shw. Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 istripovao sam se da sam negde prochitao da je bio penal ← ovo je ubedljivo najjachi post na sportu ikad. \o/ maude :P btw, hajli, mrtvaku. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Kako nemamo neki kup uefa topic, evo ovde proletjnih parova: Artmedia Bratislava - Levski Sofia, Bazel - Monako Bolton - Marselj, Klub Bri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 pakao...nemam sta drugo da kazem pazite za ovo mogu da budu samo 2 razloga 1. bazel je gruno neke neopisive pare strazburu - ovako objashnjavam NEOPISIVU ZELJU STRAZBURA da nam da gol KOJI IM I NE TREBA...onaj neki manijak celavi trci poi loptu u autu kao da mu zivot od toga zavisi...oni crnci trche ko navijeni a kad su dali go RADOVALI SU SE KAO DA SU UZELI CEO KUP UEFA. mamu im jebem dabogda svi pocrkali u paklu... 2. Bog nam je oduzeo ovaj prolazak zato sto nije fer da u istoj godini i zvezda prodje u 1/16 kupa uefa i SCG osvoji prvenstvo Sveta :) ili barem bude treca...Ono nek neko upamti ovaj post pa nek mi sere nakon 11 jula 2006 ili kad je vec finale sp... a pixi...treba da otera barem 2 igracha...to su POTPUNO RETARDIRANI kovachevic koji SAMO UDARA NISHTA DRUGO NE ZNA, osakacen je od svake ofanzivne akcije, i naravno pakleni Bishevac koji je do pre 2 godine sedeo na klupi Bezanije a sad mi igra za zvezdu pizda mu materina idiotska...mudrinic nije nista zasro protiv strazbura ali je u principu kreten i ne treba nam,teraj ga u qrac...a purovica na klupu...da ulazi zadnjih 15min...i to je to od njega sto nam je dovoljno... jebote kolko sam se smorio...ali mora se ovo nekako vratiti...mora nas usrati neshto...opako Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Kapiten je u poslednje vreme stvarno loshe igrao, ali protiv strazbura me je stvarno razocharao... Shta da reci sem da piksi stvarno mora da napravi chistku u zvezdi... Samo pogledajte ko nam je #10 i sve ce biti jasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 a sto mi drago sto su izgubili od marseja u nedeljuuuu!!! dace bog pa ce ispasti iz lige!!! a bili su mi gotivni prosle sezone, dolazili su u 80% slucajeva 3+ kada sam ih igrao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 a sto mi drago sto su izgubili od marseja u nedeljuuuu!!! dace bog pa ce ispasti iz lige!!! a bili su mi gotivni prosle sezone, dolazili su u 80% slucajeva 3+ kada sam ih igrao ← konacno su pobedili nesrecnici u utorak doso 1 na njih. ja ih igro u subotu oni me zajebali nereseno ! koji pederi stalno kontra , da neverujes . ispasce iz lige ako bude boga Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 ja brate ne znam o kakvom utorku ti pricas,u subotu su pukli od Marseja,a prosle subote su konacno pobedili Nansi (0:1)1:2... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 (edited) ma ja se iztripovo nesto. jbt stalno mislim na bordo umesto strabura. neznma zasto ali stalno mi bordo u glavi jbt Edited December 22, 2005 by ultrasns Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 a sto mi drago sto su izgubili od marseja u nedeljuuuu!!! dace bog pa ce ispasti iz lige!!! a bili su mi gotivni prosle sezone, dolazili su u 80% slucajeva 3+ kada sam ih igrao ← neeee ja bih bas voleo da se desi cudo pa da opet zaigramo u grupi nekog evro takmicenja pa da onda mi njih isprcamo... ah...pusti snovi... ali ko ceka taj doceka! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts