Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

evo gledam tekmu i ocekujem nasu pobedu... mada nije tako za ovih prvih nekoliko minuta :D

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

odoh u komshiluk na kafu... :o)))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Pobegla sam od komshije jer je prewishe euforichan oko utakmice Strazbur - Zwezda.... sloosham mjuz...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

aliiii ova zvezda....

opet necu moci da spavam zbog njih,jaooo bre

odoh sada napolje da se izduvam da bih nekako mogao da zaspim

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Opushten dan danas.DobiJo sam u shkoli 2 neopravdana a izbachen samo sa jednog chasa.To moze samo kod moje caknute razredne.Sestra me vozila u i vratila iz shkole.Shto je gotivno kad ne morash da se cimash po busevima.Igrao wow i sad blejim po Ruru pa odo' na qnt.Treba ustati da se ''uchi'' za pismeni iz nemachkog.Za godinu i po sam nauchio ''Die Stunde ist zu ende.''.Glup jezik opasno.

.

Evo bio na nekom 18-om raspalom...bas raspalom...poceo oko 23 i zavrsio se u 2...e ko pravi u sredu 18...znaci za samar...inace sam bio kod drugarice iz osnovne...isao sam sa njom 8 god u skolu...i tako...ono kao imas samo 3 pica za dz...kao dobijes neke kupone...strasno...ono nas par otislo napolje kupili 3-4 bombe i pocirkali i onda se vratili i tako...sad cu da spavam...i kad se probudim...moram na jebeni mec u pancevo da igram protiv paka...jbg ako ocu da osvojim tur u kgb-u mora da se vezba ^^...ali samo 1 nedeljno ^^...aj good night ;]

klipiri klapari klap

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...