Dušan_ Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ass4ss1n Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 jebeno smo perverzni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 ma daj mog'o si nekako da sredis ovo sranje , bas je glupo za citanje ovako shareno... Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Nisam prochitao ni 1/4 i izgubio sam zhivce, zato shto ima ova sranja... Aj ispravi plz, pa cemo da se smejemo... Valjda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Ko je taj voodoo i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ns Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 lol , ja sam voodoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ns Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 jebeno smo perverzni ← Dolazim u shid da vidim sve to mojim ocima !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Momak, od sad da menja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ns Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 ok , menjam nick , necu da se mesam sa sljamom :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Skripta ubija u pojam, mnogo zrache oni znakovi -> nemogu sad sve da prochitam, al pochetak obecava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 26, 2005 Author Report Share Posted December 26, 2005 Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 nema sanse ja ne znam ko je toliko besposlen da procita sve ovo... i ako je besposlen da ima toliko zivaca za sve ovo! omg! nego, ja ocu da promenim nick u voodoo_ns Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 26, 2005 Author Report Share Posted December 26, 2005 Brate, iskopiraj u text document ili tako neshto, pa onda chitaj. Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ns Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 kraj je najbolji (zadnjih 50 redova) :))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 26, 2005 Author Report Share Posted December 26, 2005 Sve u svemu ROFLMAO :D Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Ala ste vi dokoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 jel moze neko za nas sa manjkom zivaca i vremena da baci neki guide odakle da citaju :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 ZelenoOOka ---> me ;) Seky ---> ortaka ortak » Click to show Spoiler - click again to hide... «<ZelenoOOka> e sorry <ZelenoOOka> pukla mi veza <ZelenoOOka> sta ono rece <ZelenoOOka> za sliku <ZelenoOOka> ? <ZelenoOOka> :) <^Seky^> nista <^Seky^> nemam sliku <^Seky^> mogu sutra da ti posaljem <^Seky^> iz igraone <^Seky^> he <ZelenoOOka> ajd <ZelenoOOka> hocesh ti moju <ZelenoOOka> ? <^Seky^> sutra ces mi poslati <^Seky^> ! <^Seky^> oky? <^Seky^> moze <ZelenoOOka> pa ne znam da li cu sutra biti tu <^Seky^> dodji na net oko 2-3h <^Seky^> ! <ZelenoOOka> stoi <^Seky^> moze <^Seky^> ? <ZelenoOOka> ne moze sad <ZelenoOOka> >? <ZelenoOOka> ? <^Seky^> ne moze <^Seky^> nije bre salim se <^Seky^> ! <ZelenoOOka> svkd <^Seky^> ne mogu ja na mom compu! <ZelenoOOka> ne kapiram <^Seky^> nesto mi sjeban! <ZelenoOOka> sta ne mozesh <^Seky^> nemam e mail! <ZelenoOOka> na mail? <ZelenoOOka> aha <^Seky^> a ne mogu da ga napravim <^Seky^> znam ali ne mogu! <ZelenoOOka> oces preko dcc-a? <^Seky^> nesto ne znam zasto! <^Seky^> he <ZelenoOOka> ako nemash mail <^Seky^> ali fora je u tome <^Seky^> sto ja imam 200 virusa u compu! <^Seky^> i zadnjih 3 danma pokusavam da ga popravim ali ne mogu! <ZelenoOOka> kako hocesh <ZelenoOOka> ako ne zelish da me vidish <^Seky^> moram da instaliram win. ponovo! <ZelenoOOka> tvoja stvar <^Seky^> zelim! <^Seky^> ali razumi me <^Seky^> zaista je tako!" <ZelenoOOka> pa ako ti radi mirc <ZelenoOOka> radi ti i dcc valjda <ZelenoOOka> oces preko msn-a <ZelenoOOka> valjda ti neso radi <ZelenoOOka> ili mozda ne znash? <ZelenoOOka> ;) <^Seky^> koji su ti to programi scc i msn <^Seky^> nikad cuo! <ZelenoOOka> msn messanger <ZelenoOOka> dobijash uz svaki windows jedan <ZelenoOOka> a dcc <ZelenoOOka> je opcija preko mirca <ZelenoOOka> za slanje <ZelenoOOka> slika <ZelenoOOka> :) <ZelenoOOka> nista ne znash <^Seky^> preko toga neznam! <ZelenoOOka> kako si samo sladak <^Seky^> stvarno <ZelenoOOka> tako neuk:) <^Seky^> hehe <ZelenoOOka> aha <^Seky^> jesam! <^Seky^> h <^Seky^> e <ZelenoOOka> ne mogu da verujem <^Seky^> i ti tako pametna <^Seky^> ! <ZelenoOOka> chatujesh <^Seky^> he <ZelenoOOka> a ne znash za dcc <ZelenoOOka> slatko <^Seky^> ne neznam! <^Seky^> he <ZelenoOOka> stvarno si sladak <ZelenoOOka> ajde shaljem ti <^Seky^> sta? <^Seky^> sliku!? <^Seky^> aj! <ZelenoOOka> ajde prihvati <^Seky^> ne mogu da verujem! <^Seky^> sta je obvo <^Seky^> nikad mi niko nije slao preko ovog programa! <^Seky^> he <ZelenoOOka> jesi dobio <ZelenoOOka> samo klikni accept <ZelenoOOka> ili ok <ZelenoOOka> na zahtevu <ZelenoOOka> :) <ZelenoOOka> kakav si smotan <^Seky^> jesam! <ZelenoOOka> meda moj mali smotjani <^Seky^> ne mogu da je otvorim! <^Seky^> jbg. <ZelenoOOka> ne znam slatkisu <^Seky^> rekao sam ti da mi je slogiran comp <ZelenoOOka> kako mi je to simpaticno <^Seky^> maco * ZelenoOOka Ljubi Sekyja po vratu <^Seky^> ti si bas neka luda devojka! <^Seky^> majke mi! <^Seky^> he <ZelenoOOka> hehe <^Seky^> ali dopadas mi se! <^Seky^> he <ZelenoOOka> nemoj samo da mi se zbunish <ZelenoOOka> srce * ZelenoOOka se spusta nize <ZelenoOOka> e nemoj da se plasis <^Seky^> hehe <^Seky^> bas <^Seky^> drhtim od straha! <^Seky^> grrrrr <^Seky^> ali volim strah <^Seky^> ! * ZelenoOOka se spust josh nize i ljubi sekyju stomak <^Seky^> seky svojom neznom rukom dotacinje devocku zelenih ociju po grudima! <^Seky^> ,%%`,%%`,%%``%%,`%%,`%%, * ZelenoOOka se pita sta bi joj josh radio ;) <^Seky^> sve zavisi od njene reakciej! <^Seky^> sve zavisi od njene reakcije <^Seky^> ! * ZelenoOOka prelazi nezno rukom preko slica <^Seky^> ,%%`,%%`,%%`seky drugom rukom nezno dotacinje njenu butinu!`%%,`%%,`%%, * ZelenoOOka zubima nezno otvara slic <^Seky^> seky jos neznije stavlja ruku u njene sarene gacice!! * ZelenoOOka uzdishe duboko <^Seky^> i stresa se...... * ZelenoOOka je spremna da ispuni svaku njegovu zelju * ZelenoOOka samo nek pozeli * ZelenoOOka ceka ... <^Seky^> njegova zelja je da ode kuci jer su napolju a veoma je hladno <^Seky^> eh <^Seky^> da stigne u topli krevet * ZelenoOOka ceka da je uhvatish za ruku i povedesh <^Seky^> ali nikako bez devojke sa zelenim ocima <^Seky^> koja ga veoma seksualno privlaci <^Seky^> hvatam je za ruku <^Seky^> ulazimo u taxi <^Seky^> stizemo do moje kuce <^Seky^> ! * ZelenoOOka oseca toplinu u sebi <^Seky^> usli smo <^Seky^> i tu ona nastupa! <^Seky^> ... * ZelenoOOka leze na krevet * ZelenoOOka i ceka svog medu * ZelenoOOka zeli ga u sebi <^Seky^> on pristize nezno joj skida majicu! * ZelenoOOka zeli ga u sebi * ZelenoOOka dodiruje svoje nabrekle bradavice <^Seky^> seky joj skida pantalone <^Seky^> ona ostaje u roze tanga gacicama * ZelenoOOka grli nogama nezno tvoje telo <^Seky^> seky skida svoje fensi pantalone! <^Seky^> ostaje u boksericama sa prasicima! * ZelenoOOka se mrsti * ZelenoOOka aliu je previshe uzbudjena * ZelenoOOka se trlja po maci <^Seky^> seki joj pomaze u trljanju! * ZelenoOOka zeli si igra sa tvojim prsticima povlaceci ih nezno u sebe <^Seky^> i desilo se ono sta su oboje zeleli <^Seky^> doslo je do spajanja njihovih polnih organa! <^Seky^> seky je toliko uzbodjen..... * ZelenoOOka privlaci njegov ud svojim ustima <^Seky^> seky je neverovatno uzbodjen <^Seky^> odobrava taj njen postupak * ZelenoOOka gricka nezno sekyjev glavic * ZelenoOOka i nezno prelazi jezikom preko njega <^Seky^> seky je nezno drzi za kosu jednom rukom dok drugom rukom je nezno mazi po grudima <^Seky^> ! * ZelenoOOka zeli ... <^Seky^> seky spusta glavu devojki zelenih ociju medju noge <^Seky^> . * ZelenoOOka uzdishe duboko uvijajuci svoje vitko telo od strasti <^Seky^> seky joj jezikom dodiruje najosetljiviji deo..... <^Seky^> seky joj jezikom dodiruje najosetljiviji deo.....kliptoris * ZelenoOOka se okrace na ledja <^Seky^> seky je nezno lize od pupka prema glavi.... <^Seky^> dok nije stigao do njenih usta <^Seky^> ! * ZelenoOOka ti stavlja jezik u usta <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA * ZelenoOOka ti stavlja jezik u usta <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA * ZelenoOOka ti stavlja jezik u usta <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA <ZelenoOOka> HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA <^Seky^> he <^Seky^> he <^Seky^> he <^Seky^> he <^Seky^> st aje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 ali nezno dotacinje njenu butinu...hahahahaha Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 hahahaha rofl heh, ja sam ortaka izvukao napolje na tu foru, tj. seo na komp pored njega u igraoni i potpisao se kao riba, i ajde oces da se nadjemo ( a pre toga ga lozio kao yi ovog jedno pola sata), a on ajde, i ja lupim kod ATSa i covek ode ladno! koma teshka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 ovo je neko zaista procitao?! Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 ^ ne ,ali hocu kad nadjem vremena , ako ga i nadjem Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 demijane, omg! koliko god da je gari ispao smesan i debil i glupav i ne pismen i *kliptoris* ffs ti si mi jos gori kako si mogao sve to da pises! omajgad pa nema sanse da bi ja tako nesto mogao. bljak fuj brate... pa to je tako gej aaaaaaa Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 ovo je neko zaista procitao?! ← ne,samo napiši nešto tipa Lol,rofl omg!!11 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 ja sam stvarno procitao for the record...i ono njesra je...sve se svodi na to da oni govore njihove dozivljaje... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts