Jump to content

Zasto mrzeti alijansu

Solflaj

Recommended Posts

Alo ljudi, debila, smradova i demona ima na obe strane.

Ja igram palu vec 8 meseci i nikada nisam dirao nijednog hordasa koji je slabiji.

Kada igram u grupi i naletimo na hordasa, nas 5 na 1 ili 2 obicno sibnem poruku ne diraj hordu, nizi su lvl, jer se uvek neki kavgadzija nadje.

To kod horde nema. Znaci na koga oni nalete tu trava ne raste. Znaci sabijaju sve bez pardona. Tako da mnoge price padaju u vodu.

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Za pocetak bih zamolio pristalice alijanse da osnuju topic ''Zasto mrzeti hordu''

cisto da ne kazu da sputavamo svestranost.

Zasto mrzeti alijansu???

Ja imam 2 razloga:

2. Sam izgled(totalno subjektivno)

-a brate,izgledaju skroz krsh.Ako hocu priesta,naravno da cu pre uzeti Trolla sa cool punk frizurom nego jadnog humana.Za warriora nema boljeg od orca.Iako je druid prvenstveno elfovski,mnogo bre gotivnije kad vidim mrcinu od taurena u istoj ulozi.

Horda je klasicno rahiticna rasa.

To kod horde nema. Znaci na koga oni nalete tu trava ne raste. Znaci sabijaju sve bez pardona. Tako da mnoge price padaju u vodu.

I na osnovu cega si sad zakljucio ovo? Ja sam igrao hordu sad igram alijansu i sve je isti qrac. Jedina razlika je sto su hordi blize neke instance a alijansa ima budjavi gnomeregan

But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life

And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right

Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight

For no king I will die - For my thoughts I will live

To shto se ti palish na krave... do je tvoja stvar  [;)]

Ja se vishe palim na elfice i humanke nego na krave  [;)]

A i to je sve stvar ukusa... ako se tebi vishe svidjaju krave onda jebi krave... ali nemoj da kazesh da su humanke odvratne  [;)]

Hm,kao sto rekoh,nisam pro,al mislio sam da wow sluzi da se dobro zabavis,a ne drkas(perverznjaku!!!)

@svi

Pa naravno da je topic retardiran,mora biti u moru visoko intelektualnih topica bar 1 retardiran

Obito.jpg

Rancid Blade

Just another manga freak

ne znam meni je totalno retardirana horda.Gradovi su im raspali i rastrkani a ne sredjeni ko u alijansi a tek sto laguje u ogrimaru strahota.

Jedino mi se TB svidja jer volim taj indijanski fazon al kad vidim krave unutra smorim se.Drugo ne zelim da mi lik izgleda ko svinja (ork) ko humanoidni slime (troll) ko krava ?!?? lol ?(tauren) ili ko jebena crkotina (undead) koji jedino lici na nesto u full epic rogue setu jer mu se ne vidi ona ruzna faca.Al najveca ironija je to sto su dopustili da ud moze da bude priest.Ajde da razumem kao neki shadow priest only ali da unholy stvor ili ti jebeni uzdiguti mrtvac castuje HOLY spelove ?

I naravno najvise ima ud rogue-a na serverima zasto ? zato sto je cool ti si ud ti si baja.Ako neko sebe prepoznaje u jebenom lesu svaka mu cast

uuu ovo je bio debeli horde hate :D

ne znam meni je totalno retardirana horda.Gradovi su im raspali i rastrkani a ne sredjeni ko u alijansi a tek sto laguje u ogrimaru strahota.

Jedino mi se TB svidja jer volim taj indijanski fazon al kad vidim krave unutra smorim se.Drugo ne zelim da mi lik izgleda ko svinja (ork) ko humanoidni slime (troll) ko krava ?!?? lol ?(tauren) ili ko jebena crkotina (undead) koji jedino lici na nesto u full epic rogue setu jer mu se ne vidi ona ruzna faca.Al najveca ironija je to sto su dopustili da ud moze da bude priest.Ajde da razumem kao neki shadow priest only ali da unholy stvor ili ti jebeni uzdiguti mrtvac castuje HOLY spelove ?

I naravno najvise ima ud rogue-a na serverima zasto ? zato sto je cool ti si ud ti si baja.Ako neko sebe prepoznaje u jebenom lesu svaka mu cast

uuu ovo je bio debeli horde hate :D

alo bre budalo picka ti materina idi hejtuj negde drugde sta si ti jebeni gnom? nisi mi ni do kopita some raspali. sta treba da budem gnom?!? lol ili josh gore dwarf?!? da gay elfove i humane ne pominjem... svi ste bre vi pederi...samo cu da ti kazem nesto... kucaj sa male NE /dance isto tako i sa male humanom ili /rude sa dwarfom a o gnomovima necu da pricam uopste

2. Sam izgled(totalno subjektivno)

-a brate,izgledaju skroz krsh.Ako hocu priesta,naravno da cu pre uzeti Trolla sa cool punk frizurom nego jadnog humana.Za warriora nema boljeg od orca.Iako je druid prvenstveno elfovski,mnogo bre gotivnije kad vidim mrcinu od taurena u istoj ulozi.

Ti si bre prso...Shta troll ima specijalno osim te frizure i dva debela prsta na nozi ? Ima neki berserk koji je chisto govno imo.Citiram : JADNI HUMAN ? Au ... Takve kao ti , koji prichaju o "lepoti" rasa ,klasa ,oruzija ,svakodnevno vidjam sa demonslayingom na 29tom levelu.

Warrior jeste dobar kao orc.Ork je dobar sam po sebi zbog 25% za resist stun , mada mi se iskreno vishe svidja tauren zbog war stompa.A ne razumem zashto je druid prvenstveno elf pa mi objasni ...

EDIT : @ Rakija : Orkovi svinje , taureni krave ? A shta su gnomovi ?Da ne prichamo o tome da svaki dan vidjam gnomice sa roze kosom i elfice. KO JE SAD GAY ?

Edited by kurshlus
latencyqv9.png Just great...

Ljudi ima Gay-eva i u hordi i u aliansi.Ne znam cemu ovaj topic

kada svi to znamo.Ali sad treba svako da da svoj primer

kako su ga gankovali gay-allys kad je bio lvl 35 i sada ih on mrzi i pljuje...

Gankovali su me kad sam bio low-lvl zato sada ubijam sve sto je ally,

ne gledam lvl...pamti pa vrati...

learn to obey before you command

alo bre budalo picka ti materina idi hejtuj negde drugde sta si ti jebeni gnom? nisi mi ni do kopita some raspali. sta treba da budem gnom?!? lol ili josh gore dwarf?!? da gay elfove i humane ne pominjem... svi ste bre vi pederi...samo cu da ti kazem nesto... kucaj sa male NE /dance isto tako i sa male humanom ili /rude sa dwarfom a o gnomovima necu da pricam uopste

Sto bre stavi u usta Dwarfa. [}:)]

Sve i da te je extra pogodio mozes drugacije da odgovoris.

@ all koji se prave pametni i odma krecu da vredjaju

Da li sam jednom rekao da je gnom cool? Tu rasu mrzim vise nego celu hordu.Gnomovi igru cine tako decijom da je to strasno.Muski elfovi lice na majmune jer imaju ogromne rucerde ali humani, patuljci i zenski elfovi su sasvim pristojni.

@NemaN!-!-!

to sto ti haluciniras da si tauren u realnom zivotu je tvoj problem a vredjanje zadrzi za sebe

Au u sta se ovaj topic pretvorio.WoW je JEBENA igra.Koji vam je s tim prozivanjem ko kako izgleda i jos to neko licno shvata...Eej...Sve je stvar ukusa i to je to....Igram i Hordu i Alijansu i to je to,drugo je sto neko zeli da se kurci kako igra samo Hordu ili samo Alijansu jer su ovi drugi "pederi" i sl.

Doduse malo mi je cudno sto je neko prokomentarisao da je video elficu ili female gnoma sa roze kosom i kaze da je to gay.Pa to su female likovi.....nevermind...lockujte ovaj bolesno glup topic...

Edited by Cold Fingers

Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs

lol koliko ti imash godina?!ja da sam moderator na ovom forumu trajno bi te banovao....

Edited by psy

Posto je WoW massive-multi bla bla znaci da je igraju ljudi(logicno zar ne :D)

E sad nelogicno je reci da ce u ally da udju samo gay-evi a u hordu macho-boys-i

Znaci i jedni i drugi ce da gankuju sad dal iz osvete sto su njih gankovali ili zato sto samo uzivaju u tome to je nebitno...

Ja vise gotivim hordu zbog gotivnog izlgeda(izgled na prvom mestu pa tek onda oprema:D),ne vidim kako lepi dobri elfovi humani dwarfovi gnomovi mogu da izgledaju mocnije od horde(to je moj ukus a sad o okusima ne treba raspravljati :D

)

Tako da zakljucak je kao kod vecine

Glupa tema :D