Jump to content

Sta je to Anti-Aliasing?

LZ Master

Recommended Posts

god bless wikipedia [:D]

know what ya know and not what ya hear!

smorrioR @ Last.fmmusic.gif | smorrioR @ deviantART dev_love.gif

I see through beheaded faith the other side…

Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears

Feed your soul and mind

And disya spiritual wickedness we override

... The power of mind!

hvala puno,sad mi je jasnije...mada desilo mi se sa AGE of Empires 3,da sam stavio sve high,high,high details,znaci sve maximum,i radilo extra,a kad sam posle video i ukljucio anti-aliasing,ono mi puce igra,i posle vise nije ni htela da se ukljuci,pocne intro,i onda prijavi neki error i izadje....mozda je neki bug sa igrom,skinuo sam je sa neta...

hvala puno,sad mi je jasnije...mada desilo mi se sa AGE of Empires 3,da sam stavio sve high,high,high details,znaci sve maximum,i radilo extra,a kad sam posle video i ukljucio anti-aliasing,ono mi puce igra,i posle vise nije ni htela da se ukljuci,pocne intro,i onda prijavi neki error i izadje....mozda je neki bug sa igrom,skinuo sam je sa neta...

Moze biti, moze biti. Imas razlicite nivoe AA, 2x,4x,6x,8x-na ovim visim ti stvarno treba zverina od grafike... a kako bi iblo da napises koja je konfiguracija?

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Igrajuci Morrovind u par zadnjih meseci ukapirao sam koliko mu u stvari nedostaje Anti Aliasing :-(

Ali ipak je xtra!

@LZ: Ta masina bi trebalo da podrzi i AA, mada AOE3 je dosta zehtevan. Mora da imas opciju da izaberes 2x,4x,6x AA, pa ti probaj samo 2x.Ili smanji detalje. A i prilicno je AOE gladan RAMa...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Igrajuci Morrovind u par zadnjih meseci ukapirao sam koliko mu u stvari nedostaje Anti Aliasing :-(

Ali ipak je xtra!

@LZ: Ta masina bi trebalo da podrzi i AA, mada AOE3 je dosta zehtevan. Mora da imas opciju da izaberes 2x,4x,6x AA, pa ti probaj samo 2x.Ili smanji detalje. A i prilicno je AOE gladan RAMa...

sad cu oko nove god.da dokupim jos 512 rama...sa 1 gb trebalo bi da klizi...