Jump to content

navike

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Do skoro sam imala nawiku da chim ustanem palim komp i logujem se na krstaricu... Bila sam zestok irc-oman... Ali zahwaljujuci kwarenju kompa i drugu koji se doselio kod mene skinuh se i sa te "droge"...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Neumem ljudima da kazem "ne"

Isto, imam probu za 2 dana, nishta skoro nisam uvezhbao, taman planiram da vezhbam ceo dan u cetvrtak i petak, tek dolazi mi jedan ortak:"e bate, jel mogu da pozajmim dzitru, imam neku svirq vecheras....

ja kao :" ma nema problema.... [8)]

jbg... takodje sam u zhenskom drushtvu tjutljiv... jbg, nije ono shto mislite, nego mi ih je zanimljivije posmatrati u konverzaciji, nego uchestvovati :D

idem u tehnichq skolu, tako da kada izadjem na odmor, gledam u one gimnazijalke k'o gladno dete u salamu [V]

lolol.. taj rad.. srednja el. teh.

samo sto je kod nas gimn malo dalje.. a odma pored je medicinska..

90% riba su zli gabori.. al zagor je zagor...

zli gabori, he he [:D][:D] do jaja, ono kao

nama dolaze ispod prozora u radionici, tog chasa svi zajebu osciloskope i ge.n funkc. i sl. i balave na prozoru..

neki dan smo imali kontrolni iz elektronike, ja okrenut do prozora, maximalno prepisujem, izbacio pushkice na stol, a neke ribe na prozoru, meni prstom kao : no no! Shta chovek da radi u takvim situacijama, zajebao sam pushkice :D dovoljno je retji da je pola razreda dobilo bugere... ali bila je plavusha ! [:X][:X] tako da se isplatilo [:D]