posmatraci Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Alo ljudi, debila, smradova i demona ima na obe strane. Ja igram palu vec 8 meseci i nikada nisam dirao nijednog hordasa koji je slabiji. Kada igram u grupi i naletimo na hordasa, nas 5 na 1 ili 2 obicno sibnem poruku ne diraj hordu, nizi su lvl, jer se uvek neki kavgadzija nadje. To kod horde nema. Znaci na koga oni nalete tu trava ne raste. Znaci sabijaju sve bez pardona. Tako da mnoge price padaju u vodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Za pocetak bih zamolio pristalice alijanse da osnuju topic ''Zasto mrzeti hordu'' cisto da ne kazu da sputavamo svestranost. Zasto mrzeti alijansu??? Ja imam 2 razloga: 2. Sam izgled(totalno subjektivno) -a brate,izgledaju skroz krsh.Ako hocu priesta,naravno da cu pre uzeti Trolla sa cool punk frizurom nego jadnog humana.Za warriora nema boljeg od orca.Iako je druid prvenstveno elfovski,mnogo bre gotivnije kad vidim mrcinu od taurena u istoj ulozi. ← Horda je klasicno rahiticna rasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Horda je klasicno rahiticna rasa. ← brate toliko ce sada zbog ovoga da ti uvale neku sliku da vishe neces da palis komp a kamoli da dolazis na 4um Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 To kod horde nema. Znaci na koga oni nalete tu trava ne raste. Znaci sabijaju sve bez pardona. Tako da mnoge price padaju u vodu. ← I na osnovu cega si sad zakljucio ovo? Ja sam igrao hordu sad igram alijansu i sve je isti qrac. Jedina razlika je sto su hordi blize neke instance a alijansa ima budjavi gnomeregan Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 sve je to isto .. kretena ima na obe strane .. mene su horde par puta postedele, ali uglavnom ne ..gankuju me prilicno, ali ne mrzim celu rasu zbog toga .. kao kad bi rekli "mrzim crnce" zato sto ti je jedan afroamerikanac obio kola (npr.) potpuno besmisleno Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobass Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Pa nije neki problem hordi da dodje do gnomeregana, samo malo trckanja korz wetlands i loch modan... Isto tako je i za alijansu RFK/D.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted December 28, 2005 Author Report Share Posted December 28, 2005 To shto se ti palish na krave... do je tvoja stvar Ja se vishe palim na elfice i humanke nego na krave A i to je sve stvar ukusa... ako se tebi vishe svidjaju krave onda jebi krave... ali nemoj da kazesh da su humanke odvratne ← Hm,kao sto rekoh,nisam pro,al mislio sam da wow sluzi da se dobro zabavis,a ne drkas(perverznjaku!!!) @svi Pa naravno da je topic retardiran,mora biti u moru visoko intelektualnih topica bar 1 retardiran Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 ne znam meni je totalno retardirana horda.Gradovi su im raspali i rastrkani a ne sredjeni ko u alijansi a tek sto laguje u ogrimaru strahota. Jedino mi se TB svidja jer volim taj indijanski fazon al kad vidim krave unutra smorim se.Drugo ne zelim da mi lik izgleda ko svinja (ork) ko humanoidni slime (troll) ko krava ?!?? lol ?(tauren) ili ko jebena crkotina (undead) koji jedino lici na nesto u full epic rogue setu jer mu se ne vidi ona ruzna faca.Al najveca ironija je to sto su dopustili da ud moze da bude priest.Ajde da razumem kao neki shadow priest only ali da unholy stvor ili ti jebeni uzdiguti mrtvac castuje HOLY spelove ? I naravno najvise ima ud rogue-a na serverima zasto ? zato sto je cool ti si ud ti si baja.Ako neko sebe prepoznaje u jebenom lesu svaka mu cast uuu ovo je bio debeli horde hate :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 :| n/c ... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 ne znam meni je totalno retardirana horda.Gradovi su im raspali i rastrkani a ne sredjeni ko u alijansi a tek sto laguje u ogrimaru strahota. Jedino mi se TB svidja jer volim taj indijanski fazon al kad vidim krave unutra smorim se.Drugo ne zelim da mi lik izgleda ko svinja (ork) ko humanoidni slime (troll) ko krava ?!?? lol ?(tauren) ili ko jebena crkotina (undead) koji jedino lici na nesto u full epic rogue setu jer mu se ne vidi ona ruzna faca.Al najveca ironija je to sto su dopustili da ud moze da bude priest.Ajde da razumem kao neki shadow priest only ali da unholy stvor ili ti jebeni uzdiguti mrtvac castuje HOLY spelove ? I naravno najvise ima ud rogue-a na serverima zasto ? zato sto je cool ti si ud ti si baja.Ako neko sebe prepoznaje u jebenom lesu svaka mu cast uuu ovo je bio debeli horde hate :D ← alo bre budalo picka ti materina idi hejtuj negde drugde sta si ti jebeni gnom? nisi mi ni do kopita some raspali. sta treba da budem gnom?!? lol ili josh gore dwarf?!? da gay elfove i humane ne pominjem... svi ste bre vi pederi...samo cu da ti kazem nesto... kucaj sa male NE /dance isto tako i sa male humanom ili /rude sa dwarfom a o gnomovima necu da pricam uopste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 sto ti taj post tako licno shvatas? Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuHitman Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Hm..... Bolje da nisam dosao na ovaj Forum!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 /forumquit Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) 2. Sam izgled(totalno subjektivno) -a brate,izgledaju skroz krsh.Ako hocu priesta,naravno da cu pre uzeti Trolla sa cool punk frizurom nego jadnog humana.Za warriora nema boljeg od orca.Iako je druid prvenstveno elfovski,mnogo bre gotivnije kad vidim mrcinu od taurena u istoj ulozi. ← Ti si bre prso...Shta troll ima specijalno osim te frizure i dva debela prsta na nozi ? Ima neki berserk koji je chisto govno imo.Citiram : JADNI HUMAN ? Au ... Takve kao ti , koji prichaju o "lepoti" rasa ,klasa ,oruzija ,svakodnevno vidjam sa demonslayingom na 29tom levelu. Warrior jeste dobar kao orc.Ork je dobar sam po sebi zbog 25% za resist stun , mada mi se iskreno vishe svidja tauren zbog war stompa.A ne razumem zashto je druid prvenstveno elf pa mi objasni ... EDIT : @ Rakija : Orkovi svinje , taureni krave ? A shta su gnomovi ?Da ne prichamo o tome da svaki dan vidjam gnomice sa roze kosom i elfice. KO JE SAD GAY ? Edited December 28, 2005 by kurshlus Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 I aj sad nek mi neko objasni sto sam ja procitao ovo... I jel ima ovaj forum moderatore? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Ljudi ima Gay-eva i u hordi i u aliansi.Ne znam cemu ovaj topic kada svi to znamo.Ali sad treba svako da da svoj primer kako su ga gankovali gay-allys kad je bio lvl 35 i sada ih on mrzi i pljuje... Gankovali su me kad sam bio low-lvl zato sada ubijam sve sto je ally, ne gledam lvl...pamti pa vrati... Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 alo bre budalo picka ti materina idi hejtuj negde drugde sta si ti jebeni gnom? nisi mi ni do kopita some raspali. sta treba da budem gnom?!? lol ili josh gore dwarf?!? da gay elfove i humane ne pominjem... svi ste bre vi pederi...samo cu da ti kazem nesto... kucaj sa male NE /dance isto tako i sa male humanom ili /rude sa dwarfom a o gnomovima necu da pricam uopste ← Sto bre stavi u usta Dwarfa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Starting lineup of IronForge!!! » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← LOL!!! Dobra ova slika, samo si malo pomesao nisam ja gnom, a i ovi nesretnici sa slike se vise druze sa Hordom. Mogli bi ladno da ih Blizz ubaci kao cuvare Ogrimara ili Undercity-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 alo bre budalo picka ti materina idi hejtuj negde drugde sta si ti jebeni gnom? nisi mi ni do kopita some raspali. sta treba da budem gnom?!? lol ili josh gore dwarf?!? da gay elfove i humane ne pominjem... svi ste bre vi pederi...samo cu da ti kazem nesto... kucaj sa male NE /dance isto tako i sa male humanom ili /rude sa dwarfom a o gnomovima necu da pricam uopste ← Sve i da te je extra pogodio mozes drugacije da odgovoris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 @ all koji se prave pametni i odma krecu da vredjaju Da li sam jednom rekao da je gnom cool? Tu rasu mrzim vise nego celu hordu.Gnomovi igru cine tako decijom da je to strasno.Muski elfovi lice na majmune jer imaju ogromne rucerde ali humani, patuljci i zenski elfovi su sasvim pristojni. @NemaN!-!-! to sto ti haluciniras da si tauren u realnom zivotu je tvoj problem a vredjanje zadrzi za sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) Au u sta se ovaj topic pretvorio.WoW je JEBENA igra.Koji vam je s tim prozivanjem ko kako izgleda i jos to neko licno shvata...Eej...Sve je stvar ukusa i to je to....Igram i Hordu i Alijansu i to je to,drugo je sto neko zeli da se kurci kako igra samo Hordu ili samo Alijansu jer su ovi drugi "pederi" i sl. Doduse malo mi je cudno sto je neko prokomentarisao da je video elficu ili female gnoma sa roze kosom i kaze da je to gay.Pa to su female likovi.....nevermind...lockujte ovaj bolesno glup topic... Edited December 28, 2005 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) alo bre budalo picka ti materina idi hejtuj negde drugde sta si ti jebeni gnom? nisi mi ni do kopita some raspali. sta treba da budem gnom?!? lol ili josh gore dwarf?!? da gay elfove i humane ne pominjem... svi ste bre vi pederi...samo cu da ti kazem nesto... kucaj sa male NE /dance isto tako i sa male humanom ili /rude sa dwarfom a o gnomovima necu da pricam uopste ← lol koliko ti imash godina?!ja da sam moderator na ovom forumu trajno bi te banovao.... Edited December 28, 2005 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udja Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 da a ne mene da banuju zato sto sam glup :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 da a ne mene da banuju zato sto sam glup :PPP ← Tebe cemo na ignore Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heroes Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Posto je WoW massive-multi bla bla znaci da je igraju ljudi(logicno zar ne :D) E sad nelogicno je reci da ce u ally da udju samo gay-evi a u hordu macho-boys-i Znaci i jedni i drugi ce da gankuju sad dal iz osvete sto su njih gankovali ili zato sto samo uzivaju u tome to je nebitno... Ja vise gotivim hordu zbog gotivnog izlgeda(izgled na prvom mestu pa tek onda oprema:D),ne vidim kako lepi dobri elfovi humani dwarfovi gnomovi mogu da izgledaju mocnije od horde(to je moj ukus a sad o okusima ne treba raspravljati :D ) Tako da zakljucak je kao kod vecine Glupa tema :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts