Lucky Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Samo napred, drzh' se ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 e moja nowogodishnja zelja je da Marko shto pre dobije nowo srce i nadam se da ce ispuniti i pre Nowe godine... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Nisu to samo nemci, rade to i kod nas, samo weoma weoma retko... ← ako je 25 na dan retko...... ne znam sta da kazem... moja keva je radila taj posao.. Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 Njegov mail meni danas: Siso, evo me u nasoj ambasadi! Elita, diplomatija i tako. Ambasadorka vrlo dobra, odlicna! Mlado, lepo, a najvaznije zgodno. Pozdravi Bilju i Natasu, (moja keva i sveca) Mare Diplomatik... On je legenda snimite njegovo raspolozenje posle svega sto je prosao i pre svega sto ce proci... Pitam se jel bi jos neko to ovako podneo... Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 mareta za admina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 Sinoc mi se javio, ok je u utorak ce ga staviti na listu cekanja, posto je odradio sve analize... Na svu srecu te ga nije zakacio virus...jer bi onda morao da ceka da radi analize dok ne ozdravi potpuno... Pozdravio vas je sve i kaze da jedva ceka da nadje net da postuje :) Kaze Nemice ruzne, male i debele...po njegovoj prici jede mrtve racice, mrtve macice, i filete od morza :) .... Javljao se danas u BG hronici uzivo je pricao iz Berlina... mnogi su culi... Do sledeceg pisanja poZzz! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 bra'e drz' se... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 Marko je i dalje ok...sve je u redu samo ceka da ga pozovu da je stiglo srce i to je to... Sad ce oko 12:30 da zove pa cu vam kazem sta je reko... PozZ Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Pozdrawi ga puno!!! :o) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts