Jump to content

NFL

Ice Q

Recommended Posts

e jebote stvarno su genijalni bas us ih dosta prenosili ovih nedelja i ono u dve nedelje su imali dva produzetka :)) i to jako duga,u jednom je onaj njihov shuter promasio 3puta fg za pobedu u produzetku i normalno da su pukli,a u drugom su uspeli nekako da pobede,ali i tada im se vratilo ono sto su im uzeli prethodne nedelje :))...inace Coltsi i Eaglesi odlucuju o tituli ove godine,jedino sto Eaglesi imaju neku frku sa Owens-om a i Mcnabb je bio povredjen,ne znam u kakvoj je formi nakon povrede...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Druze, ti bash i ne pratish :)

Mcnabb je zavrshio sezonu zbog povrede, a TO je suspendovan do kraja, verovatno ce biti otpushten po zavrshetku sezone...

Phila je odavno izgubila shanse za plej-of...

Seattle je po meni vec vidjen u Super Bowlu, ima smeshnu konkurenciju u svojoj konferenciji, dok ce mu za protivnika po meni najvece shanse imati 1) Coltsi (13-2), koji su u subotu odmah posle poraza od Seattlea (u kome su igrali gomile igracha, jer im tekma nije imala nikakav znachaj) otputovali na Floridu gde je sutra sahrana James Dungya, sina njihovog trenera Tonya, koji je izvrshio samoubistvo, 2) neunishtivi New England koji je i pored milion ralichitih startnih postava i teshkih ovreda ove sezone uspeo da podigne formu, a zna se i kako Brady igra pod pritiskom...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Coltsi su gotovi... Bartuc je vec rekao zbog chega... New England ce najverovatnije biti u Superbowl-u zbog njihove nepobedivosti u play-off-u...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

sto je TO suspendovan???

ja bih licno najvise voleo da Seattlea osvoji ove godine smucio mi se NE

pa da, kao kvari atmosferu u timu... jbg tako ti je to kad imas dve najvece zvezde NFLa u timu...

i shto je interesantno nece odmah da ga puste... vec cekaju da prodje prelazni rok pa da ga puste da se "sushi"... trebalo bi uskoro da to ucine :) ili na kraju sezone nisam siguran ali mislim da ce ga pustiti na zimu...

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

Druze, ti bash i ne pratish :)

Mcnabb je zavrshio sezonu zbog povrede, a TO je suspendovan do kraja, verovatno ce biti otpushten po zavrshetku sezone...

Phila je odavno izgubila shanse za plej-of...

Seattle je po meni vec vidjen u Super Bowlu, ima smeshnu konkurenciju u svojoj konferenciji, dok ce mu za protivnika po meni najvece shanse imati 1) Coltsi (13-2), koji su u subotu odmah posle poraza od Seattlea (u kome su igrali gomile igracha, jer im tekma nije imala nikakav znachaj) otputovali na Floridu gde je sutra sahrana James Dungya, sina njihovog trenera Tonya, koji je izvrshio samoubistvo, 2) neunishtivi New England koji je i pored milion ralichitih startnih postava i teshkih ovreda ove sezone uspeo da podigne formu, a zna se i kako Brady igra pod pritiskom...

sto jes jes ove godine najslabije pratim NFL do sad zbog toga sto su moji Ramsi ispuvak najgori...za TO sam znao da je suspendovan zato sto je valjda kenjao kako mu ne bacaju dovoljno lopti,ali nisam znao da je doslo do te situacije da dobije otkaz,a za McNabba sam ocigledno lose upucen...e da na Seatlle sam extra zaboravio,imaju najboljeg trkaca u ligi i valjda najbolju odbranu protiv bacanja(ako se ne varam)...a sto se tice NE,mislim da su oni zavrsili svoje...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

• 2 weeks later...

Sutra i prekosutra wild card tekme...

7/1

Washington at Tampa Bay

Jacksonville at New England

8/1

Carolina at NY Giants

Pittsburgh at Cincinnati

Kako sada stvari stoje, sve chetiri tekme cemo gledati na 3k...

A prekjuche je u Rose Bowlu doshlo do iznenadjenja Texas-USC 41-38, Young je bio bolji od Leinarta, bacio je 267, a trchao 200 jardi, tako da se ochekuje da on bude prvi pik (prvi bira Houston) na sledecem draftu...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

bice tesno ali se Barber razigra onda dobijaju Giantsi, ukoliko ne...

Edited by Formica

Pitsburg,Nju England i Tampa,to je ono kao ocito...ali Karolina i Dzajantsi je jedan debeli X :)...dzabe ako se Barber razigra ako ludi Delhome baci 2-3 pasa od 50jardi :)

gruja novi alen

Nije mi i dalje jasno kako jaxonville da prodje

Ako va zanima NFL u srbiji ne idite na moj forum nego nasafs.A ako hocete DA TRNIRATE AMERICHKI FUDBAL Trnirajte u Plavim Zmajevima.Treninzi su subotom ,nedeljom,utorkom i chetvrtkom.

Za dalji info pitajte me preko PM

Edited by Ice Q

sonic.png

1110.png

70.jpg

residentevilfan5tc.gif

Ni meni, kako to Jagsi da prodju, a Patsi ih dobili 28-3 sinoc!? :D

Washington odbranom proshao Tampu, svaka chast...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

A ako hocete DA TRNIRATE AMERICHKI FUDBAL Trnirajte u Plavim Zmajevima.Treninzi su subotom ,nedeljom,utorkom i chetvrtkom.

Za dalji info pitajte me preko PM

Decko da l' si ti mentalno zaostao?O cemu ti pricas?

I nije trnirate,nego trenirate,boga mu poljubim...i mislim da ce svi pre da iseku kabl za telefon nego tebe da PMuju...

@Topic

Washington usao u istoriju kao tim koji je sa najmanje jardi prosao dalje(122jardi) tako da ce i ove godine izgleda biti defense win Superbowl...

Edited by gruja

gruja novi alen