LaG Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 bani meni, imam pismeni iz mate Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Mislim da su kod nas pristinije vise svinje nego papuce Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 @ therion .. pa nije resenje ignore.. resenje je crash/kill 'n' destroy chrast mi... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 @ therion .. pa nije resenje ignore.. resenje je crash/kill 'n' destroy chrast mi... ← ne ne... MDK Murdr deth kil (mislim da tako ide) :)) off t. MDK 1 najjakija igra posle Fo1 i Fo2 :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Aaaa MDK kako je to bilo dobro sranje....dvojku su malo usrali al je i dalje sabijala :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 ma kec je kraljevski odradjen... najjache mi je kad vozim kao onaj bord ... aaaa igro kolko si zla btw. dvojku su totalno usrali ispade ko da je neki low budzet crtac... :/ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 pritajena svinja, skrivena papuča Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 pritajena svinja, skrivena papuča ← duboko duboko... :)) (opet pishem ovo) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 aaahaha koji topik : ))) zao mi sto ga nisam odma na pocetku overila,ovde je uglavnom sve receno... sto se mene tice zlatna sredina je najbolja,ne valja kad je tip bezobrazan ili tako nesto,al isto tako ne valja kad nema bRe svoje ja i kad mi govori da sam u pravu i kad lupim najvecu glupost samo da mi se uslihta...a bilo je takvih...dosta... ← ehm, zashto ti na niq pishe qchkica??? tvoj izbor ili kruko hackuje 4 revenge of some sort? @ therion .. pa nije resenje ignore.. resenje je crash/kill 'n' destroy chrast mi... ← ckd ostaje naravno, ali za sada jednostavno odmaram zhivce, kasnije tjemo o strategijama i ljudskoj anatomiji Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 (edited) ehm, zashto ti na niq pishe qchkica??? a sto tebi u niq pise Therion? ( : na nekom 4umu jos pre 7368 godina mi je jedan admin (CITAJ svinja iz onog topica) upravo iz rivendZa promenio nik...meni to bilo simpaticno : ) pa mi ostao taj nik i na ircu,pa mi juce jedan uvazeni clan rece da je ovaj bolji od fn,te se ja slozih da mi ga promeni i ovde... i tako btw ovo 'uvazeni clan' nije neki hejt,da se ne razumemo pogresno ( ( : Edited December 17, 2005 by kuchk1c4 Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Kakve ja veze imam sa njom? :) ← kruko sine pa ti pijesh Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Kakve ja veze imam sa njom? :) ← ahahahah... krule krule... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 ma,stvarnooo....krule krule..... :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Pa dobro..covek ne zna da je postao glavni h4xxxoR ovog foruma..nije covek kriv :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 (edited) a sto tebi u niq pise Therion? ( : na nekom 4umu jos pre 7368 godina mi je jedan admin (CITAJ svinja iz onog topica) upravo iz rivendZa promenio nik...meni to bilo simpaticno : ) pa mi ostao taj nik i na ircu,pa mi juce jedan uvazeni clan rece da je ovaj bolji od fn,te se ja slozih da mi ga promeni i ovde... i tako btw ovo 'uvazeni clan' nije neki hejt,da se ne razumemo pogresno ( ( : ← Therion pishe zbog : http://img.photobucket.com/albums/v645/luk...0_Therion_1.jpg pa to s tog 4ruma sam mislio da se desilo odje, pa sam se onda setio da su nashi admini poshteni i chasni momci, pa mi napamet pala sabotazha, rech sabotazha asocira na kruka, tako da sorry Kakve ja veze imam sa njom? :) ← pa ono kao, otkud ja znam u kakve si se poslove umeshao ovih dana, prati te rech opakog hackera :D pa rekoh... Edited December 17, 2005 by Ivan_ Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Pomesao si coveka sa kiligorom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Therione,bice da si pomesao Kruka i Wulfija ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 (edited) Pa ni vi ne znate..ccc...zbog therionove greske je usvojeno da je sad glavni h4xxxoR kruko a ne killy ;)) Edited December 17, 2005 by Kovach_ Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 mov kruko, killy push knowladge push dick_size call hack_something Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 (edited) jesi pomislila da nije problem u nedostatku normalnih nego u načinu na koji ih bira Edited December 18, 2005 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 shto se samoga topica tiche... nisam pametan. mogu da kazhem za sebe da sam jako chudan (ili bar tako sam sebi delujem:) recimo, u nekim stvarima sam jako promenljiv kad su u pitanju devojke... sa nekim devojkama se ponasham ovako... sa drugim devojkama se ponasham onako... drugim rechima... moje ponashanje u vezi dosta zavisi od devojke. ali ovde govorim o ponashanju uopshteno, ne o papucharima/svinjama. na primer, drugovi me zezaju da "promenim glas" kad muvam devojku zato shto su me videli par puta da se ponasham drugachije od onoga na shta su navikli... ali to je samo zato shto je ta devojka "takva", zahteva takav pristup. mada, ja se u vezi isto ponasham kao i van veze... nisam u fazonu da joj tepam "mazo" kad ni drugarice ne zovem "sretjo" i shtatijaznam. ili, neki put kad bi trebalo da popustim u vezi ja puknem i oteram je u 3 kurca zato shto bi tako postupio i sa drugaricom/drugom. sve u svemu, umem da poklonim cvet, kupim chokoladu/bombonjeru, plishanu igrachku, ili bilo kakav poklonchitj koji zavisi od trenutka (znam da voli shlag pa joj kupim i ti fazoni)... umem i da budem romantichan, ne zbog toga shto se njoj to svidja, vetj zato shto sam JA takav. umem da slusham kad ima neki problem... ili ne problem, vetj bilo kakvu prichu koju hotje da podeli sa nekim... itd. Ali sve to radim zato shto JA tako hotju, ne zato shto ona to ochekuje od mene... ako me razumete... netju joj napraviti palachinke zato shto joj dolazi drugarica da uche zajedno pa da ima sa chim da je ponudi, ali tju joj napraviti palachinke dok je chekam da se vrati od nekud da je iznenadim. jbga, ne znam dal ste skapirali shta sam hteo da kazhem :P, ali uglavnom... mrzim gore pomenuto pretvaranje i foliranje (koje u sushtini ne vodi nigde)... za koje su potpuno isto sposobne i zhene i mushkarci, iako vlada mishljenje da su zhene vichnije toj manipulatorskoj igri. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 ma,stvarnooo....krule krule..... :) ← kako zena pritajeno motri na svog muskarca :))))) tako treba. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 inace stevo... zelis li ti to nama da kazes nesto svojim novim avatarom? Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Na ovu temu niko ne moze da mi dokaze da generalizacija ne stoji... Sve su uchile iz iste knjige. ( tachka ) Nekoj dopizdi pre, nekoj kasnije. Neka to ispoljava na jedan, neka na drugi nachin. Na kraju se sve svodi na isto. Prema kojoj god sam bio odbojan me jurila... bio sam odbojan ne zato shto sam hteo da me juri nego zato shto mi se jednostavno ne svidja... Prema kojoj god sam bio "papucha" to bi se brzo zavrshavalo... Nisam bio papucha iz nekog levog razloga nego zato shto mi se stvarno svidjala... Kako god okrenem nema ne valja... da se promenim ne mogu... Mogu one/vi da kenjaju koliko oce uvek je u praksi drugachije... Najgore je shto neke zaista veruju da je tako... neke odu i toliko daleko da dokazu da je tako... nijedna nije dokazala... Toga ima samo u Americhkim filmovima... Sve u svemu... jos uvek trazim zlatnu sredinu... Neko reche ( zensko ) par strana ranije... neshto u fazonu ... "zashto nema vishe takvih, normalnih"... Upravo nas vi pravite "nenormalnim" ( Mrzim inache rech nomalan/na... zato shto svako jebeno koristi tu rech, a niko nema definiciju za istu... ) Inache... Ivan_ je pogodio sushtinu i jedino je njegov post ostavio utisak na mene ( Na prvoj strani poslednji post ) Dodushe... svi su ga protumachili drugachije od mene... Kapiram da ce se neko javiti i reci mi da mnogo serem... blah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Preterano sere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts