Sweet Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ja nemam nista protiv toga sto neko kaci repove , da me ne shvatite pogresno.Ja sam samo reko da ih ja nebi nikad kacio , a svi koji su mi ikada zatrazili neki rep su dobili bilo dali je to moj neki ortak kog znam ili ne znam , slao sam par puta na mail , preko msn etc ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ja nemam nista protiv toga sto neko kaci repove , da me ne shvatite pogresno.Ja sam samo reko da ih ja nebi nikad kacio , a svi koji su mi ikada zatrazili neki rep su dobili bilo dali je to moj neki ortak kog znam ili ne znam , slao sam par puta na mail , preko msn etc ... ← istina :) uvek mi salje :) repove Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 vladica je moj najodaniji fan o_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 fuck me i am famous all love me :) ← mene vladica ne pita da li ocu :) on samo salje na msnu :) hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Pogreshno ste protumacili gogu...Nije on rekao da si ti ghoste prepotentan vec da mile i yuri ne kace...svoje repove...itd itd... no nije ni bitno,ljudi srekcemo sa topica...nazad na tur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 (edited) U shta sta se pretvori ovaj topik Edited January 9, 2006 by Mrsha- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Pogreshno ste protumacili gogu...Nije on rekao da si ti ghoste prepotentan vec da mile i yuri ne kace...svoje repove...itd itd... no nije ni bitno,ljudi srekcemo sa topica...nazad na tur. ← ma i to sto kazesh Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ja sam jedini prepotentan ovde :) ko pokusava da uzme moju tu titulu ?:) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ja sam jedini prepotentan ovde :) ko pokusava da uzme moju tu titulu ?:) ← Samo ti namazi guzu za turnir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Niko, niko izvini o great one :) Josh samo jedno pitanje za Mileta i Yuria ok? pa se vracam na topic. A shto je to toliko jebeno loshe da okachish svoj rep ako si dobio nekog extra lika? Ne znachi odmah da si snob ili prepotentan ako se hvalish - ali ako imash sa nechim da se hvalish! Npr. ako shetash do jaja pichku, zavrshish neki do bola tezak fax, osvojish turnir u bilo chemu... neke stavri za koje si samo ti zasluzan kapirash? Shto ne bi bio ponosan na sebe i hvalio se boli te kurac jel tako? Nego Highly i Igore jel moze onda 21. da bude konachno da se zna vecina ljudi je za ( jedino bedak zbog Mishe ) pa nek bude onda tad! Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ja ne zelim da komentarisem zbog cega necu da stavljam svoje repove , zbog toga sto bi to skapiralo mozda 3% njih koji citaju forum a ovih 97% bi mislilo da se foliram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ja sam jedini prepotentan ovde :) ko pokusava da uzme moju tu titulu ?:) ← tvoju tu titulu sta je sa pravopisom :) moze 21. za turnir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 tvoju tu titulu sta je sa pravopisom :) moze 21. za turnir ← to mi je druga titula :) imam ih mnogo sto jest jest: ) hehe Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoxMM Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Ljudi,sta ispade onda od tog turnira?Ima ili nema?Kada sta koliko ko s kim ? Sve na jednom mestu,neka napise neko ko je informisan.(Zvucim kao neki streber) Quote http://www.cradleoffilth.com/cof/Live/bam004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 21.januar oko 12sati najverovatnije Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Imate kompletan info na Yeti-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 hahaha Fato koji avatar :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gox Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Gogo - kad citam tvoje postove , dodje mi da povracam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 a ja na tvoje izdrkam koliko su dobri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gox Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Na koji od ova dva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Gox umesto sto trosis svoja 2 sata nedeljno interneta koliko imas na toj planini na kojoj zivis prozivajuci Gogu bolje radi nesto korisno,pogotovo sto si nov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoxMM Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Ma salim se ljudi,sta se cimate!Ne prozivam ja nikog.GOGO IZVINI Redovno citam ja vase postove i pratim dogadjanja,nego me mrzi da pisem.I,ko dobija turnir?Jel ima ko bolji od RISTE i MILETA?Ghoste jel ti ide 2na2? Quote http://www.cradleoffilth.com/cof/Live/bam004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 ne cimamo se brate,nego dolazi milion novih ljudi koji su uglavnom indijanci(ne kazem za tebe) i samo pametuju i prozivaju kapish? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoxMM Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 E pa ovako JA NISAM SLEPAC Quote http://www.cradleoffilth.com/cof/Live/bam004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts