ZOLA Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Grupni poredak I grupa 1. Stepa 6bod 2. pekar 3bod 3. rodman 0bod rodman : stepa 0:3 stepa : pekar 4:0 pekar : rodman 1:0 II 1. steva 4bod 2. expert 3bod 3. flash 1bod expert : flash 1:0 flash : steva 1:1 steva : expert 1:0 III 1. bilke 7bod 2. miljan bolevic 6bod 3. sakal 2bod 4. vule 1bod vule : sakal 0:0 sakal : bilke 2:2 bilke : miljan 1:0 miljan : vule 3:0 vule : bilke 0:1 miljan : sakal 3:1 IV 1.daks 4bod 2. veco-bayern 3bod 3. draganjac 1bod daks : draganjac 2:2 draganjac : veco 1:2 veco : daks 3:1 ukrstile su se I i IV , II i III grupa, prvoplasirani sa drugoplasiranim stepa : veco 0:1 veco : stepa 4:1 prosao stepa bilke : expert 1:0 expert : bilke 0:1 prosao bilke pekar : daks 1:0 daks : pekar 2:0 prosao daks miljan : steva 1:1 steva : miljan 2:1 prosao steva u polufinalu su se sastali stepa : bilke 1:1 bilke : stepa 2:0 prosao bilke i drugi par daks : steva 1:0 steva : daks 1:1 prosao daks rezultat finala dax : bilke 0:0 bilke : dax 3:0 3 mesto stepa : steva 3:1 cestitke bilketu na osvojenom turniru, daksu i stepi na 2 i 3 mestu a svim ostalima vise srece sledeci put :) sve je proslo u lepoj atmosferi sega sala sto bi rekli :P mada smo stepu cekali satima da zavrsi svoje klanske obaveze (igrao je i cs uporedo) sto je malo smorilo al` ajde. hvala svima koji su ucestvovali i ostalima koji su bodrili takmicare :) cozdra :) Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 shteta shto nisam bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Ja sam svratio na kratko, nisam mog'o dugo da ostajem, stisle obaveze :( Cestitke na organizaciji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Evo i ja kao pobednik(da se malo pohvalim):) da cestitam zoli na dobro vodjenom turniru i ljudima koji su se prijavili!!na turniru je nedostajalo jos nekoliko kvalitetnih igraca sto bi svakako poboljsalo utisak i jos moram da dodam da se organizator stvarno potrudio za nagrade koje su bile bas super....sve u svemu turnir je bio jako pozitivan sem onog STEPE:)koji je kasnio ceo dan tako da sam morao da ga pobedim u polufinalu :)!poz svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Cestitke i tebi na dobrom plasmanu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 stepa : veco 0:1 veco : stepa 4:1 prosao stepa ne razumem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 ne razumem ← Mala greska,prvu je dobio veca 1:0,a drugu stepa 4:1!!! Veco : Stepa 1:0 Stepa : Veco 4:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 prvo da kazem da je tur bio dobro organizovan , svaka cast zola :) bilke sorry sto si me cekao ali jbg morao sam da igram 2 tura jel su nam pomerili grupu sa 10:00h u 1h nadam se da cu doci na sledeci tur i necu biti razvucen na 2 igrice pa cu te dobiti ! :))) aj poz svima Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 aj pravite sledeci:) poshto me rachunovodstvo omelo u igranju ovog:D Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 pa mogao bih josh jedan tur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts