiju hrane. svi zivi bili u novoj godini. hvala jos jednom. (suza u oku). ;>. ;p. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 (edited) jebiga stevo...ipak nisi dovoljno veliki macan da bi ti odredjena dama dopustila da je uvatis za tupe... AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH... Edited December 31, 2005 by mjau_ Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 hm. a sto me vuces za jezik? sama sebi pravis penal. jos si editovala post. ccc. ;>. hm. dovoljno sam ja veliki macan da ne vatam damu za dupe kada se njoj prohte. vec kad ja to pozelim. ;>. ;p. picko jedna. ;*. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 ahahahhahahahahaahahhaah... ju vish. inace, zar ne shvatas da se sama namestam na penal...da bih uzvratila...ahahahah Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 al. ne dam se ja. ;>. necu ti dati penal pa ne znam sta da se desi. dovoljno te poznaem ;>. ;*. srecna ti nova godina ;p. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 ahahahah...danas si poslednji put isao ispod zelenjaka...ahahahah..do godine sreco do godine....:PPPPPP Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 ;* Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts