ZeRoX- Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 SAbio ga na onom LANu u Kini,znaci sad definitivno humani ne mogu da se pozale na balans vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 kao sto nikada nisu ni mogli. Jednostavno je. Samo je ToD shvatio kako da tuche elfa :) Ali dobro moon je radio, na jednoj mapi massu fiery-ja. A na TR-u je uzeo pitlorda kao prvog heroja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 SAbio ga na onom LANu u Kini,znaci sad definitivno humani ne mogu da se pozale na balans vise... ← IMA LI GDE DA SE SKINE REPLAY ! [:(!] MRZIM tODA !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 to sto je moon hteo da ponizava toda sa tamo nekim potezima zato je i izgubio i siguran sam da je moon daleko bolji od toda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RingeraJa[KG] Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Tod decko realno ubija kako igra a to sto je Moon pravio zez partiju pa uzimao pit-a i masovao feri dragone to je njegova stvar nije ga tod primorao.Pa zato sad nek se moon pita dal ce sledeci put da se zeki.... GJ Tod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RingeraJa[KG] Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 and btw gde ima da se skine rep??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 repovi : http://war3.ogame.net/replay/ tu su mnogi repovi sa tura... Ja mnogo gotivim ToDa i drago mi je sto je dobio sugavog Moona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Ja ne volim ni jednog ni drugog, ali ako je ToD dobio. Nervira me moon mnogo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 I meni je dechko monogo gotivan,i stvarno mi je drago sto je ushinuo onu fabrichku greshku... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Tod mi je gotiva! uvek se nasmejem kada gledam njegovre repove voli miliciju ko bracu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 toda poznajem dobro preko neta i nevolim ga moona neznam ali no opinion>hate tako da moona vise volim :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 repovi : http://war3.ogame.net/replay/ tu su mnogi repovi sa tura... Ja mnogo gotivim ToDa i drago mi je sto je dobio sugavog Moona... ← word Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiboi_MV Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Lud je Todor !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 SAbio ga na onom LANu u Kini,znaci sad definitivno humani ne mogu da se pozale na balans vise... ← ti nisi normalan,sry sto moram ovo da kazem,ali brate koga boli tuki za moona i toda??A koga zanima videce na www.wcreplays.com .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 to je zerox uber spam0r Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 ma bre moon se zajebavo opusteno, a tod je uz skyja i ludoG bjarka najveci skiler Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 ti nisi normalan,sry sto moram ovo da kazem,ali brate koga boli tuki za moona i toda??A koga zanima videce na www.wcreplays.com .... ← sem tebe mi niko nije rekao da je glup topic ,tako da idi zvali te oni tvoji slaninari da zajedno bezite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 LJudi djavola se Moon zajebavao.....to sa pitlordom je prekombinovao....on preteruje ponekad ali i kad preteruje on je odlican....A to je probao jer je na turtlu problem close spawn elfu protiv humana zesci....(militia rush) pa hteo covek da proba...sjebo se ...shta ces.....a mass fery dragoni nisu sprdnja..Moon u zadnje vreme igra tako protiv humana...ako ste gledali kako je na azijskoom ladderu izgubio od Rainbow-a u borbi za 3-ce mesto..isto je pokusao to...ali mu nije islo....pokusao je i protiv Farseer-a kad je u jednom mecu igrao kao Human (mislim Farsser je bio human ...na turtle-u isto) isto u zavrsnici azijskog laddera... Tako da ...meni se cini da Moon od kada je pobedio grubija da misli da je bog...pa da mu svaka strategija moze doneti pobedu koliko god neefikasna bila...zato je i u zadnje vreme izgubio puno duela....od svih rasa....taman da se malo vrati na zemlju....i onda ce o5 da gazi ko nenormalan..imo Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 ma ne moon hoce da bude atraktivan za publiku,dosadila vise sablonska igra... a to sto misli da je bog posle pobede nad grubbyjem nije tacno monn vs grubby : 28-36 Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 rofl,za informaciju...odakle to izvuche,zar ima nekog ko to prati? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts