Ph0r3w3r0 Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 pogodite ko se vratio iz 2mesechne kazne... sad pitanjtze... shta znachi o rly??? ja sam izgubljen.. Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 jeo sam sarmu, nije to loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Doziveo par iznenadjenja danas, jos samo da vidimo kako ce sve to da se razvije. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 otpratio devojku na bus... kmee... solaza narednih mesec dana.. bas nekako truo osecaj... navikne se covek prebrzo da nije sam.. ima tako nekih stvari, tipa kad legnes, da legnes sa nekim.. kad se probudis da pazis da je ne zveknes u glavu laktom... i tako.. i to je skroz kul.. i onda ona zapali kuci, a tebi ostane krevet samo za tebe, komp samo za tebe.. muzika samo koju ti zelis.. i to je kao sve doyaya... al kad sagledas sa neke druge strane, bas sux0ruje zlo... :\ umracih, a ? jbg.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 eve, slusam Disturbed,malko sam ucio,pa reko da danem dusom Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 умри далеко сам ја од фенсера ← nikad nisam bio, al' znam masu ljudi koji ide tamo, pa ono, zakljuchak na osnovu poznatih chinjenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 slusham neki haus i neki rnb...ono komercijala...idem da se tushiram josh malo...posle kod ortakinje na rodj...smoricu se....bice narodnjaci... Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 jeo sam sarmu, nije to lo Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 pogledaj dal su one male zicice dobro spojene na front panelu(tj iz njega) ili opichi reset biosa... A zar je bitno dal neko posti danas? eto ja ne postim :D Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 savrshen dan. Probudio se oko 12, u 2 se nasao sa jednom bivshom ljubavi moga zivota u vetrovitom Zemunu, otisli na pice prvo na Savanu, posle na neki pikantni ruchak u onaj mali Santjago u Majke Jevrosime, pili toplu cokoladu, razgovarali na spanskom i engleskom sa vlasnikom koji je iz Cilea, svratio posle i do agencije, saznao da u sledeci ponedeljak upoznajem Kolina Dzeksona, i na kraju vratio se kolima u ovu moju vukojebinu....znachi savrsheno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Smaram se...puko 300dindzi na pokeru...u jednom trenutku imam izgembovano 8000poena(800dindzi) i reko aj lupim jos jednom i da se proslavim...sta mislite da li sam pogodio? Trcao posle da nadjem kladionu koja ima vec Fa cup za vikend i uplatio Celzi 7+,5+ i 4+,svaki za 300kinti...posto sutra ocekujem veliko smanjenje kvota,osecam se zadovoljnim(naravno kad u subotu budem video 2:0,necu biti:))) i tako...keva me smara da usisam,a ja jurim na sve strane kola kojim cemo da idemo veceras za Smederevo :))... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 provela sam pola dana u wc-u .. fantastican osecaj :))) ... salim se , bolesna sam od juce..izgleda stomacni grip... ne mogu vise da gledam tv pa sam sela malo za komp ;) btw... s obzirom koliko mi visi sat na ruci , moguce je da imam 45 kg :((( ......a imala sam 50 :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) iznerviran sam do jaja, jer je debilni provajder započeo saradnju sa 3dnet-om........ jooooj,kako mi je trenutno lo Edited January 5, 2006 by Rapid Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 iznerviran sam do jaja, jer je debilni provajder započeo saradnju sa 3dnet-om........ jooooj,kako mi je trenutno loš net...............možda će se popraviti...ali trenutno je pakao... :( ← Nisi jedini kome net lose radi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Ono sestra mi kuka oce neki p2p ali ne moze jer nisam FW port na routeru pa nemamo javnu ip adresu. Nista sednem ja za komp otvorim router i skapiram da to ne moze da se uradi preko gui-a. Nista proguglam malo i vidim da moram da se logujem na router preko teleneta i da kuckajucom metodom to resim. Ok skinem ja manual sa net-a i instant se smorim kada sam video da ima 300 strana :) ma koji ce njoj p2p kada malo bolje razmislim :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 @Stator - e imam i ja istu situaciju ;)) stim shto sam ja rekao ma chachkaj malo tamo po opcijama i ona je uspela nekako da natera da radi =) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 dosao iz grada. napokon ranie ;>. i sad cu malo da bleim. pa vetkre. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 to i mene zanima :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) Sad sam video da sam dobio Labteka u nagradnoj igri, fina stvar. Sutra moram do Beograda, da trčkaram po jebenim bibliotekama po literaturu, koju imam 0,5% Edited January 6, 2006 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 bio u bioskopu, hasao kod lokija posle sto godina .. sad malo izblejim pa krpe • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 zaginuo... spremam se na kunt.. da razmenim koju rec sa zenom.. pa krevet.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 brate stevo, sta radis ti u zivotu? kako to mislis? i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 gledala film sa roditeljima. sad sam u potpunom tripu. hihihihihihi... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 doshla sa posla... o5 se swadjala sa najboljim drugom, shto je za nas postalo rutina... ispunjen dan, pa mogu mirno na spawanje.... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 bio do grada...malo slushao drugare sa foruma kako vrte...sad blejim za compom i spremam se da legnem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts