Sa1Nt Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Super finale CPL wintera: mouz.Cooller vs. SK|Toxic - 21.00 po nashem vremenu:) kuler je vec dobio toxica u finalu winnera: mouz.Cooller [2:1] Toxic Phrantic - 7:3, "whore tactics"© DJWheat ^^ Lost Fleet - 6:17, "gg rail only" Galang - 12:7 hoho, mali ce da pwnuje i u q4:) svi rezultati: http://www.cyberfight.ru/site/news/34871/?...9adc10b421d3496 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 ja sam bas bio kontao da postavim neki topic , ali me mrzelo...anyway cooller savija , socrates_ savija i mislim da nije imao srece protiv fooki-ja pogledajte samo demo na swq4dm1 ... znaci strasno... soc gubi 1 razlike ima nesto malo hp-a , 10 secundi do kraja , fooki prima rocket , socrates ulece przi ga lg-ijem , przi przi , fooki vrsti .. mozda 5hpa ima ... i od jedanput kraj soc gubi za jebenih 1 secund.. inace iz njega se spawnovao red armor .. tako da je bio overtime ... tesko da bi mogao fooki to da nadoknadi ... socrates = najbolji lg , ubedljivo po meni polosatiy - dobro odigrao , videlo se da je bio neaktivan,dobar aim i procena i taktika , ali nema srece znaci toxic ga je samleo 30razlike stim da je 20fragova pokupio na brze spawnkillove purri dobro igra i iznenadio sam se sto nije prosao dalje , rocketboy isto igra fino - citao sam negde da je loodi kinez vezbao preko 12h dnevno za ovaj cpl... cudo da nije nesto vise uradio .... ima toga jos Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Dobar, dobar, bas sam pratio rezultate. Samo da vidimo dokle ce tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Lepo, ali imam jedno pitanje. Kako je moguće da Toksik igra i pobedničko i gubitničko finale? Fuki se smorio ili Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 pa u "Consolation Finals" kako oni to zovu toxic je dobio foxa i otisao u finale gde ga je cekao cooller toxic je u polufinalu winera dobio fookia , a cooller foxa.. pa su se oni ukrstili u finalu winera gde ga je cooller dobio i kao pobednik winera otisao u finale , a toxic je kao finalista winera , cekao pobednika losera sto je bio fox (u finalu losera igrali su fox i fooki). i onda su toxic i fox igrali to doigravanje (Consolation Finals) i pobenik je isao u grand finale cista matematika btw.. meni se mnogo svidja ovaj kostur gde porazeni finalista winera ne ide u loser , nego ceka pobednika losera za doigravanje koje vodi u grand finale Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Jasno, hvala. Mnogo dobar fazon. A kada se igra Grand Finale? :) cooller i tox, cenim? Go, go cooller!!! :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 dobio je cooller CPL :) mouz.Cooller [2:1] SK|Toxic Phrantic [15:9] Lost Fleet [12:15] Blip-tourney [16:9] hvala dovidjenja, ownage i u q4 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 kazu kao da je fatal1ty bio na cplu ali nije hteo da ucestvuje... kontam da se nije spremio , pa da mu ne bi opala popularnost + kontam da je malo scoutovao protivnike here we go again usa vs mother russia mada swedjani su zauzeli opusteno 2-5 mesta a nije igrao blue jos samo kada bise vratili zero4,lakerman i makaveli wohooo svi su tu a q3 igraci ovnovali i q2 igrace i pk igrace i ut igrace Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 kontam da se nije spremio , pa da mu ne bi opala popularnost + kontam da je malo scoutovao protivnike Ma on sad govnima da se mazhe potpisao bi ugovor za fabriku toaletnog papira ako ne za nove maticne i graficke, tako da mu je skoro sve jedno. Ipak, kada ga malo "poguraju", eto njega lako nazad :) Cestitke coolleru btw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts