Ramirez Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 1) Golman Jevritj Kralj Stojkovitj 2) Odbrana Viditj Krstajitj Gavranchitj Lukovitj Dragutinovitj Basta 3) Sredina Vukitj Djordjevitj Koroman Krasitj Duljaj Jankovitj i mozhda Stankovitj 4) Napad Kezhman Vuchinitj Ljuboja Zhigitj ('ebo nash fudbal kad on zaslushuje mesto u repki) i mozhda Jestrovitj... ili prokleti Kovachevitj ako svima ostalima neko polomi noge. shto se Ramba tiche... ja pevam vetj dugo tu pesmu da treba da igra za repku ali sad je vetj stvarno mator... mada mogao bi da udje jedno poluvreme da objasni neke stvari Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 jebo vas sve fenser Bosko Jankovic... ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 offtopic zar ramirez nije zensko ?? :D:D ili je samo zensko koje prati dosta sport ;) Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 ma kakav bre boshko...mora on da vezba u zvezdi jos 2-3 godine... Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 pa to,jbt ja kad vidim koliko njih turi Bastu i njega na spisak zabrinem se... ;))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 pa to,jbt ja kad vidim koliko njih turi Bastu i njega na spisak zabrinem se... ;))) ← sta ti pricas bre jesi video kako je basta odigrao ovu sezonu !!! jbt neznas sta pricas. ko ima bolji od njega na toj poziciji u ovom trenutku????? ajde mi samo to reci Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 sta ti pricas bre jesi video kako je basta odigrao ovu sezonu !!! jbt neznas sta pricas. ko ima bolji od njega na toj poziciji u ovom trenutku????? ajde mi samo to reci ← Kao prvo ti si taj koji ne zna da prica... Kao drugo,video sam kako je Basta odigrao ovu sezonu,a bogami i prethodne i zato pricam to sto pricam...najsvezije secanje mi je to da je njegov igrac dao 2komada u Strazburu...ne mozes ti da dodjes iz Uba i da odjednom budes jedan od vodja ekipe koja treba da igra u Evropi...da je perspektivan,mozda i jeste,ali kad ga vidim na terenu sa onom smesnom plavom kosicom kako jurca ko muva bez glave,nasmejem se...samo mi nemoj reci molim te 'si video kako je nabacio Zigicu protiv Sartida ili tako nesto,zato sto je on za nasu ligu odlican desni bek,a to sto za ove 3tekme u ligi kup uefa i 2protiv Brage nije imao ukupno 5centarsuteva to dovoljno govori koliki je njegov trenutni domet...sve u svemu ne vidim nesto da ce dobro da zavrsi kao i vecina ovih trenutnih mladih reprezentativaca koji igraju za Partizan i C.zvezdu...jedino ga vadi to sto trenutno u repki stvarno nema neki pravi bek uz desnu liniju vec imas prinudno resenje Gavrancica,mada po meni sve to lepo moze da se odradi ko i dosad,Gavrancic blize sredini u zadnjoj liniji,a Koroman malo slobodniji i to je to...i inace zvezdas sam ako mislis da je moj negativni stav prema njemu izraz grobarskog uverenja... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Rastafarudin Buksnopushic je bolji od njega .. Mislim, ajde, zvezdash si, al budi malo objektivniji plz .. Btw. Lik ima krhke kosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Rastafarudin Buksnopushic je bolji od njega .. Mislim, ajde, zvezdash si, al budi malo objektivniji plz .. Btw. Lik ima krhke kosti ← Ne znam da li si rekao meni ili ultrasns-u ali evo bicu malo objektivniji...imao je 6centarsuteva za 5utakmica u Evropi ;))))... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Ultrasu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 dobro malo je gruja preoshtar ali u principu je manje vishe upravu mada...ostaje taj problem desne strane...basta nije losh kad brani jedan na jedan (to nazalost pricham po osnovu nashe lige ali jbg) ali u prekidima je kazna..ko muva bez glave...opet ume da ga usere neki protrk i cenarshut na zigu ali to je vishe zato shto ziga zna da se nadje i namesti nego do bastino c-shuta... a boshko mora prvo da oladi glavu,pa da onda skine onaj gel, da prestane da psuje i da se qrchi ko neki mamlaz...a zatim i da porazmisli o odbrambenim zadacima de je velika vuna...u napadu ok,lep pas, dobar shut, fina vizija...ima predispozicije da postane dejan stankovic...univerzalni veznjak:) samo da RADI RADI I RADI...nije dzabe muslin poslao njega i bastu na ub da se kale godinu dana...taj muslin je zbilja znao... Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 (edited) Kao prvo ti si taj koji ne zna da prica... Kao drugo,video sam kako je Basta odigrao ovu sezonu,a bogami i prethodne i zato pricam to sto pricam...najsvezije secanje mi je to da je njegov igrac dao 2komada u Strazburu...ne mozes ti da dodjes iz Uba i da odjednom budes jedan od vodja ekipe koja treba da igra u Evropi...da je perspektivan,mozda i jeste,ali kad ga vidim na terenu sa onom smesnom plavom kosicom kako jurca ko muva bez glave,nasmejem se...samo mi nemoj reci molim te 'si video kako je nabacio Zigicu protiv Sartida ili tako nesto,zato sto je on za nasu ligu odlican desni bek,a to sto za ove 3tekme u ligi kup uefa i 2protiv Brage nije imao ukupno 5centarsuteva to dovoljno govori koliki je njegov trenutni domet...sve u svemu ne vidim nesto da ce dobro da zavrsi kao i vecina ovih trenutnih mladih reprezentativaca koji igraju za Partizan i C.zvezdu...jedino ga vadi to sto trenutno u repki stvarno nema neki pravi bek uz desnu liniju vec imas prinudno resenje Gavrancica,mada po meni sve to lepo moze da se odradi ko i dosad,Gavrancic blize sredini u zadnjoj liniji,a Koroman malo slobodniji i to je to...i inace zvezdas sam ako mislis da je moj negativni stav prema njemu izraz grobarskog uverenja... ← nemislim zbog toga sto sam "mislio" da si grobaraskog uverenja nego zbog toga sto cim zvezda izgubi onda svi kritikuju njene igrace. kad sam se vratio sa rome i doso u novi sad onda su svi govorili kako su svi odlicni kako ce mo ovojiti cup uefa kako ce mo ....... neznam ni ja sta a posle poraza od strabura treba ih sve pobiti,onog kovacevica treba ubiti da vise nikad neigra,zengu treba odmah sutnuti .... itd. mislim sta da kazem jbt imajte razumevanja nisu oni roboti Edited December 24, 2005 by ultrasns Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ^ pazi,ja prvi nisam od tih sto jednog trenutka pljuju,a drugog hvale do beskraja,ja od utakmice sa Bragom konstantno govorim kako je Basta kanal od igraca i to bas zato sto imam ortaka koji ga ono hvali :))...sta sad da kazem vauuu,dao je gol protiv Strazbura,a jbt rizikovao je da promasi,iako je imao 2 sama ko duh igraca,no sve se tad lepo zavrsilo... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 nemislim zbog toga sto sam "mislio" da si grobaraskog uverenja nego zbog toga sto cim zvezda izgubi onda svi kritikuju njene igrace. kad sam se vratio sa rome i doso u novi sad onda su svi govorili kako su svi odlicni kako ce mo ovojiti cup uefa kako ce mo ....... neznam ni ja sta a posle poraza od strabura treba ih sve pobiti,onog kovacevica treba ubiti da vise nikad neigra,zengu treba odmah sutnuti .... itd. mislim sta da kazem jbt imajte razumevanja nisu oni roboti ← samo, molim te, nemoj da te vidi ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts