Highl1 Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Grupe A, B, C, D pocinju u subotu u 12h, igraonica Vuk A grupa: Duke Zaba Srle Satan I kolo( TM ): Zaba vs Srle Duke vs Satan II kolo(GW) Duke vs Srle Zaba vs Satan III kolo (TR) Duke vs Zaba Srle vs Satan B grupa: Sharky Green xzar Razorman I kolo: Sharky vs xzar Green vs Razorman II kolo: Sharky vs Razorman Green vs xzar III kolo: Sharky vs Green Razorman vs xzar C grupa: Mile Snou Slash: I kolo: Mile vs Slash Snou slobodan II kolo Snou vs Slash Mile slobodan III kolo Snou vs Mile Slash slobodan D grupa: Ghost Fata Atilla Wolfy I kolo: Ghost vs Atilla Fata vs Wolfy II kolo: Ghost vs Wolfy Atilla vs Fata III kolo: Ghost vs Fata Wolfy vs Atilla Grupe E, F, G i H se igraju u nedelju od 10h, isto u igraonici Vuk E grupa: Vladica Ba3x Happy Jevtic Danijel I kolo: Vladica vs Happy J.Daniel vs Ba3x II kolo: Vladica vs J.Daniel Ba3x vs Happy III kolo: Vladica vs Ba3x J.Daniel vs Happy F Grupa: Rista Goga Dejan Vorkapic Miletic Vladimir I kolo: Rista vs Dejan Vorkapic Goga vs Miletic Vladimir II kolo: Rista vs Miletic Vladimir Goga vs Dejan Vorkapic III kolo: Rista vs Goga Dejan Vorkapic vs Miletic Vladimir Grupa G: Freeman Vodooman Zerox Marko Kovacevic I kolo: Freeman vs Zerox Vodooman vs Marko Kovacevic II kolo: Freeman vs Marko Kovacevic Zerox vs Vodooman III kolo: Freeman vs Vodooman Zerox vs Marko Kovacevic Grupa H: Yuri Hasu-Sin Anadrol ice.Gache I kolo: Yuri vs Anadrol Hasu-Sin vs ice.Gache II kolo: Yuri vs ice.Gache Anadrol vs Hasu-Sin III kolo: Yuri vs Hasu-sin Anadrol vs ice.Gache NE ZABORAVITE! Nema kashnjenja, ko kasni, njegov mech se rachuna kao poraz,i tek moze da igra drugo kolo, ako ne stigne na vreme kad pochne drugo kolo u njegovoj grupi i to se rachuna kao lose, i tako do kraja Grupe u subotu od 12h, igraonica Vuk Grupe u nedelju od 10h, igraonica Vuk takodje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 e h1 ponovio si 2puta wolfya u 2goj i jos nekoj grupi kasnije Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 e h1 ponovio si 2puta wolfya u 2goj i jos nekoj grupi kasnije ← to nije vazno, BTW, menjam mesto za malo prshute i domatjeg sira Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 16, 2005 Author Report Share Posted December 16, 2005 jebiga, my mistake usro si se peruanska siso mala :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 jebiga, my mistake usro si se peruanska siso mala :) ← priznajem , kekekeke Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 kako volim kad mi najslabiji MU upadne i to 2 puta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 kako volim kad mi najslabiji MU upadne i to 2 puta... ← zeroxe, tebi je svaki mu slab Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 hahahah izvinuo te zeroxe za sve pare Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 kako volim kad mi najslabiji MU upadne i to 2 puta... ← Kako volim kad mi najbolji MU upadne i to 2 puta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 zar nije trebala svaka grupa da ima po 4 igraca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 jeste ali verovatno fali 1 pa su ubacili @Freeman : Dosta milka od 300g da me pustis? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Sorry za kasnjenje sto se tice prijavljivanja... Ne znam dal je ghost reko, nemam net vec nedelju-2 dana, inace mozes slobodno da editujes Marko Kovacevic u Mare. Ae vidimo se sutra... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 zar nije trebala svaka grupa da ima po 4 igraca? ← haha...cak mogu da vidim znake zabrinutosti u tvom postu hahaha vladici najslabija grupa u ostalima ima po trijaca igraca aj gl,HF svima respect for zerox :) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 mogli bi i ovi u nedelju da pocnu u 12? T_T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 haha...cak mogu da vidim znake zabrinutosti u tvom postu hahaha vladici najslabija grupa u ostalima ima po trijaca igraca aj gl,HF svima respect for zerox :) ← i da da evo krecu i moji fanovi da se javljaju,Vladice izgleda necemo stici do igraone ja i ti u nedelju od autograma :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 (edited) vladica zato dolazi u subotu, kako bi to obavio pre tura, pa da u nedelju moze na miru da igra :) , no highl li bi moglo to u nedelju da pocinje u 12 isto :) Edited December 16, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 i da da evo krecu i moji fanovi da se javljaju,Vladice izgleda necemo stici do igraone ja i ti u nedelju od autograma :)) ← cuti bre namoj da se ponizavas poredjuci se sa vladicom , a sto se tice autograma jos uvek cuvam onaj sa WCG-a davne 1967 :) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 vladica dobio imba grupu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 . Vidimo se sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 vladica zato dolazi u subotu, kako bi to obavio pre tura, pa da u nedelju moze na miru da igra :) , no highl li bi moglo to u nedelju da pocinje u 12 isto :) ← Ne moze,vec sam pricao sa highl1em i nemoj da whinujesh,idemo ujutru moramo da ustanemo kao ti za fax a ja za skolu utrokom :) u 6:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Ja sam iz cacka pa ti vidi kad ja treba da ustanem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 extra.... Nadam se da cemo se lepo provesti u subotu / nedelju, grupe su lepo odradjene josh samo kad bih znao ko su Dejan Vorkapic i Miletic Vladimir. Viiiiiiiiiii'mo se u nedelju 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Ako se nevidimo UPALI SVETLO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 E mogli bi da stavite ko sa kojom rasom igra(mislim vecinu znam , ali ipak...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 To sto si rekao je malo glupo nemoj se ljutish. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts