Kovach_ Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Pa jeste nego ga gushi kapuljacha :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 idemo mi na kubu nemoj se brinesh... za sve ce se pobrinuti tvoj menadz. ( )... ← jbte, nemojte mi krasti snove ljudi :P Kuba, dok je josh Kastro zhiv je pod must. @topic ne znam odakle vam to da su oboje kriminalci i da je to opshte poznato... stvarno me nekad iznenadite sa gluposhtju, ako tako razmishljate niste nishta bolji od njih shto se biju javno pa posle prave neke konferencije i shtatijaznam... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 jbte, nemojte mi krasti snove ljudi :P Kuba, dok je josh Kastro zhiv je pod must. ← ae ae... poveshcu te samo nemoj zenu da mi muvash!!! elem...to i ja rekoh... kad umre kastro... u k. sa kubom... :/ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts