Jump to content

de se deno w3site topic?

Recommended Posts

ja ga nisam brisao, verovatno je stator, mada ima i razlog

klik gore na pravilnik, sledeca stavka

5. Zabranjena je diskusija o drugim sajtovima, omalova

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ja ga nisam brisao, verovatno je stator, mada ima i razlog

klik gore na pravilnik, sledeca stavka

5. Zabranjena je diskusija o drugim sajtovima, omalovažavanje drugih Internet prezentacija, upoređivanje sajtova, ocenjivanje njihove vrednosti ili sadržaja, "hejtovanje" drugih prezentacija, i/ili članova/vlasnika/urednika tih prezentacija.

Realno, pravilo nije trebalo da bude primenjeno ovde. Nikoga niko nije vredjao, lik je samo pitao za mishljenje o ideji. Ali dobro, odluka modosa, naravno.

siguran sam da sam juce nacinio topic

pa jos mi se ucinilo da je bilo nekog replay-a na isti

ali sad ga ne vidim...

bug, misclick, rule violation!?

eeevoga sad nekud protrca,stvarno neznam kud je namerio :)

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

Realno, pravilo nije trebalo da bude primenjeno ovde. Nikoga niko nije vredjao, lik je samo pitao za mishljenje o ideji. Ali dobro, odluka modosa, naravno.

brate, nisam mu ja ni dirao topic, kapish?

jebiga, tudj forum , tudja pravila.

OK ... prestanite da smarate :) Znaci situacija je sledeca ... Pravilo je definisano kako je definisano, i dogovoreno sa adminima svim, te sa nekim moderatorima koji su u to vreme bili aktivni . Ja recimo izuzetno respektujem misljenje hajlija i/ili statora, pa u skladu sa tim uopste ne osecam potrebu da ih nesto kontrolishem ili slicno, posebno na ovom forumu, pravilnik je cist "set zakona" po kojem oni imaju odredjena ovlascenja, ali i ista takva ovlascenja i beneficije imaju i posetioci foruma. Koliko "stiti" njih, "stiti" i postere, uzmite procitajte ga, svidece vam se :}

Sto se pravila tiche, obratite paznju na to da se vecina pravila prenosi iz jedne situacije u drugu. Isto kao sto recimo neko u signaturi drzhi "DODJITE SVI KOD MENE U IGRAONICU U PIVE KARAMATIJEVICA 23 DA SE IGRAMO 30 DINARA SAT!!!!!!1111" pa mi to moramo da sklonimo (jer je u vreme CS ekspanzije svaki post imao slicnu signaturu) tako i jedna prica o sajtu makar kao ideja provejava kroz jos 5 pricha o sajtovima koji nesto reklamiraju / nude. I onda ostavis ovaj, a obrises one, i onda je "a sto si mi obris'o, pederu jedan, najgori si a onaj si ostavio".

Za sve ove godine rada sam izvalio da ljudi uopste nemaju problem sa tim sto si njima nesto uradio, ali ako ne uradis drugome to isto, na kolac nabijaju. Znaci "sto si mi sklonio signaturu, kad i drugi imaju toliku" i slicne osnovnoskolske fore na fazon "dobio sam dva, ali su i svi u odeljenju dobili dva" ;) pa vam keva kazhe "mene ne interesuju drugi, mene zanimas ti" :)

I konacno, green, cekiraj isti taj pravilnik, stavka 5, svako kome nesto nije jasno mozhe da mi se javi na PM i svaku situaciju cemo do tancina razresiti, upravo da se ne bi smarao forum nepotrebnim diskusijama.