Kovach_ Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 A koji ti je posao? Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 mislim da i ptice znaju da radi u igraonici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 A koji ti je posao? ← radim u net kafeu... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 e jbg ja pobio moje ptichice na prozoru :)) Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 e jbg ja pobio moje ptichice na prozoru :)) ← kako nemash srca :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 pokusavam da izvucem kintu za mantil od matorih... inace u vojsci sam... nadam se da uskoro palim.. moram da smorim mentorku da me pusti... uvek mogu da se vadim da me boli rana od zuba... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 ^ gde si ono beshe? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 grcka , grcka a meni se brcka na egejsko more da se zajebavam sve do zore ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 kako nemash srca :( ← sve sam ih pobio ovom opakom utokom na balone Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Seo danas za komp posle dva dana, pa malo cekiram forum. U sredu sam doputovao iz Bratislave, bilo relativno zanimljivo putovanje. Prvo sam bio u kupeu sa nekim englezom koji isao do Budimpeste, pa su onda tamo usle neke cetiri babe koje izgledaju kao da prodaju kajmak na pijaci, a naravno su izasle po nekim madjarskim selima, i na kraju kod nas je ceo vagon bio potpuno prazan tako da sam od dosade pricao sa nekim cigom iz Bugarske. Znaci lik je muzikant (pravi ciga: uvucen dzemper u farmerke, nike patike i sl), zvao ga kolega makedonac da sviraju u Hamburgu na nekom krstenju, i kao isao je avionom, a vraca se vozom pa razmislja da sidje u Dimitrovgradu posto mu je to blizu kuce. I sad kao pricamo mi tu nesto o fudbalu i to (to vece bio kup UEFA) i u jednom momentu on mene pita sto nisam isao u Strazbur i ja kao "pa ne mogu da dobijem vizu". "A vama trebaju vize?" Znaci jebeni ciga putuje po Evropi kako hoce, a mene madjarski carinici drndaju po sat vremena na svakoj granici samo zato sto se on rodio sa druge strane grane kod Dimitrovgrada... Malo letting off steam... No bilo je mnogo smesno moje putesestvije sa gajbom piva (konzerve 24x0,5l) u torbi :) Prvo je bila moja faca kao na olimpijskim igrama kad dizu tegove kad sam pokusavao torbu da popnem na one drzace za prtljag u vozu, a posle je bila najjaca faca madjarskog carinika kad je skapirao da ja zaista i nosim pivo Mislio je da svercujem neke petarde ili nesto. Juce ceo dan bio na faksu i vristao sam od smeha. Znaci lik predaje Teoriju sistema (ko je na FON-u je verovatno cuo, a isto ima i na ETF-u) koja se u sustini bazira na nekoj skroz heavy matematici. I sad on kao izvodi neku jednacinu, pice neki integrali, neke kompleksne funkcije, parametri, cudesa svakojaka i on koji izjavljuje "Evo sad smo je sredili, vidite kako to lako ide, kao poezija" :) Danas cu da svrnem posle na RHH da donesem nesto piva, pod uslovom da radikali u opstini uspeju da malo obuzdaju svoju zelju da gluposti moraju da lupaju bar vise od pet sati. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 @ Sa1Nt zavod za zastitu zdravlja zrenjanin @ topic dosao.. malo neta/foruma/irc-a, pa zwersko komiranje do nekih 7-8 uvece Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 sinoc sam gledala ribarske svadje u narodnom,bas sam se lepo nasmejala.... sad sam hepi sto je petak... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 uf...konacno je gotova jos jedna radna nedelja na faksu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 dule... nikada te nisam pitao... a zbog cega nick dule smor? ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Ah gotov fax za ovu nedelju :) Sada malo da odmorim pa onda na rhh pa na zurku pa onda sutra kod ortaka na riziko/heroje 3 ceo dan :) weeeeeeeeeeee life is goooooooooooood :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Bio danas do nekog stolara po novi sto. Sad treba da uzmem lopatu i sredim sobu =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 dule... nikada te nisam pitao... a zbog cega nick dule smor? ( )... ← pa bio sam mnogo kreativan:)...mrzelo me da smisljam nick...ima tu nesto:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 malopre sam se vratio sa aerodroma. Mene je sramota na sta ono lichi. da sam slep ko stivi vonder i dalje bi me bilo sramota, jer ono lichi kao aerodrom u groznom ili kabulu....jeza It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Vratio se iz škole,pale osrednje ocene...samo da se završi već jednom,ne mogu više.Večeras ću maksimalno da se opustim i da na sve zaboravim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 pa bio sam mnogo kreativan:)...mrzelo me da smisljam nick...ima tu nesto:) ← hmm... pokushacu da skontam sha je to neshto! :)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 smorrrr. kapiram da cu napolje. idem skuvam kafu. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 stevo...ne kuliram te. nego sad cu da idem napolje...sori:( _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 oke. javi se. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 lazhe, kulira te ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Učio sam kao danas, al' svejedno ću sutra otići do faksa da padnem kolokvijum. Ako, trebalo bi da bude uskoro popravni, pa da naučim ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts